Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Υ.Γ.3: τελικά το bf4 μάλλον ήταν η beta του battlefront!! Μπα. Έχει μεγάλες διαφορές με Battlefield. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το πιο εκνευριστικό πάντως είναι με hero / vehicle pick-up. Δεν φτάνει που αν πεθάνεις το χάνεις, αλλά αν φας αρκετή ζημιά ενώ το activate, τότε στο κόβει. Μένεις ακίνητος για λίγο και ή το ξαναπατάς ή πας να κρυφτείς (καλή τύχη όταν ο άλλος είναι δίπλα σου) ή (το πιο σίγουρο, γιατί δεν σταματάει ο άλλος) ψοφάς. Και μετά σου κάνουν και τον έξυπνο.
Katalyst Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μπα. Έχει μεγάλες διαφορές με Battlefield. δεν υπάρχει BF, πλεον μόνο Battlefail και είναι ένας αχταρμας που έχει μπασταρδέψει, κάθε φορά η εταιρία προσπάθεί ν' ανοιχτεί σε περισσότερα target groups, έχει γίνει και βαρετό μάλλον τόσο καιρό το military theme, anyway είμαι περιεργος σε μερικά χρονια από τώρα να δω τι κόσμο θα μπορεί να κρατήσει όντως με τα pickup no#4 έχει πρόβλημα, καμιά φορά δε στα δείχνει ότι τα χεις μαζέψει κιολας, άλλες φορές δεν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις, το παθα με μπαζουκα σήμερα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 The Force is strong in this one. 11
gildo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Απο τις 2 φορες την μια μου έκατσε με τον hero γιατι την πρώτη ψοφήσε αμέσως.Οταν βγαίνετε απο at σας εχει τύχει να μην μπορει να κανει καμμια κίνηση ο παίκτης?Ενα πράγμα σαν να εχει φάει stuck.Πλακα εχουν και τα ιπτάμενα αλλα πολυ πιου πιου ρε παιδι μου.Μου θύμισε λιγο καταστάσεις elite dangerous η ολη φάση με τα dogfights.Ρε σεις,απο βόλτα γυρίσατε η το κάψατε το παιχνίδι.Ο χειρότερος φόβος μου παρέα με την τιμη ειναι μηπως μετα απο κανα δίμηνο δεν παιζει κανεις.
Aten-Ra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 The Force is strong in this one. axaxaxaxxaxaxaxaxaxaxa
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλά, ανοιχτό θαλασσί χρώμα εικονιδίων (και λευκό σε icon) σε λευκό φόντο (χιόνι), μόνο η DICE. Εμένα μου αρέσει αυτό το μινιμαλιστικό λουκ στα παιχνίδια της DICE.
noFEARgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 το παιχνιδι το περιμενα χειροτερο να πω την αληθεια. σαν gameplay μου αρεσει αρκετα. πολυ καλη ατμοσφαιρα για τους φανς . το μεγαλυτερο μειονεκτημα πιστευω ειναι η ελειψη περιεχομενου . Και δεν μιλαω για την beta φυσικα αλλα για το τελικο παιχνιδι . χαρτες μεχρι 40 ατομα και 7 συνολο νομιζω θα γινουν γρηγορα κουραστικοι . προφανως περιμενουν να αρμεξουν τον κοσμο με dlc. προσωπικα μεχρι ενα 15 θα το εδινα για τον τιτλο
Cowboyfromhell Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 το παιχνιδι το περιμενα χειροτερο να πω την αληθεια. σαν gameplay μου αρεσει αρκετα. πολυ καλη ατμοσφαιρα για τους φανς . το μεγαλυτερο μειονεκτημα πιστευω ειναι η ελειψη περιεχομενου . Και δεν μιλαω για την beta φυσικα αλλα για το τελικο παιχνιδι . χαρτες μεχρι 40 ατομα και 7 συνολο νομιζω θα γινουν γρηγορα κουραστικοι . προφανως περιμενουν να αρμεξουν τον κοσμο με dlc. προσωπικα μεχρι ενα 15 θα το εδινα για τον τιτλο Ακριβώς αυτό.
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 unistall παίδες και unsubbed... αυτό τα λέει όλα πάντως όπως και να το κάνουμε, είναι και αυτό ένα "ταλέντο", να καταστρέφεις δλδ franchises που σου δίνουν τα πάντα έτοιμα στο πιάτο. . . ελπίζω σε 2143 3
katerinapn85 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 οποιος εχει προβλημα να ξεκινησει το παιχνιδι(black screen-not respondig) εχω τη λυση!! https://www.youtube.com/watch?v=f83wJmKL9dE
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Οταν βγαίνετε απο at σας εχει τύχει να μην μπορει να κανει καμμια κίνηση ο παίκτης?Ενα πράγμα σαν να εχει φάει stuck. Yep, μου έχει τύχει μερικές φορές, οπότε έκανα respawn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα