DimitRi_Del Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Χωρις σειρά προτεραιότητας Dark Souls Castlevania LoS Alan Wake Dead Space Braid Halo 4 Bioschock Mass Effect (series) Gear of War (series) Guitar Hero 3 Portal
Street-Fighter Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 mario galaxy 1+2 MuramasaGears of war ολα Mortal kombat Mirror's edge ΕΛΛΗΝΙΚΑΑΑ
HolyMan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 1. Halo 3 2. Lost Odyssey 3. Last Of Us 4. Uncharted 2 5. Bioshock Infinite
neratzojuice Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 1 mgs4 2 gt5 3 AC (ezio auditore da firenze) 4 Heavy Rain 5.Ni no kuni, Last Of Us, Beyond Two Souls (Δεν έχω παίξει κανένα απο αυτά αλλα είμαι σίγουρος οτι θα μου αρέσουν )
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Το KotOR δεν είναι της γενιάς, just saying
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Θα επρεπε να πουμε 10.Καποια δεν βγαινουν απ'εξω με τπτ.
TheSlayer2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μια λιστα και απο εμενα:1.Bioshock 22.The Last of Us3.Uncharted series4.The Conduit(Wii)5.Fear 1
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 The Conduit?! Το πρώτο; Θες να επεκταθείς λίγο;
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εγω παλι αυτη την γενια λόγω και σχολής επαιξα αρκετα παιχνιδια γιαυτο και η λιστα μου ειναι μεγαλυτερη . Aπο μενα Ni No Kuni Dark Souls/Demons Souls Dead Space 1 The Witcher 2 Batman Arkham Last Of Us Uncharted 2,3 Mortal Kombat Killzone 2 Gears Of War 1,2 MGS4 Path Of Exile Wow Burning Crusade και WOTLK(αν και Mmo ) The Walking Dead A Taletales game Diablo 3(το επαιξα αργοτερα απο τους περισσοτερους,που το ψιλοφτιαξανε γιαυτο ) Torchlight 1,2 Bayonetta. DarkSiders Red Dead Redemption Απο το Wii δυστηχως δεν εχω γνωμη μιας και δεν το αγορασα τελικα,αν και εκει ειμαι σιγουρος τι θα διαλεγα.
stavros88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 1.MGS 4 2.The last of us 3.Bioshock 4.Deus Ex Human Revolution 5.Assassins Creed 2/BH Ας κανω και ενα update γιατι περασε καιρος 1.MGS4 2.The Last of Us 3.Demons/Dark Souls 4.Bioshock 5.Read Dead Redemption και Deus Ex Human Revolution Fulgore=Fulgore1?Γιατι αλλαξες?
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ας κανω και ενα update γιατι περασε καιρος 1.MGS4 2.The Last of Us 3.Demons/Dark Souls 4.Bioshock 5.Read Dead Redemption και Deus Ex Human Revolution Fulgore=Fulgore1?Γιατι αλλαξες? Ας πουμε οτι ειχα ενα μικρο προβλημα με τον κωδικο και το email στο αλλο account και αναγκάστικα να χρησιμοποιω τωρα το αρχικο μου account
-Mayhem- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Πολύ δύσκολο να βάλω μονο 5 αγαπημένα games.Τέλος πάντων θα προσπαθήσω να μην γράψω το κατεβατό που έχω στο μυαλό μου !!! 1) Tomb Raider 2) Demon's Souls και το Dark Souls αλλα το Demon's μου άρεσε πιο πολύ,στις 14 Μαρτίου έρχεται και το Dark Souls 2,έχει καιρό που το έκανα προπαραγγελία από το Amazon!!! 3) The Last of Us 4) God of War 3 / Ascension (ναι,ομολογώ πως μου άρεσε αρκετά) 5) Valkyria Chronicles 6) Castlevania : Lords of Shadow 7) Metal Gear Solid 4 8) Assassin's Creed όλα και αλλα πολλά κάποια δεν μου έρχονται στο μυαλό,άλλα βαριέμαι να τα γράψω...GTA δεν θα έγραφα ούτος ή άλλος,ποτε δεν μου άρεσαν sorry!!! Έχω ακούσει για το Beyond Two Souls πάρα πολύ καλά λόγια και κάποια στιγμή θα το τιμήσω!!!
TheSlayer2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 The Conduit?! Το πρώτο; Θες να επεκταθείς λίγο; Ναι το πρωτο...Ηταν επανασταστικο για το wii παρουσιαζοντας ''καλα'' γραφικα,ενδιαφερον multiplayer(βεβαια το story του δεν με ξετρελανε αλλα...νταξει τρωγοταν)οποτε σε τραβουσε οσο να 'ναι...Το δευτερο το χαλασαν λιγακι...
p3tran Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 με βαση τις ωρες που μου φαγανε, forza halo gears και θα ελεγα οτι θα επιλεξω και τις δυο ακομα σειρες που λανσαρε η ms για να κλεισω την πενταδα bioshock mass effect και μακραν η καλυτερη χρονια της γενιας, το 2007, οταν εσκασε η αγια τριαδα (halo3/mass effect/bioshock), μαζι και το πρωτο nextgen forza, ολα μαζι καυτα στα χναρια του gears, και οταν ακομα τα μηχανακια αυτα ειχαν ψωμι να δωσουνε. μακαρι ολες οι χρονιες να ηταν τοσο καλες 8) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα