{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Multiplayer game χωρίς latency/ping... 1
aekoriginal21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μου πετάει artifacts και βγάζει error για 2gb vram. Περίεργο που στον φίλο με 1gb τρέχει κανονικά, ίσως λόγω του οτι είναι nvidia τι να πώ.
mkp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μου πετάει artifacts και βγάζει error για 2gb vram. Περίεργο που στον φίλο με 1gb τρέχει κανονικά, ίσως λόγω του οτι είναι nvidia τι να πώ. σε τι settings? γιατί στα ultra τρώει περίπου 2,8GB vram
aekoriginal21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω πειράξει settings... ίσως αν μου τα έχει απο μόνο του τέρμα για αυτό να μην τρέχει. Όπως και να έχει βάζω τους τελευταίους beta drivers και θα ξαναδοκιμάσω. Αν γίνεται να ρυθμίσω κάπως τα settings πριν μπώ στο game ίσως καταφέρω να το τρέξω..
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Στα low και 720 στο multi ~1,3 με 1,4 gb με λιγότερη μνήμη απλά θα κάνει swap και θα παίζει λίγο ποιο αργά. 650ti 2gb
nipoa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ΣΕ 1920χ1080 ultra graphics παιζει στα 65fps [r9 280 / i5 4690 / 8gb] σε μερικα σημεια εβγαζε καποια αρτιφακτς ( ειδικα στο ζοομ ) αλλα μετα σταματησαν. τα γραφικα πολυ καλα, ατμοσφαιρικα και ωραιοι φωτισμοι, μειον τα νερα που δεν κουνιοντουσαν οταν εμπαινες μεσα οι 2 πιστες πολυ ωραιες.. ανυπομονω να δω και τις υπολοιπες κανενα προβλημα με τους σερβερς, γρηγορο κοννεκτιον / προβλημα με πινγκ δεν προσεξα να ειχα πεταξα x-wing τι ωραια που ηταν
aekoriginal21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τζάμπα προσπαθώ τότε. Απλά μου κάνει εντύπωση πως δούλεψε στο άλλο το παληκάρι και σε medium κι όλας. Προφανώς κι είναι και θέμα ram. Να το πρόβλημα που μου βγάζει: https://lh5.googleusercontent.com/-0cUO0MLCIb0/Vha-wDHY7wI/AAAAAAAAHwc/rDsX44kvpAo/w1598-h899-no/error.jpg
BigBOSS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 η κάμερα πισω απο τον ώμο θυμίζει πολύ Μass Effect και δεδομένου οτι το Αndromeda θα χρησιμοποιεί την ιδια engine..παιρνεις μια γεύση 1
nipoa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 μαρεσε που σε αφηνε να επιλεξεις [ωμο δεξια / αριστερα / μεσα απο ματια]
melodystyle2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Όμορφο σε γραφικά, πολύ μέτριο σε gameplay και σε εμπειρία. Θα παίξω λίγο ακόμα πριν το απεγκαταστήσω. Δεν προβλέπεται να προβώ σε αγορά του.
orfeas1992 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Εμενα δυστηχως δεν προκειται να παιξει καθως εξακολουθει οταν παταω το εικονιδιο να μην κανει τιποτα και δοκιμασα οτι βρηκα στα διαφορα site αλλα και παλι τιποτα
nickarmy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ωραίο είναι έπαιξα με γραφικά στο high χωρίς πρόβλημα κατα την διάρκεια του παιχνιδιού παρα μόνο στο load , ο χειρισμός του tie fighter που επαιξα δυο φορες μου φάνηκε δύσκολος μιας και σκοτώθηκα πάρα πολύ γρήγορα , επίσης ο darth vader ηταν αρκετά καλος δεν ξερω πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερα (μονο at st δεν πήρα ) . θα ήθελα να έχει ποιο massive μάχη ως προς τα οχήματα όμως μιας και δεν είδα κάτι το τοσο εντυπωσιακό εκτός απο τις εκρήξεις με το at at
D4rkshadow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Θα παιξω καμια 1-2 ακομα και μετα θα παει στον κουβα,ειναι πολλα τα λεφτα που θελουν και δεν τα αξιζει κατα την γνωμη μου.
aekoriginal21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ψάχνοντας στο reddit κάτι έκανα.. alt+enter πριν απο το enter για να μπω στο game, σε windowed μπαίνει κανονικά. Ακόμα και high το έβαλα κι έτρεξε. Πρέπει να είχα 15-30 frames στο high αλλά οπτικά καμία σχέση με το low. Και σε medium είναι παραδόξως playable στο σύστημά μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα