Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πω ρε τι απαιτησεις ειναι αυτες?

Άσε ότι νάνε λένε καμιά σχέση με την πραγματικότητα,αυτά είναι για σύστημα τίγκα στο bloatware.
Δημοσ.

Πρώτη Rebel νίκη:

Orbital Strike στο ένα ΑΤ-ΑΤ όταν vulnerable και όλοι focus fire στο κεφάλι του 2ου. :D

μόλις έζησα και εγώ νίκη rebel, νομίζω είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται τα AV turrets όταν είναι vulnerable το walker

κατά τ'άλλα.... νέα εκτίμηση αξίας: 10 ευρώ, ήτοι origin / κλειδάδικο sales  :mellow:

από τα πιο σημαντικά μειονεκτήματα είναι:

1) η απουσία teamplay [δλδ με squads κτλ]. Ειδικά χωρίς revive...

2) ειλικρινά δεν μου άρεσαν τα gun mechanics. Τα βρίσκω υπερβολικά περιορισμένα. Και κάτι δεν κολλάει στο όλο "gun-play". Ενώ έχουν πιάσει την όλη ατμόσφαιρα με τα laser και γενικά το SW (γραφικά + μουσική + sound effects), τα όπλα είναι αδιάφορα, αργά, χωρίς χαρακτήρα. Δεν ξέρω. 

Btw, δοκιμάσα 3rd person, καλό δεν λέω, άλλα πλέον παίζω μόνο 1st person. Μόνο στα πετούμενα το γυρνάω σε 3rd.

• Like 1
Δημοσ.

Το δοκιμασα και εγω να δω πως τρεχει απο περιεργεια.

Στο πρωτο map με τα Escape pods σε ultra 1440p(8v8 βεβαια,δηλαδη μικρο map)

53fps ειδα minimum και σταθερα πανω απο 56.

Οσο για το game,μπορει καποιος να μου πει για ποιο καταραμενο λογο βαλανε σε star wars παιχνιδι μεσα Bazooka????

Πεθανα 2 φορες 1Hit KO κλασσικα και ηταν τεραστια ξενερα. Στην αρχη την πατησα κιολας οταν ειδα οτι τα οπλα δεν εχουν σφαιρες(κοινως no reload).

Δυστηχως ή ευτυχως δεν νομιζω ο κοσμος να το προτιμησει απο το Call Of Duty οταν βγει σε κανενα μηνα(και λογικα μαλλον ουτε και εγω).

Ναι μεν τρεχει καλα για Beta και μπραβο τους γιαυτο,απλα νιωθει σαν παιχνιδι πολυ κενο χωρις συνοχη λες και στην ουσια παιζουμε παιχνιδι φτιαγμενο απο mods για τους λατρεις του Star Wars.

• Like 1
Δημοσ.

Μα είναι δυνατόν Star Wars χωρίς wow factor?! Ποσο fuckin wow να είναι το ground combat με 40 άτομα?! Δεν άντεξα να παίξω πολύ και τα graphs ναι με ωραία αλλα να τα βράσω σε online game και γενικότερα. Τώρα μένει και η ταινία να είναι μούφα να γουστάρουμε....

• Like 1
Δημοσ.

Δες αν έχεις προγράμματα που σου δείχνουν fps (riva tuner/dxtory/fraps κτλ) κλείσε τα πριν τρέξεις το παιχνίδι και ξανά τρέξε τα μετά αν θες.

Μου το έκανε τώρα με το Inquisition και τρελάθηκα να βρω τι φταίει...

(ίδιο engine)

Καμιά φορά (σε κάποια παιχνίδια) θέλει και απλά να αλλάξεις μια φορά την ανάλυση και να το τρέξεις μετά κανονικά.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου,δυστηχως δεν ειναι κατι απο τα 2 αφου δεν ειχα καποιο προγραμμα και εξακολουθει να κλεινει μονο του

Δημοσ.

Οι developers ειχαν δηλωσει πως το game ειναι φτιαγμενο για να ειναι σε casual στυλ και να το χαιρονται ολοι ανεξαρτητως skill.Εαν ψαχνεται σοβαρο FPS αυτο δεν ειναι.Για τους λατρεις του star wars ομως το βρισκω μια χαρα,και εχει την πλακα του.Τα γραφικα και το optimization ειναι πολυ καλα,τα tradekills ομως και τα spawn rape απο το BF συνεχιζονται.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν γραφικα,ηχος,εφε,φωτισμος και οπως τρεχει ειναι πολυ καλο.Αφου που μου τη σπαει ειναι τα γνωστα προβληματα που εχει και το bf με το netcode.Ενα αλλο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι κανει spawn τοσα πολλα πραγματα στους attackers με αποτελεσμα να κερδιζουν 9/10 παιχνιδια.Εχω παιξει 26 match απο οτι ειδα στα stats και σε κανενα δεν ειδα να παιζουν τα objectives.Aυτο που βλεπεις ειναι οτι ολοι προσπαθουν να παρουν ενα οχημα και να κανουν kill και σκεφτεσαι τι ρολο παιζει το infantry σε αυτο το παιχνιδι.Το κακο ειναι οτι δεν σου δινει καποιο ρολο το παιχνιδι οπως medic,engineer π.χ .Θα ηθελα να δω και το χαρτη που ειχε στο trailer για να δω πως ειναι τα γραφικα οταν δειχνει φυσικο περιβαλλον.Επαιξα και hero με τον darth πηγε πολυ καλα σε σχεση με τον αλλο που ειχα παρει.Ενω στην αρχη μου εκανε καλη εντυπωση στα επομενα παιχνιδια μου φανηκε πολυ αδειο το παιχνιδι.

Δημοσ.

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2450541&page=3

System

Core i7 3770K @ 4.44GHz
2x 4GB Kingston LoVo 1600MHz 9-9-9 1.35V
HD7950 @ 1GHz, 1500MHz memory

Game Graphics = 1080p HIGH

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1600x900.

zlahsn.jpg

CPU Affinity at 2C 4T (cpu 0-1-2-3)

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1600x900.

2wn1hlf.jpg

35it2qx.jpg

23mk11x.jpg

CPU Affinity at 4C 8T

rmvg1y.jpg

34ords3.jpg

24ctnaq.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...