TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 @Atten Αφού δεν κοιτάς και το πάτωμα/χιόνι σε zoom πάλι καλά. Κάνα Multi με τον apu έπαιξες να μας πεις τι fps βγάζει;
trayban Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Έπαιξα 3 μάχες,αδιάφορο το παίγνιο. Πολύ δύσκολα θα το πάρω. Όλοι πάνε ντουγρού και ψοφο.. Πάσχει στον τομέα που έπασχε και το μπφ4 με την ακρίβεια των βολών(νετ κοουντ,είναι; )
dimitris21gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Τελειώς αδιάφορο και από μένα το game. Μόνο τα γραφικά αξίζουν. Για 10 ευρώ το πολύ καλά είναι.
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το μονο καλο που εχει γενικα η Beta ειναι πιο πολυ να δει ο κοσμος δωρεαν πως τρεχει το παιχνιδι. Δεν νομιζω οτι αν για καποιον το παιχνιδι ηταν αδιαφορο πριν την beta να αλλαξει γνωμη μετα μονο και μονο επειδη τρεχει καλα και δειχνει ομορφο. Στην ουσια εμενα μου δειχνει σαν Battlefield 4 με προσθηκη Star Wars Mod ετσι οπως ειναι το παιχνιδι. Σιγουρα θα πουλησει στην Αμερικη και λιγοτερο στην Ευρωπη αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι το Call Of Duty θα παιζει μπαλα μονο του. Βεβαια εδω δεν τραβηξε/κρατησε κοσμο το TitanFall που επεσε και η τιμη του(ολως τυχαιως ουτε αυτο ειχε Campaign) δεν πιστευω οτι μετα το BF4(που εχει ξεπερασει τις 500σελιδες)να υπαρξει αλλο Online Multiplayer fps που να τραβηξει τοσο το ενδιαφερον εκτως των Call Of Duty που ειναι τα αντιστοιχα με το Fifa και Pro καθε χρονο.
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 αν ήταν BF4 με skin SW θα ήταν μακράν καλύτερο, εδώ δυστυχώς έχουν πετσοκόψει από παντού βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, εμπίπτει στην κλασσική κατηγορία των "movie-based games". . . 3
BigBOSS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σιγουρα θα πουλησει στην Αμερικη και λιγοτερο στην Ευρωπη αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι το Call Of Duty θα παιζει μπαλα μονο του. στις κονσόλες το COD παιζει μπάλα μόνο του, στα pc μετα το πρωτο Modern Warfare ελάχιστοι ασχολούνται. Με διαφορά πρώτο το CSGO.
aekoriginal21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Απο ότι έχω καταλάβει απο ξένα forum πάντως η γενική εικόνα που έχουν για το παιχνίδι είναι γενικά θετική. Κι εμένα δεν με τρέλανε, στο 20αρικο αν έχει κόσμο τότε άνετα το τσίμπαγα πάντως. Τα γραφικά του είναι καταπληκτικά, αν και δεν υπάρχει ποικιλομορφία στα περιβάλλοντα ώστε να έχουμε πιο σφαιρική είκόνα. Μακάρι η τελική version να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλά, ανοιχτό θαλασσί χρώμα εικονιδίων (και λευκό σε icon) σε λευκό φόντο (χιόνι), μόνο η DICE. 1
gildo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Aρχισα να μπαινω μονο imberial επειδη κοβουν τα οχηματα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Aρχισα να μπαινω μονο imberial επειδη κοβουν τα οχηματα 5
george-GR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μετά από πολλές δοκιμές προσωπικά το βρήκα διασκεδαστικο μιας και προτιμώ τα casual shooter μιας και ανήκω στους λεγόμενους noobs και γενικά από όσα είχα δει αυτό ακριβως περίμενα. Σαν μεγάλος fan του star wars δεν μπορώ να το αγνοήσω,σίγουρα δεν αξίζει το 50αρι αλλά κοντά στα 20-25 θα το τιμήσω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αυτή τη στιγμή κι εγώ σε casual-ιά να το ρίξω, δεν έχω θέμα. Too much hardcore τελευταία.
Katalyst Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Nα πω τη μαύρη αλήθεια είχα αρνητική προδιάθεση για το παιχνίδι αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν θετική, εχουν δουλευτεί τα γραφικά (και το optimization μαλλον) αλλά μετά από ένα σημείο καταντάει βαρετό οπως ειπαν κι αλλοι πριν, οπότε αντοχή στο χρόνο δε βλέπω να χει. Στα θετικά βλέπω οτι δεν μπουκώνουν τους σερβερ με πολλούς παίχτες και μενουν στο 20 vs 20, γιατι οκ και οι κονσόλες δεν θα χουν χαρτες σχεδιασμένους για πολλους παιχτες,και μετά οι χαρτες της κονσολας στο pc θα έχουν πιθανα baserape σεναρια, και ο 64αρης σερβερ είναι συνήθως ένα lag festival άρα μια μ..... και μιση. Μάλλον θα χει λιγότερο camping σε σχέση με bf4, μ' αρέσει η απλα που χουν οι χαρτες, είχα κάνει σκέψη να το πάρω όταν πέσει στα 20 αλλά μάλλον δε θ'ασχολήθω καν και θα προτιμίσω το COD που μου φάνηκε πιο ευχάριστο... το κλασικό BF έχει πεθάνει από την εποχή του bad company, έχει ξεφύγει παρα πολυ απ το αρχικό concept και δεν προκειται να ξαναγυρισει εκεί ποτέ, μαύρο στην κολοεταιρία με τα 2 γράμματα Υ.Γ.: μου κράσαρε 2 φορες κ πέταξε 2 φορες μήνυμα για καρτες με πανω από 2 γιγα, και η πλάκα ειναι οτι η δικιά μου έχει 4,αρα οι παιδικες ασθένειες των memory leaks υπάρχουν ακόμη! επίσης κανα δυο φορες μου κόλησε με μαυρες οθόνες...για να μην ξεχναμε και τα ωραία του bf4! Y.Γ.2 : οι laser-ιες είναι χίλιες φορές προτιμότερες αφού για το σερβερ είναι λιγότερα δεδομένα (δεν έχουν bullet drop) οπότε λιγότερα προβλήματα με το hit-reg ισως; Υ.Γ.3: τελικά το bf4 μάλλον ήταν η beta του battlefront!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα