Προς το περιεχόμενο

Borderlands και steam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Σόρρυ αν υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι.
Πήρα πρόσφατα το borderlands game of the year edition (εξαιρετικό και άκρως εθιστικό μέχρι στιγμής) και θέλω να το βάλω στο steam για να βλέπω και τα achievements γιατί πορώνομαι όταν έχω να κάνω achievements και έτσι μ'αρέσει να παίζω, και δεν μπορώ. Πάτησα στο add non steam games και στα προγράμματα δεν μου το έχει και αν πάω στο browse δεν ξέρω τι να επιλέξω. Ξέρει να μου πει κάποιος πως γίνεται; Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ.

Γιατι δεν βάζεις το serial number του να το περάσεις στο steam , νομίζω πως ετσι θα λειτουργήσουν τα achievements

Δημοσ.

δεν έχει κάποιο serial number γι'αυτό... Και στην εγκατάσταση δεν μου ζήτησε... Μόνο ένα token code έχει που πρέπει να είναι για extra content όμως γιατί το δοκίμασα και δεν έμπαινε με αυτόν τον κωδικό...

Δημοσ.

Κατάλαβα... Με λίγα λόγια άμα δεν σου δίνει κάποιο activation steam code η συσκευασία του παιχνιδιού ουσιαστική σύνδεση με το steam δεν γίνεται (δηλαδή achievements και progression) παρά μόνο αν το αγοράσεις από το steam... Ότι να ναι δηλαδή όσα παιχνίδια έχω δεν έχει κανένα για steam... Μόνο το dirt showdown... Ξενέρωσα.

τουλάχιστον με τα assassin's creed μέσω uplay της ubisoft γίνεται το αντίστοιχο και είναι καλό.

Δημοσ.

Μαλλον ετσι ειναι ναι εγω για ολα τα games μου ειχα κωδικό απο το steam και τα περισσότερα ηταν digital , το tomb raider που ηταν κουτάκι κανονικά ομως ειχε serial για το steam , για αυτο μου έκανε περιέργεια που δεν ειχε serial

Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς ζητάει; Αν κατάλαβα καλά πρέπει να στέλνεις στο steam ένα email έτσι ώστε να σου στείλουν αυτοί έναν κωδικό; Ή καμία σχέση; Και στην δικιά μου περίπτωση που δεν έχει μέσα cd key ποια είναι η απόδειξη ότι έχεις αγοράσει αυθεντικό το παιχνίδι;

ξανά διαβάζοντάς το μάλλον για την λίστα των παιχνιδιών θες να μου πεις ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...