Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με GTX 770 δεν έχω καθόλου stuttering, ανέβασα και δύο βίντεο

να πω και εντυπώσεις απο beta

Προσωπικά δεν μπορώ απο μια beta να κρινω αντικειμενικά το ποσο καλο η κακό θα είναι το τελικό παιχνίδι, καθώς είδαμε μόνο δύο maps, δύο modes και ελάχιστα όπλα. Αλλά μπορώ να πω επιγραμματικά τα παρακάτω

-το παιχνίδι είναι fast paced, για όλους, για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα

-καταπληκτικά γραφικά και εξαιρετική βελτιστοποίηση

-καταπληκτικός ήχος

-τα robot της Empire ειναι ΟP οσο δεν πάει, αναρρωτιέμει αν κέρδισαν ποτέ οι rebels στο 20v20 map

-ακόμη και αν δεν εισαι fan του Star Wars το παιχνίδι σε καλεί να ασχοληθεις με το συμπαν και το lore, προσωπικά σε μένα το πέτυχε

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί έχω stuttering ? :( ( ποιους drivers φοράς )

EDIT ( τώρα είδα έχεις τους τελευταίους )

μήπως το τρέχεις από τον ssd?

ποια windows εχεις βάλει?

οχι σιγά μη βάλω την beta του SW Battlefront στον SSD :-D

σε ένα HDD το έχω νομιζω 7200rpm

Driver, o τελευταίος για την beta 358.50 WHQL

Windows 7 pro

οπως βλέπεις παιζει εξαιρετικά σε ultra/high χωρις stuttering

μήπως είχες πολλες καρτελες ανοιχτές στον browser συν άλλα πράματα και σου έτρωγαν RAM όταν έπαιζες;

Δημοσ.

Όχι, και γω win 7 home, 8gb ram , έβαλα ακριβώς τα settings σου και είχα μεγάλο stuttering άνοιξα την κονσόλα , perfoverlay.drawgraph 1 και στο διαγραμματάκι γινόταν χαμός εκείνη η κιτρινοπρασινη γραμμή πάνω από 30.

Δημοσ.

Όχι, και γω win 7 home, 8gb ram , έβαλα ακριβώς τα settings σου και είχα μεγάλο stuttering άνοιξα την κονσόλα , perfoverlay.drawgraph 1 και στο διαγραμματάκι γινόταν χαμός εκείνη η κιτρινοπρασινη γραμμή πάνω από 30.

Έχεις κατεβάσει τον τελευταίο driver ??

Δημοσ.

δε μπορώ να καταλάβω γιατι, σε όλες τις GTX 770 στο youtube σαν και μενα το τρέχουν, εχεις και καλύτερη cpu απο τη δική μου

Δημοσ.

Έχεις κατεβάσει τον τελευταίο driver ??

Ναι ναι , μάλιστα 3 φορές τους έχω περάσει με ddu καθαρή εγκατάσταση μήπως και δεν ειχαν μπει καλά 

Ορίστε και μερικά screens. Και δεν είναι το μόνο παιχνίδι της dice που έχει πρόβλημα και στο bf4 είχα. Γενικά ΜΟΝΟ στα παιχνίδια της ΕΑ έχω θέμα . 

Δημοσ.

Λες να έχει πρόβλημα η κάρτα ;

η καρτα ως μοντέλο κανονικά δεν πρέπει να έχει κανένα προβλημα να το παιξει, αλλα παιχνίδια πως τα τρέχει;

Δημοσ.

η καρτα ως μοντέλο κανονικά δεν πρέπει να έχει κανένα προβλημα να το παιξει, αλλα παιχνίδια πως τα τρέχει;

Σε άλλα παιχνίδια γενικά πάει μια χαρά. Αν και δε μπορώ να πω με σιγουριά καθώς το μόνο fps που το παρατηρώ εύκολα είναι όσα έχουν frost byte engine. Πχ στο far cry ίσως και να το κάνει αλλα σε μικρότερο βαθμό. Υπάρχει κανένα bench να δούμε αν υπάρχει πρόβλημα?

Με cpu 4.2 ( πάνω στην έκρηξη έπιασε το screenshot - αλλά φαίνεται το δια΄γραμμα )

Sorry πάντως παιδιά, άμα είναι οff topic αλλά πραγματικά :( δε μπορώ να καταλάβω γιατι γινεται αυτο 

** Μπορεί κάποιος με 770 , με τα ίδια settings να ποστάρει γράφημα frame time?

Μήπως ευθύνεται κανένα " ge force experience " ; ( το έχω off )

Οrigin in game επίσης κλειστό !

Δημοσ.

Mε 4690κ στα 4.5ghz και radeon 290 σε 2κ παιζει νερο. Δεν ειναι ασχημο σαν παιχνιδι και κανα 20αρικο μπορει να το εδινα.

Δημοσ.

Τα αποτελέσματα στην εικόνα είναι μόνο με το παιχνίδι σε fullscreen και το priority στο high (κανονικά είναι normal)

index.php?app=core&module=attach&section

Το βίντεο είναι με ότι βλέπετε,αν προσέξετε έχει καμιά 5-6 νήματα για τον driver (nvwgf2umx.dll) επειδή έκανα την ανάλογη επιλογή multithreaded από το control panel.

Έτσι μικραίνει το κεντρικό νήμα του driver και επιτρέπει μεγαλύτερη ταχύτητα στα νήματα του παιχνιδιού.

post-187287-0-86610700-1444507069_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...