Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο hardline γελαει ο κοσμος.. Ενα BF της προκοπης να βγαλει και ας αφησει τις αρπαχτες.. 

Η ΕΑ μας έχει πιάσει από τα @@ τους Star Wars fans.

Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι, αλλά όσο πιο φτηνά μπορώ.

Kαι εγω.. Σε steam sale ας πουμε.. Στα 5 ευρω. Ισως. :D

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/6668260/Star-Wars-Battlefront-PC.html?keyphrase=star+wars+battlefront

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-star-wars-battlefront-cd-key-compare-prices/

Κοιτα τιμες για παιχνιδι χωρις Campaign....Και μετα κραζουνε/κραζουμε το Call Of Duty :P

Οταν η ΕΑ εβγαλε το Battlefield 4 για Pc,Ps4 και Xbox360/Ps3 στις παλιες κονσολες εκτως του οτι το παιχνιδι επαιζε χαλια,μπορουσες να παιξεις σε map μεχρι 24παικτες σε σχεση με τις Ps4/Pc εκδοσεις αρα εκει ακριβως και στοχευει το Battlefront για τις κονσολες κυριως. Δεν ξερω βεβαια σε τοσο μεγαλες πιστες τι θα γινεται με το Frame rate και γενικα τι Frame Drops θα υπαρχουν ειτε σε ps4 ειτε σε Xbox One ειτε και στις 2 κονσολες οταν γινεται χαμος στην οθονη απο παικτες αλλα θα δουμε συντομα.

Δημοσ.

Ποιο hardline γελαει ο κοσμος.. Ενα BF της προκοπης να βγαλει και ας αφησει τις αρπαχτες.. 

Kαι εγω.. Σε steam sale ας πουμε.. Στα 5 ευρω. Ισως. :D

Quotaρω και τον εαυτο μου γιατι ειμαι ανπαιχταμπλ.. Steam sale σε origin game! Σωραιος! lol

U got the point anyway

• Like 3
Δημοσ.

Ψάχνοντας στο reddit κάτι έκανα..

alt+enter πριν απο το enter για να μπω στο game, σε windowed μπαίνει κανονικά.

Ακόμα και high το έβαλα κι έτρεξε. Πρέπει να είχα 15-30 frames στο high αλλά οπτικά καμία σχέση με το low. Και σε medium είναι παραδόξως playable στο σύστημά μου.

this works, γεια σου μάστορα!  ^_^

όσο για το "απολίθωμα" που είπανε μερικοί  <_< , πιάνει "χαλαρά" ~55 fps σε όλα low  B)

εντάξει, μετά από λίγο κρασάρει, άλλα αυτό δεν έχει σημασία

στο δια ταύτα...

~20 ευρώ

ας κάνουν ένα BF5 της προκοπής επιτέλους, φαντάζομαι με 2 bf4 mods έχουν μαζέψει κάποιους πόρους  :angry:

Δημοσ.

Μετα απο 2 ωρες χωρις να βρω λυση παραταω την προσπαθεια αφου δεν προκειται να παιξει με τιποτα η beta

ultrex.... εεε, window mode δοκίμασες; 

Δημοσ.

ultrex.... εεε, window mode δοκίμασες; 

Δεν μπορω να το βαλω σε windowed mode αφου δεν ξεκιναει καν παει να ανοιξει και κλεινει μονο του

Δημοσ.

Δες αν έχεις προγράμματα που σου δείχνουν fps (riva tuner/dxtory/fraps κτλ) κλείσε τα πριν τρέξεις το παιχνίδι και ξανά τρέξε τα μετά αν θες.

Μου το έκανε τώρα με το Inquisition και τρελάθηκα να βρω τι φταίει...

(ίδιο engine)

Καμιά φορά (σε κάποια παιχνίδια) θέλει και απλά να αλλάξεις μια φορά την ανάλυση και να το τρέξεις μετά κανονικά.

Δημοσ.

πω ρε τι απαιτησεις ειναι αυτες?

Εχει πεσει γερο κραξιμο για αυτο το λογο αλλα οπως βλεπεις τρεχει καλα και σε πιο αδυναμα συστηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...