mkp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 16gb ram θέλει το game ? σε μένα που το έπαιξα σε ultra και 2560x1440 πανό από 6GB δεν πήγε ποτέ μπορεί το κανονικό game να έχει μεγαλύτερα maps ποιος ξερει...
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά smooth πάει με 8GB Ram, μην τρώτε παραμύθι με τα requirements. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 High και πολύ σπάνια πέφτω κάτω απο 30fps εγώ πάντως τώρα που έβαλα το afterburner και το τσέκαρα. Τα reqs είναι ξεκάθαρα για να σπρώξουν hw.
panoskir Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Το κατεβασα να παιξω λιγο και εχω ενα θεμα οταν παω να προχωρησω σαν κατι να με τραβαει πισω και συνεχεια μενω στι ιδιο σημειο.Πρεπει να εχει πολυ lag σε μενα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν μου έχει τύχει, αλλά μου φέρνει στο lag/packet loss που είχε το C&C: Renegade.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 οι servers δεν εχουν lag με τπτ παντως...δεν ξερω πως το χουν κανει η μαλλον ξερω(dedicated server) αλλα πως το πετυχανε τοσο καλα δεν ξερω...οποτε ψαξου εσυ μηπως ειχες τπτ ανοιχτο την ωρα που επαιζες...
costa69 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σεν θυμάμαι κάποιο FPS με χειροτερο gameplay. Ακόμα και το Medal of honour war fighter ηταν καλυτερο.Γραφικαρες έχει πάντως.
Millennium Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Hope you’re enjoying the Star Wars Battlefront beta and thank you for playing – every time you log on, it’s helping us ensure the experience is going to be great at launch. As we get into the late stages of the beta, we will begin conducting further technical tests on our infrastructure. These additional tests will start on Monday, October 12 and will run thru Tuesday, October 13th, which will add an additional day to the open Beta. These tests are to help us find some extreme scenarios, and that means some players may experience occasional issues such as being kicked from the game or losing connectivity. This is all being done in the name of shoring up our infrastructure before we launch on November 17th. http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/forums/discussion/15/beta-technical-test-details
BigBOSS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 υστερα απο ενα 3ωρακι εχω να πω οτι αλλα περιμενα και αλλα ειδα...Ολο διαβαζα και ακουγα κακα σχολια και ουδεμια σχεση δεν εχουν με αυτο που αποκωμισα παιζοντας το παιχνιδι!Πολυ ετοιμο μου φαινεται.\ για αυτο δεν ειναι να βασίζεσαι σε σχόλια άλλων χωρίς να έχεις παιξεις το παιχνίδι ο ίδιος, εδώ κάτι κομπλεξικοί για το MGSV λένε πως είναι απογοήτευση Και για μένα, όπως προείπα, το SW Battlefront είναι μια χαρά για αυτό που προσφέρει, απευθύνεται σε όλους και προσφέρεται για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. 3
Han Solo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 δεν το επαιξα ( εχω παθει αλεργεια στα fps ) αλλα το επαιξαν πολλοι γνωστοι μου . οσοι ειχαν καλο και καινουργιο μηχανημα με 8+gb ram μου ειπαν τα καλυτερα λογια και οτι ειναι πορωτικο σαν παιχνιδι , οι αλλοι με παλιοτερα pc ακομα βριζουν λογω χαμηλων δυνατοτητων
BigBOSS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 εγώ με 6gb ram το παιζω μια χαρά, είπαμε οι απαιτήσεις που βάλαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τι εννοείς παλαιότερα pc; pc δεκαετίας, pc με οnboard καρτα γραφικών ή με κάρτα γραφικών των 50 ευρώ;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 για αυτο δεν ειναι να βασίζεσαι σε σχόλια άλλων χωρίς να έχεις παιξεις το παιχνίδι ο ίδιος, εδώ κάτι κομπλεξικοί για το MGSV λένε πως είναι απογοήτευση Και για μένα, όπως προείπα, το SW Battlefront είναι μια χαρά για αυτό που προσφέρει, απευθύνεται σε όλους και προσφέρεται για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Οι περισσότεροι το βρήκαν ρηχό/αδιάφορο και βαρετό σαν gameplay και άμα δεν είχε τα graphs να σε τυφλώσουν τότε ακόμα περισσότεροι θα λέγαν το ίδιο γιατί πολύ απλά αυτό ισχύει, το ότι αρέσει σε άλλους δεν σημαίνει ότι το game είναι και καλο γιατί πολύ απλά δεν είναι. Τώρα άμα τα υπόλοιπα modes φέρουν κάτι ενδιαφέρον το ξανά συζητάμε. p.s. Και φυσικά εννοείτε ότι όταν ο περισσότερος κόσμος κάνει αρνητικά σχόλια φυσικά και αυτό 99% ισχύει, τώρα άμα εσένα σου άρεσε ένα συγκεκριμένο part από το game που στο κάνει αρκετό ώστε να ασχοληθείς αυτό είναι άλλο καπέλο p.s. εγώ το κόβω μονο στην αρχή να έχει απήχηση, έτσι κι αλλιώς έχουν αποκλείσει κόσμο που δεν έχει mid-high end pc όπως και battlefront veterans, οποτε κάνα τρίμηνο μετά το release (και ίσος πολύ λέω) θα γίνει 13 years old playhouse. Φυσικά μακάρι να κάνω λάθος. p.s.2. και να θυμίσω για πια εταιρία μιλάμε, δεν είναι BF reskin που λένε μερικοί αλλα BF unskin, άμα είχε τα μισά οχήματα/roles θα ήταν epic. BF game χωρίς teamplay είναι ένα ακόμα COD.
BigBOSS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 ποιοι περισσότεροι, εγώ βλέπω μοιρασμένες αποψεις, και μιλάμε για μια beta με δυο maps δύο modes και ελαχιστα όπλα, επισης τις αποψεις noobaδων που λένε το παιχνίδι κακό επειδή σε κάθε match έχουν 5kills 30 deaths δεν τις παιρνω καθόλου σοβαρά υπόψιν, το να μου πει κάποιος στο χάρτη με τα χιονια η Empire ειναι πολυ OP ναι εκει θα συμφωνήσω 100% γενικά με βαση την beta το παιχνίδι για μένα ειναι διασκεδαστικό, δεν έχει lag, τρέχει απροβληματιστα και αέρα με γραφικάρες, έχει καταπληκτικο ήχο και αποτυπώνει άριστα το πνεύμα του Star Wars. μιας και ανέφερες το BF η σειρά αυτή έχει χάσει τον χαρακτήρα της απο το BF3 και μετά (τα bad company τα αφήνω) όταν εφήρμοσαν το COD gameplay σε ανοιχτούς χάρτες με οχήματα, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε, τα παλαιότερα BF απαιτούσαν μεγαλύτερο skill και ειχαν καλύτερο skill scale, ήταν σαφώς πιο hardcore, αλλά μετα μπήκαν στη μέση και οι κονσολες και έπρεπε να παρουσιάσουν κατι πιο ευκολο και "mainstream" για περισσότερο κόσμο. μέχρι το BF2 ασχολήθικα σοβαρά με τα BF, το τέταρτο καν δε το πηρα και διάβασα πως τον πρώτο καιρο τουλάχιστον ειχε σοβαρά προβλήματα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα