Athanasios2104 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αχαχαχαχα οι τύποι δεν παίζονται εκεί μεσα. Τουτ'εστι όταν μας συμφέρει μιλάμε για reboot και όταν όχι αναφερόμαστε στο παρελθόν. Νομιζω όλοι μας μπορούμε εκ του προχείρου να αναφέρουμε αν όχι κλασσικά SW παιχνίδια με SP campaigns, τουλαχιστον παιχνίδια με τον χαρακτήρα τους (Dark Forces, Commando, JK, Rogue Squadron κτλ κτλ). Κοινώς μάστορα Moore, ο καθένας βάζει τον πήχη εκεί που θέλει. Τα αλλά που λες ειναι PR σανό για εκεί που σε παίρνει. Αν και με το SW, που σαν franchise έχει δισεκατομμύρια τζίρο, εγώ δεν θα το έπαιρνα τόσο "σαν τα αλλά παιχνίδια" όπως φαίνεται το αντιμετωπίζετε ως τωρα. Πάντως μου αρέσει που ανέφερε καραμπινάτο παράδειγμα αποτυχημένου business case, για να πει τι ακριβώς; Οτι επειδή δεν μπορούσαν οι κουστουμάτοι να αντιληφθούν το μέλλον (αν και για αυτό χρυσοπληρώνονται), άρα τι; Και μας μιλάει για αποφάσεις, λες και η ΕΑ έχει χρυσό ιστορικό ορθών αποφάσεων (δεν ξέρω αν συνεχίζει το σερί χειρότερης εταιρείας). Τέσπα για εμένα το παιχνιδάκι κινείται στην κατηγορία 20-30€ και εννοείται κανα 2μηνο απο την κυκλοφορία του (αναμένω bug reviews).
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Own the Battlefront in Supremacy Mode The multiplayer modes of Star Wars™ Battlefront™ span many different types of experiences. From close-quarter battle situations, to all-out clashes on huge maps with ground troops, vehicles, Heroes and Villains joining the fight, you’ll find the Supremacy mode in the latter category. Supremacy centers on five control points scattered across the map. The objective is gaining control of all five, or the majority of them, before the 10 minute round is over. Each team starts the match controlling two of these control points, initially fighting for control of the fifth one in the center. After this is determined, the control points need to be claimed in a set order. This means the action will be taking place on two control points at a time – one for each team.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Αδιάφορο tbh ένα τέτοιου είδους game να έχει single player (ειδικά όταν δεν παίζεις με Jedi whats the point) ώστε όλη η ομάδα να αφιερωθεί στο online κομμάτι (BF1942, BF2), αλλα μέχρι στιγμής ότι βλέπω και διαβάζω sux και άσε που είμαι σίγουρος ότι το community θα είναι τραγικό, γιατί lets face it οι περισσότεροι που παίξαμε τα παλιά δύσκολα να παίξουμε ότι βλέπουμε μέχρι στιγμής +fuck EA. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον στο πρώτο Battlefront (δεν έχω παίξει το 2ο), το campaign πράγματι δεν είχε κάποιο στόρυ της προκοπής... 1
Millennium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 STAR WARS BATTLEFRONT BETA ARRIVES EARLY OCTOBER EA has announced the Star Wars Battlefront beta for PlayStation 4, Xbox One, and PC, available in "early October." The beta will feature the 40-player Walker Assault on Hoth multiplayer mode (with playable Luke and Vader), the co-op Survival Mission on Tattooine, and the newly revealed Drop Zone mode. There are no details on Drop Zone yet, but EA promises more in the coming weeks.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BGRuSVpdWo8 3
Occultist Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Κρίμα...Περισσότερος χρόνος για Fallout 4, τότες
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Κρίμα...Περισσότερος χρόνος για Fallout 4, τότες εμενα γτ μ αρεσε αυτο π ειδα? 1
MaurosPiraths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ΟΧΙ ΑΛΛΑ FPS ΜΕ JETPACK. Προς θεου δηλαδή.. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Recoil δεν παίζει; Η φράση "έχει σημάδι laser" παίρνει πλέον κυριολεκτικό νόημα
Millennium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Han Solo mini-fridge with Star Wars Battlefront Deluxe Edition up for pre-order 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Han Solo mini-fridge with Star Wars Battlefront Deluxe Edition up for pre-order Creative yes but stupid nonetheless. Χίλιες φορες ένα blaster. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Creative yes but stupid nonetheless. Χίλιες φορες ένα blaster. Καλύτερα να έχω τις μπύρες μου σε αυτό παρά σε ψυγείο.
nickarmy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 θα ερθει και προς τα εδω γιατι η τιμη μου φάνηκε μικρή όταν το mirror's εχει 200...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα