Gastava Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα .. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το PC μου...Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή..Όλα ξεκίνησαν όταν έβαλα ένα spyWare αν δεν κάνω λογισμικό το SpyHunter .. φυσικά σπασμένο.. έκανα ένα scan βρέθηκαν λοιπόν κάποιοι virus οπότε είπα να τους βγάλω.. μετά την αφαίρεση μου ζητήθηκε να γίνει restart όπως και ήταν αναμενόμενο όμως μετά άρχισαν τα περίπλοκα...κατά την εκκίνηση του PC διότι έχω linux ubuntu + Windows 7 μου ζητείτε να παλέψω ανάμεσα στα δυο αυτά λογισμικά . Επιλέγοντας λοιπόν τα Windows 7 με το που κάνω click στην επιλογή αρχίζει να μου βγάζει πολλές γραμμές από κώδικα αν καταλαβαίνω καλά είναι κάποια αρχεία που φορτώνονται από το σύστημα και έπειτα μου εμφανίζει ότι υπάρχει θέμα από τα Windows και μου προτείνει ναι ναι μου προτείνει λύσεις επιδιόρθωσης η μια λύση είναι σχετικά με τον σκληρό δίσκο να τον χωρίσω κτλπ κτλπ και οι άλλες είναι να βάλω το CD των Windows και να κάνω repair και τέλος μου ανοίγει μια γραμμή εντολών ... αυταααατώρα ξεκίνησα και εγώ να κάνω format..βάζω το CD που έχω διαλέγω να κάνει boot από το Cd.. tipota.. δεν μου βγάζει καν την επιλογή Press any Key to Boot from Cd/Dvdδοκίμασα να κάνω burn κάποιο άλλο και σε διάφορες ταχύτητες αλλά και πάλι τίποτα τώρα έχει κάνεις καμία άλλη ιδέα? φυσικά στα linux Ubuntu μπορώ να συνδεθώ κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα