Athanasios2104 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 there you go, son http://www.kinguin.net/category/7383/star-wars-battlefront-pre-order-origin-cd-key/ 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 μου αρεσει αρκετα μπορω να πω...οχι οτι κανεις θα ασχοληηθει εφοσον υπαρχει το Online αλλα ενταξει για να μαθεις λιγο στην αρχη πως να κινησε ειναι καλα!
nickarmy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δεν θα διστάσει η ΕΑ να καθυστερήσει το Star Wars: Battlefront Εφόσον δεν είναι έτοιμο στην ώρα του Σε δηλώσεις του ο COO της EA, Peter Moore, τόνισε ότι η εταιρία δεν θα διστάσει να ακυρώσει το Star Wars: Battlefront εάν αυτό δεν είναι έτοιμο στην ώρα του, ακόμη και εάν θα λάβει καυτή δημοσιότητα ένα μήνα πριν την πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens. Διαβάστε χαρακτηριστικά την δήλωση του στο MCV: "Δεν μπορείς να το κυκλοφορήσεις εάν η ποιότητα του δεν είναι σωστή. Απλά θα τρώγαμε τα μούτρα μας. Δεν θα είχαμε καμία τύψη ή ενδοιασμό πως εάν πήγαινε κάτι στραβά με το Battlefront, αν δεν ήταν καλό, θα το σπρώχναμε. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Το παιχνίδι είναι ήδη playable με 40 παίκτες και δείχνει στιβαρό, οπότε δεν θα γίνει κάτι τέτοιο." http://www.unboxholics.com/events/e3-2015/8926-den-tha-distasei-h-ea-na-kathysterhsei-to-star-wars-battlefront
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ναι, ξαφνικά η ΕΑ λέει τέτοια. Την πιστέψαμε τώρα. 1
seithan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 40 παίχτες ; Θεέ μου. Κάθε πέρυσι κ καλύτερα . Console port Syndrome again?
Parapas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 40 παίχτες ; Θεέ μου. Κάθε πέρυσι κ καλύτερα . Console port Syndrome again? Ρε παιδες οκ μαζί σας εγώ και 64 και 128 μέσα να γίνεται της μαριολας αλλα έχοντας γράψει σεβαστές ώρες σε bad company και battlefield γιατί να παίξω σε server με πάνω από 24 άτομα όταν όσο και προσεκτικά να παίξεις μόλις ξεμυτίσεις έχεις φάει το Carl Gustav και το grenade launcher του θεού σε περισσότερων παικτών servers? Χώρια το extra lagfest λόγω των περισσότερων ατόμων. 1
seithan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ρε παιδες οκ μαζί σας εγώ και 64 και 128 μέσα να γίνεται της μαριολας αλλα έχοντας γράψει σεβαστές ώρες σε bad company και battlefield γιατί να παίξω σε server με πάνω από 24 άτομα όταν όσο και προσεκτικά να παίξεις μόλις ξεμυτίσεις έχεις φάει το Carl Gustav και το grenade launcher του θεού σε περισσότερων παικτών servers? Χώρια το extra lagfest λόγω των περισσότερων ατόμων. Εάν μιλάμε για μεγάλους χάρτες, ναι. Αυτό και το νόημα των BF, κάνουν μια ψευτοαπεικόνιση το τί γίνεται σε πραγματικές συνθήκες όταν διασταυρώνονται δύο στρατοί. Τουλάχιστον να υπάρχει η επιλογή. Στο BF π.χ. υπάρχουν χάρτες που οι Admin έχουν βάλει μικρότερο cap, π.χ. 15 άτομα. Στην περίπτωση του BattleFront όμως δεν σου δίνει επιλογή. Το οποίο είναι άκρως ύποπτο εάν αναλογιστούμε οτι και τώρα, τα παιχνίδια BF τρέχαν με 64 παίχτες στο ΠιΣι αλλά 32(?) στις κονσόλες. Οπότε τυχαίο ; Προσπαθούν διακαώς να αποδείξουν την ισότητα των ΠιΣί με τις κονσόλες, ακόμη και εάν αυτό σημαίνει να χρησιμοποιούν ένα μικρό μέρος των υπολογιστικών δυνατοτήτων των Προσωπικών Υπολογιστών. Η κατάσταση επιδεινώνεται και χειροτερεύει συνέχεια. Σκεφτείτε οτι με αυτή την πολιτική που έχουν εφαρμόσει το λόμπυ των παιχνιδοεταιρειών με τις κονσολοεταιρείες, θα αργήσουμε πολύ να βιώσουμε ουσιαστικά "γραφικά" άλματα στα ΠιΣί, διότι το γραφικό αποτέλεσμα θα υπαγορεύεται σχεδόν πάντα από το hardware των μεγάλων κονσολών (PS4/XB1). Ενδεχομένως, όπως και στην περίπτωση του Batman, κάθε καινούργιο παιχνίδι ή καινούργια εφέ να κοστίζουν πολύ ακριβά στα ΠιΣί από θέμα υπολογιστικής ισχύς ακριβώς γιατί είναι προχειροδουλειές και όχι optimized σαν να γράφτηκαν και εξελίχθησαν από την αρχή για Υπολογιστές.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μετά από το PlanetSide 2 πάντως, όσα άτομα και να βάλεις σε BF (Battlefield / Battlefront), δεν έχεις το ίδιο στυλ μάχης με ό,τι όχημα (και όχι μόνο limited π.χ. 2 αεροπλάνα ανά χάρτη) και infantry μπορεί να σκάσει εκεί. Mε τα όσα καλά και κακά φέρνουν τέτοιες μάχες. 2
Metaksas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εγω ρε παιδια π δν εχω ξαναασχοληθει με star wars παρα μονο ενα game στο psx πριν δεκαετιες, αξιζει να παιξω αυτο η να κατσω στα αυγα μου?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 256. Online multiplayer action for up to 24 players on PS2, up to 32 on Xbox or up to 64 on Windows (plus AI units). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα