Athanasios2104 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το μόνο δικαιολογητικό που μπορώ να τους αποδώσω για την επιλογή 20v20, είναι ότι (ίσως) με βάση τα στατιστικά τους να είδαν ότι η πλειοψηφία των server έχει max slots περίπου σε αυτόν τον αριθμό, με ελάχιστους να είναι 64αρηδες. Οπότε σου λέει, το βελτιστοποιούμε σε αυτο το επίπεδο, και αν υπάρχει ζήτηση αργότερα, βλέπουμε. Άλλα όπως ειπώθηκε, μετά το PS2 ότι και να λέμε... 1
seithan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Το μόνο δικαιολογητικό που μπορώ να τους αποδώσω για την επιλογή 20v20, είναι ότι (ίσως) με βάση τα στατιστικά τους να είδαν ότι η πλειοψηφία των server έχει max slots περίπου σε αυτόν τον αριθμό, με ελάχιστους να είναι 64αρηδες. Οπότε σου λέει, το βελτιστοποιούμε σε αυτο το επίπεδο, και αν υπάρχει ζήτηση αργότερα, βλέπουμε. Άλλα όπως ειπώθηκε, μετά το PS2 ότι και να λέμε... Εάν μιλήσεις βάση των Battlefield, θα καταλάβεις οτι κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Οι σέρβερ γενικά βαράνε max capacity και εάν όχι, μίνιμουμ 15 άτομα. Συνήθως οι μικροί σέρβερ είναι 32, με μια μεγάλη μερίδα στους 48, και φυσικά 64. Σάφως στο Battlefront, τους υπόλοιπους παίχτες θα τους συμπληρώνει με την επάνδρωση bots που έχουν την πλάκα τους - δεν αντιλέγω, αλλά μιλάμε για την περίπτωση των παιχτών που θα αποτελούν την μειονότητα σε σχέση με τα bots. Εν τέλη, δεν θεωρώ οτι δεν θα είναι ενδιαφέρον ο πόλεμος που θα παρουσιάζεται μέσα από το παιχνίδι, αλλά είναι λυπηρό να οπισθοδρομούμε ΚΑΙ στα παιχνίδια επειδή το μάρκετινγκ προωθεί υπερτιμημένες παιχνιδομηχανές με υπολογιστική ισχύ πενταετίας+ Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2015 από seithan
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Κοίταξε, τα στατιστικά που εχουν αυτοί δεν τα έχω ούτε εγώ ούτε εσυ. Εμείς βλέπουμε ένα απειροελάχιστο μέρος σε σχέση με το όλο. Αν αυτοί λοιπόν εχουν δει οτι 90% των server τρέχουν την περισσότερη ώρα με 30-40, άσχετα την μέγιστη χωρητικότητα, τοτε δεν ειναι rocket science να βελτιστοποιήσεις κάτι για αυτό το νούμερο. τεσπα, προσωπικά εγώ για 30€ το έχω, όποτε δε θα χάσω και τον ύπνο μου με τις αποφάσεις της ΕΑ / Dice . Απλα κουβέντα να γίνεται, γιατί προς το παρόν πο πληροφορίες και τα trailer πέφτουν με το σταγονόμετρο.
nickarmy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εγω ρε παιδια π δν εχω ξαναασχοληθει με star wars παρα μονο ενα game στο psx πριν δεκαετιες, αξιζει να παιξω αυτο η να κατσω στα αυγα μου? παίξε star wars battlefront 1 και 2 και battlefield θα είναι ένα τέτοιο συνονθύλευμα μάλλον προς το χειρότερο
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 παίξε star wars battlefront 1 και 2 και battlefield θα είναι ένα τέτοιο συνονθύλευμα μάλλον προς το χειρότερο μην τον κόβεις έτσι τον άνθρωπο ρε συ εγώ σε όποιον με ρωτήσει λέω το εξής: "Αν έχεις ~30 €, τότε ΝΑΙ. Για 50-60 € ούτε λόγος." κακά τα ψέμματα, τα Battefront 1-2 είναι πλέον αρχαία, ενώ τα Battlefield απλά δεν είναι SW. Πώς να το κάνουμε, βλέπεις Stormtrooper και γουστάρεις ρε παιδί μου, πόσο μάλλον αν τώρα θα έχει και μυαλό ανθρώπου! (πάντως θα μου κάθεται λίγο περίεργα όταν θα βλέπω Stormtrooper να θερίζει με 30-5, άλλα νταξ, no target practise πλέον ) μια χαρά θα είναι το παιχνιδάκι παίδες, και ATAT θα ρίχνουμε και κάμποσα μαχητικά είδα (ταυτόχρονα) στον Hoth για να μας ζαλίζει ο SoF και ο Ghost, και lightsabers (ελπίζω α λα JK Academy) θα έχουμε, COOP επίσης...
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ναι αλλα αν εχουν καθορισμένη πορεία ? έτσι φαίνεται, και εγώ προσωπικά στην αρχή ξενέρωσα μετά όμως το καλοσκέφτηκα και λέω, αν είναι να παίζω Snow trooper, να περιμένω το ΑΤΑΤ να ανοίγει το δρόμο, και το άλλο το κατσίκι / 12χρόνο / κτλ. να το έχει πάρει και να έχει τραβήξει για τον νότιο πόλο του Hoth, καλύτερα έτσι κάτι τέτοιο θα είχαν στο μυαλό τους και οι developers όταν μιλούσαν για "doesn't work out in gameplay"
nickarmy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 θα μπορούσε σε άλλες πίστες πάντως να είναι .. αντε πάω να παίξω empire at war τωρα
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 αντε πάω να παίξω empire at war τωρα [offtopic] το είχα λιώσει το συγκεκριμένο, μάλιστα μαζί με έναν Γάλλο είχαμε κάνει το Total Realism mod και είχα βρει πώς μπορεί να κάνεις spawn τα μαχητικά από τα carriers, οπότε εσύ θέλεις... τι μου θύμισες τώρα. Βέβαια δεν θυμάμαι αν είχαμε κάνει release εκείνο το version (με το spawn-at-will), άλλα θυμάμαι όταν το βρήκα ήταν λες και έλυσα κανένα αιώνιο μαθηματικό πρόβλημα [/offtopic] 1
nickarmy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 off topic foc & mod για άπειρα units και eclipse
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Rumour: Star Wars Battlefront Closed Beta Launches July 2nd
nickarmy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 not rumour ... http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/alpha 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Fuckin EA δεν μπορώ να κάνω application. Το origin login φτάνει να με κάνει να μην θέλω να παίξω το game. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Fuckin EA δεν μπορώ να κάνω application. Το origin login φτάνει να με κάνει να μην θέλω να παίξω το game. και να κάνεις,δεν χάνεις τίποτα..δεν κάνει κάτι,στο newsletter σε βάζει να γραφτείς.. γιατί λέει,δεν έχουμε πρόσβαση στο SW SORRY BUT YOU DO NOT HAVE ACCESS TO THE STAR WARS™ BATTLEFRONT™ CLOSED ALPHAThe Star Wars™ Battlefront™ Closed Alpha is a technical test and is available for a small number of users. Subscribe to our newsletter or follow our social channels to find out how you might be able to play Star Wars Battlefront before its November 17th release in North America. δεν ξέρω αν αυτοί θεωρούν,ότι γράφεσαι έτσι,με αυτό το μήνυμα
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ναι ρε, μόνο για North Murica είναι όχι τπτ άλλο, ήθελα να δοκιμάσω πως τα πάει η 5850 και ο Q9950 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα