Aten-Ra Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 System Core i7 3770K @ 4.44GHz 2x 4GB DDR-3 1600MHz 9-9-9 HD7950 @ 1GHz Win 8.1 64bit Catalyst 15.9.1BETA Map : Hoth Graphics : High
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Κι ένας Luke που κάνει δουλειά. 2
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 έτσι φαίνεται θα έχει βαλή καμιά χαμηλή αναλύσει για να παίρνει 150fps ναι παιζω 120χ240... 1920Χ1080 ολα τερμα εκτος απο ΑΑ και παιζει πολυ καλα
Prospector8 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δειτε εδω διαφορες με το SweetFx να τριβετε τα ματια σας!!!! Και στην αλλη πιστα: Μα βλέπετε ποσο καφετι ηταν πριν το game και μας φαινεται φυσιολογικο οταν δεν εχουμε συγκριση??!! Και η κλασικη ερωτησω ΓΙΑΤΙ το κανουν αυτο στο 90% των games οι developers?? Νταξει σε αλλα παιχνιδια δεν κανει παντα μεγαλη διαφορα αλλα εδω βγαζει ματια! 1
SpirosKerkyra Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ όσα παιδιά με τις 770 , προσπάθησαν να με βοηθήσουν με το θέμα που αντιμετωπίζω (stuttering ). Για να μη βγω off topic και χαλάσω άθελα μου το νήμα, δημιούργησα νέο τόπικ με μαζεμένες μετρήσεις κλπ. * Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπορεί να βοηθήσει και ..... may the force be with us
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Και η κλασικη ερωτησω ΓΙΑΤΙ το κανουν αυτο στο 90% των games οι developers?? Γιατί τρώει fps, γιατί ανεβάζει το sharpness και φαίνονται ατέλειες, γιατί βγάζει την θολούρα του DOF και φαίνονται τα long distance low res textures. Είμαι σίγουρος υπάρχουν και άλλοι λόγοι, πάντως αυτό που δείχνεις προσωπικά δεν μου αρέσει.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 υστερα απο ενα 3ωρακι εχω να πω οτι αλλα περιμενα και αλλα ειδα...Ολο διαβαζα και ακουγα κακα σχολια και ουδεμια σχεση δεν εχουν με αυτο που αποκωμισα παιζοντας το παιχνιδι!Πολυ ετοιμο μου φαινεται.Καθολου lag η προβλημα με τους σερβερς ισα ισα ειναι απο τις πιο σοβαρες beta που εχω δει!Οι ηχοι πολυ καλοι,η στοχευση τα οπλα οι πυργοι ολα κομπλε!Τα AT-AT OP as hell!αλλα δεν πειραζει στο πρωτο παιχνιδι τα νικησα Ο luke και ο Darth δεν με τρελαναν...θα τους ηθελα πιο δυνατους απο την αποψη του να φτανουν πιο ευκολα τους στοχους και ας εχουν λιγο μικροτερη διαρκεια! Τα γραφικα ειναι τρελα για mmo παιχνιδι το fov τρελο και αυτο!Αρκετα optimize και καμια σχεση με τα recomened που ζηταει...Για αλλη μια φορα φανηκε πως μας κοροιδευουν! Τα λεφτα του ομως δεν ξερω αν τα αξιζει...και αυτο για εναν λογο!ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ζητατε 50 ευρο στο retail και 40 στα κλειδαδικα και δεν μας δινεται ενα campaing εστω 4-5 ωριτσες να το ευχαριστηθουμε?Τοσες απειρες ιστοριες θα μπρουσαν να φτιαξουν με το θεμα το οποιο εχουν...Ελεος δλδ... Αλλα το παιχνιδι μαλλον θα αγοραστει και ας ελπισουμε σε μειωση των τιμων οταν βγει...
mkp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ναι παιζω 120χ240... 1920Χ1080 ολα τερμα εκτος απο ΑΑ και παιζει πολυ καλα ποσά fps? γιατί το 100% cpu usage δικαιολογείτε μονό εάν παίρνεις 150fps
Prospector8 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Γιατί τρώει fps, γιατί ανεβάζει το sharpness και φαίνονται ατέλειες, γιατί βγάζει την θολούρα του DOF και φαίνονται τα long distance low res textures. Είμαι σίγουρος υπάρχουν και άλλοι λόγοι, πάντως αυτό που δείχνεις προσωπικά δεν μου αρέσει. Δεν ξερω πως το λες το δεν μαρεσει αλλα αυτο που βλεπεις δεξια ειναι σωστα χρωματα παιχνιδιου..τωρα για τις υπολοιπες συνεπειες που λες μαλλον ειναι γουστα τι να πω.
BigBOSS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δειτε εδω διαφορες με το SweetFx να τριβετε τα ματια σας!!!! Και στην αλλη πιστα: Μα βλέπετε ποσο καφετι ηταν πριν το game και μας φαινεται φυσιολογικο οταν δεν εχουμε συγκριση??!! Και η κλασικη ερωτησω ΓΙΑΤΙ το κανουν αυτο στο 90% των games οι developers?? Νταξει σε αλλα παιχνιδια δεν κανει παντα μεγαλη διαφορα αλλα εδω βγαζει ματια! προτιμώ το παιχνίδι οπως ειναι η πρώτη δείχνει το χιόνι σαν γαλάζιο αντί λευκό και η δεύτερη είναι πολύ "sharp" και το αποτέλεσμα δεν μου αρέσει για μένα γραφικώς το παιχνίδι ειναι μια χαρά καταπληκτικό. 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ποσά fps? γιατί το 100% cpu usage δικαιολογείτε μονό εάν παίρνεις 150fps δε ξερω, υπαρχει εντολη να τα εμφανιζει? παιζω με vsync edit βρηκα εχω απο 25 μεχρι 35 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2015 από Ntinaras
paularas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 btw έως πότε λένε θα τρέχει η beta στο παιχνίδι? δλδ αξίζει να το κατεβάσω τώρα ή μπα. ps1: pc ή ps4? εάν κανείς τα έχει παίξει και τα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα