Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξα περίπου 45'.

Ενδιαφέρον σαν καινούργιο παιχνίδι, παρατήρησα hit reg προβλήματα καθώς και death trades. Δε βρήκα κάπου να δείχνει το ping.

Νωρίς πολύ για να σχηματίσω μια σταθερή γνώμη.

Ρυθμίσεις γραφικών σε high, gtx970@1500/2000Mhz σχεδόν σταθερά 140-150fps.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έπαιξα περίπου 45'.

Ενδιαφέρον σαν καινούργιο παιχνίδι, παρατήρησα hit reg προβλήματα καθώς και death trades. Δε βρήκα κάπου να δείχνει το ping.

Νωρίς πολύ για να σχηματίσω μια σταθερή γνώμη.

Ρυθμίσεις γραφικών σε high, gtx970@1500/2000Mhz σχεδόν σταθερά 140-150fps.

Γιατι High και οχι Ultra?

Δημοσ.

Ωραιο φαινεται το βραδακι θα ξαναμπω, δεν ειχα θεματα online και φανηκε συμπαθητικο.. Για κανα coop επισης το SP αξιζει νομιζω αρκει να εχουν και διαφορετικους τροπους επιθεσης τα κυματα που ερχονται και αντιμετωπιζεις.

Δημοσ.

Με 560 ti 1gb medium παιζει μια χαρα.Στην αρχη νομιζα δεν θα επαιζε ουτε στα low.

Όντως; Το υπόλοιπο σου σύστημα τι περιλαμβάνει; Στης υπογραφής το έχω το medium;

Δημοσ.

Όντως; Το υπόλοιπο σου σύστημα τι περιλαμβάνει; Στης υπογραφής το έχω το medium;

Εγώ με 650ti και της μνήμες στα 5000 βγάζω ~60fps όλα στο Low,με drops φυσικά, στο med(auto) καμιά 40 με το ζόρι και μιλάμε για 720.
  • Like 1
Δημοσ.

Παντως στο walker assault  παντα οι imperials κερδισουν.Επαιξα εκει 2 ωρες και εκτος απο anakin και darth vader, ολα τα αλλα τα δοκιμασα,μπορω να πω οτι το να πιλοταρεις  και να πετυχαινεις στοχους ειναι δυσκολο... τουλαχιστον τωρα στην αρχη.

Πολυ ωραια τα γραφικα  και καθολου lag

Δημοσ.

ολα high με 2-3 medium και fxaa medium το παιχνιδι τρεχει νερο πανω απο 60fps.

μπραβο τους...ερχεται συνεχεια μετα τις 11 το βραδυ χΔ

ενδιαφερον αν και πιστευω θα γινει μονοτονο αργοτερα

Δημοσ.

Με 560 ti 1gb medium παιζει μια χαρα.Στην αρχη νομιζα δεν θα επαιζε ουτε στα low.

πάντως εμένα με 5850 (1gb) κρασάρει στην εικόνα που λέει "press enter to start"  :wacko:

btw, τώρα είδα ότι στο εικονίδιο έχουν το παλιό κράνος των stormtrooper :P

Δημοσ.

fx 6300 8gram στα 8.1 win το εχω βαλει

Δημοσ.

εδώ με R9 390(OC) πεζή με 55-65fps σε ultra & 2560x1440, φαντάζομε όταν κυκλοφορήσει το game κανονικά θα έχουμε λίγο καλύτερες επίδοσης.

Δημοσ.

@sofgr: Έχω στα todo ολική αναβάθμιση (μαζί με G-Sync οθόνη), άλλα τώρα έπεσαν πολλά έξοδα μαζί και δεν προβλέπεται. Θα το βάλω στο laptop του αδερφού μου πάντως :D

@mkp: Καλά, μην βάζεις το χέρι και στη φωτιά... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...