nikos903 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Η μπαταρία μπορεί να τα έχει παίξει αλλιώς τίποτα στην μητρική. Στην βλέπει όταν είναι απάνω συνδεμένη; Αν ναι δες στο HWmonitor το wearlevel πόσο είναι. Αν οχι πρέπει να βρεις άλλη μπαταρία που να δουλεύει για να δοκιμάσεις αμα την βλέπει-φορτίζει. Το έπαθε απότομα αυτό; Δηλαδή εκεί που κρατούσε 2 ώρες την άλλη μέρα τίποτα; Σαν να μην υπάρχει; Αφού όπως και να έχει το άνοιγμα δεν το γλυτώνεις θα δούνε αμα έχει σκάσει και τίποτα παραπέρα (λογικά), για την ώρα φτιάξε το jack να μην σου κλείνει με το παραμικρό και πάθει κι άλλα προβλήματα...
Jason 93 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 αν κάνει μια υπερταση που θα πάει αυτή?κατευθείαν στην μητρική του λαπτοπ.η μητρική τι έχει?καποια προστασία?θα κάψει μητρική κατευθείαν.αν χαλάσει ο φορτιστής και δώσει μικρότερη τάση ή μεγαλύτερη από αυτήν που χρειάζεται η μητρική τότε τέλος.ενώ η μπαταρία δίνει σταθερή τάση dc Η υπερταση θα παει στον μετασχηματιστη και οχι στην μητρικη του λαπτοπ. Πληροφοριακα οι περισοτεροι μετασχηματιστες, μετασχηματιζουν μεχρι και 240V Το οποιο δινει μια ασφαλεια στις αυξομειωσεις τασης. Επισης πληροφοριακα η εισοδος των λαπτοπ ειναι ελεγμενη να αντεχει τουλαχιστον ενα παραπανω volt απο την κανονικη ταση λειτουργιας, για λογους ασφαλειας. ο μεγαλυτερος κινδυνος μεγαλης τασης ειναι οι κεραυνοι, για τους οποιους υπαρχουν τα ups και τα πολυμπριζα ασφαλειας. Επισης ποιος σου ειπε οτι η μπαταρια του λαπτοπ βοηθαει στην σταθεροποιηση τασης; οσο υπαρχει εξωτερικη τροφοδοσια η μπαταρια δεν επεμβαινει καθολου στην λειτουργια του συστηματος. Η μπαταρια ειναι μονο εναλλακτικη τροφοδοσια και οχι σταθεροποιητης. 1
takoulou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Απλα καποια στιγμη παρεσυρα κατα λαθος το καλωδιο του φορτιστη... Και μετα δεν επιανε καλα στην θεση του το βυσμα για την φορτιση...Μετα μου εδειχνε οτι δεν φορτιζει... Ναι μου την βλεπει οταν την εχω επανω...Τωρα μου δειχνει οτι ειναι αφορτιστει...Mηδεν.. Πως να στειλω την εικονα απο το HWmonitor το wearlevel...
takoulou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Το εκανα...Και μου βγαζει... Wear level 59% Charge level 0%
nikos903 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και στις μπαταρίες σβήσε ότι γράφε εκτός απο το AC adapter. Άλλαξε την κατανάλωση ενέργειας και βάλε max επιδώσεις. Μετά χτύπα μια επανεκκίνηση και δες. Διαφορετικά είναι πρόβλημα στο κύκλωμα φόρτισης ή η μπαταρία μας άφησε χρόνους και δεν δουλεύει σωστά... Άμα δεν ανοίξεις το λάπτοπ να δεις τι έχει γίνει μέσα, τι έχει ξεκολλήσει και τι έχει καεί θα παιδευτείς να βγάλεις άκρη... Καλύτερα πήγαινε να σου κολλήσουν το jack και πες τους να δούνε αμα είναι όλα καλά και στο κύκλωμα της μπαταρίας (ή απλά δοκίμασε απο με άλλη μπαταρία απο κανένα λάπτοπ γνωστού αμα υπάρχει συμβατή).
takoulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλημερα...Να παω στην διαχειρηση συσκευων εκει που γραφει μπαταρια; Πως θα αλλαξω την καταναλωση;Απο που; Πως μπορω να σου δειξω αυτο που μου εβγαλε οταν ετρεξα το HWmonitor το wearlevel....Μπορω να το στειλω συννημενο απο εδω... Πως;
nikos903 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλημέρα. Ναι, εκεί που γράφει μπαταρία πρέπει να έχει 3 συσκευές απο κάτω, σβήσε τις 2 και άσε το ac adapter. Την κατανάλωση απο κάτω δεξιά εκεί που λέει μπαταρία αλλιώς απο τον πίνακα ελέγχου στην μπαταρία. Το % με ένοιαζε, μην ήταν άχρηστη, με 56% μπορεί να αντέχει ακόμα. Βέβαια οι μπαταρίες δεν είναι ποτέ εμπιστοσύνης αλλά ας πούμε αντέχει.... Κάνε τα παραπάνω, άμα κάνει τα ίδια μετά δες αμα βρεις μπαταρία να δοκιμάσεις και άμα δεν γίνει τίποτα πας για άνοιγμα....
takoulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλησπερα...Πηγα στην διαχειρηση συσκευων και βρηκα την μπαταρια...Εκει εχει τρεις επιλογες... Και θα σβησω τις δυο επιλογες απο τις τρεις.... Νομιζω η μια δεν σβηνει καθολου...( συθετη μπαταρια microsoft)...... ac adapter Αυτην κραταω απο τις επιλογες...
nikos903 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ναι, σωστά. Εναλλακτικά δες σε καμια διανομή linux κτλπ άμα σου φορτίζει εκει πέρα.
nikos903 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν μου έρχεται άλλη δοκιμή :/ Άμα δεν παίζει με κανέναν απο τους παραπάνω τρόπους μπορεί να έχει ψοφήσει πάντως... Δοκιμή με άλλη μπαταρία μένει και άνοιγμα να δεις τι γίνεται μέσα. Υ.Γ. Κάνε το κλασικό, κλείσε το λάπτοπ, βγάλε το απο την πρίζα, βγάλε την μπαταρία και πάτα το κουμπί που έχει για να ανάψει μισό - ένα λεπτό. Μετά γύρνα την τροφοδοσία και την μπαταρία και δες... Βέβαια θα έλεγα κράτα μικρό καλάθι αλλά δεν χάνεις και τίποτα.
takoulou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Καλημερα παιδια... Καμια λυση για το προβλημα οτι δεν φορτιζει το laptop μου απο το ρευμα...Και οταν κουνησω το βυσμα φορτισης απο τυην θυρα φορτισης μου σβηνει..Τοκαλωδιο ειναι καλο ανοιγει αλλα δεν φορτιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα