Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι τις 12/10 θα είναι ανοιχτή. Για ποιο λόγο να σου λέγαμε Ps4? :P

Αν εννοείς απο πλευρά απόδοσης παει τελεια θα ελεγα. (δεν μπορώ να δω και τις υπογραφές σας για κάποιο ανεξηγητο λόγο)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δε ξερω, υπαρχει εντολη να τα εμφανιζει?

παιζω με vsync

edit

βρηκα

εχω απο 25 μεχρι 35

περίεργα πράματα, δηλαδή θες να μας πεις ότι ο 8320 έφτασε ταβάνι μονό με 25-35fps?

Καπίο bug θα παίζει, κανονικά το CPU usage θα έπρεπε να ήταν πολύ χαμηλό γιατί αυτό το game δεν είναι απαιτητικό από πλευράς CPU.

Δημοσ.

Οταν δουλευουν και οι 4 πυρηνες στο 60% δεν ειναι να μην το λες και απαιτητικο στο cpu :P @Ntin Βγαλε το Vsync ωστε να απελευθωρει η δυναμη της καρτας .

Δημοσ.

Οταν δουλευουν και οι 4 πυρηνες στο 60% δεν ειναι να μην το λες και απαιτητικο στο cpu :P @Ntin Βγαλε το Vsync ωστε να απελευθωρει η δυναμη της καρτας .

καμια ουσιωδη διαφορα

ιδια fps με tearing οταν οδηγαω τα αεροπλανα

Δημοσ.

Οταν δουλευουν και οι 4 πυρηνες στο 60% δεν ειναι να μην το λες και απαιτητικο στο cpu :P

Σε τεστ βλέπω πως χρησιμοποιεί cpu και μάλιστα πολλά threads.Αυτά χωρίς να χω δοκιμάσει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Σε τεστ βλέπω πως χρησιμοποιεί cpu και μάλιστα πολλά threads.Αυτά χωρίς να χω δοκιμάσει το παιχνίδι.

Που να δεις και το PES 2016,διπλάσια νήματα έχει από ότι το battlefront.

• Moderators
Δημοσ.

Ξέρουμε αν τα Ultra είναι πράγματι ultra;

Π.χ. αν δεις από κοντά το anti-infantry turret έχει πολύ χαμηλό texture res (ok, παίζω High, αλλά και πάλι σαν ultra low μοιάζει).

Kαι είναι και beta.

Δημοσ.

Ε θα το έλεγαν αν δεν ήταν όντως Ultra ή δεν θα μπορούσες να βάλεις πάνω από High. Τα γραφικά είναι αυτά που έδειχναν, οπότε δεν πιστεύω να δούμε κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Βασικα στο resolution scale το ειχα 100% και δεν μου έμοιαζε για 1080p οταν το εβαλε στο 200% πραγματικά τρελή διαφορά, μονο που έτρωγε τρελό performance και fps, και με 8 ραμ τα γέμισε μετά απο λίγο, δεν ξέρω τι παίζει με αυτο το setting, ξέρει κανένας τι ακριβώς κανει και εχει τόσο μεγάλη διαφορά στην ποιότητα τον γραφικών?

Και ούτε 4κ rendering δεν νομίζω να κάνει αφου η οθόνη μου ειναι 1080p και δεν θα έβλεπα διαφορά, αλλα απο 100% σε 200% ειναι λες και πας απο 720 σε 1080. Ειναι τρελή η διαφορά στην 1080p οθόνη μου, βάλτε να δείτε ποσό καθαρά ειναι όλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...