dimuscrossfire Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 αν κάνει μια υπερταση που θα πάει αυτή?κατευθείαν στην μητρική του λαπτοπ.η μητρική τι έχει?καποια προστασία?θα κάψει μητρική κατευθείαν.αν χαλάσει ο φορτιστής και δώσει μικρότερη τάση ή μεγαλύτερη από αυτήν που χρειάζεται η μητρική τότε τέλος.ενώ η μπαταρία δίνει σταθερή τάση dc
nikos903 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Όπως και να έχει, δεν θα το βάλεις να φορτίσει; Άμα κάνει εκεί την υπέρταση και ας υποθέσουμε οτι έχεις τούβλο που δεν έχει ασφάλεια υπέρτασης πάλι δεν έχεις θέμα; Μιας και την υπέρταση δεν την ελέγχεις θα έλεγα οτι και στην μια περίπτωση και στην άλλη κινδυνεύεις άμα είναι άχρηστο το τροφοδοτικό. Μετά άμα τον έχεις στην πρίζα ακόμα και με την μπαταρία απάνω, απο τον φορτιστή δουλεύει, άρα εσύ μιλάς για εξ ολοκλήρου δουλειά απο μπαταρία, και φτάνουμε στο προηγούμενο θέμα, δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει η υπέρταση άρα δεν είσαι απόλυτα καλυμμένος, Απλά εγώ προτείνω να κοιτάς το τούβλο να είναι καλό (και όχι κινέζικο των 5€) και ελπίζεις μην σου τύχει... Και εγω την μπαταρία την έχω για όταν χρειαστεί, άμα την ξελιγώσεις απο νωρίς ή θα παίρνεις συνέχεια μπαταρίες ή δεν θα έχεις μπαταρία στην τελική... Τέλος πάντων, πολύ εκτός βγήκαμε, για συνέχεια άμα θες χτύπα PM μην μας πάρουν κυνήγι ο TS και οι MOD...
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια... Εχω ενα laptop compaq...Και εχω καποιο προβλημα με την φορτιση... Μαλλον δεν δουλευει καλα η θυρα που φορτιζει; Τι μπορω να κανω; Επισκευαζεται;
nikos903 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Φυσικά, μακάρι να είναι αυτό κιόλας, εύκολη επισκευή. Το θέμα είναι άλλο, είσαι σίγουρος οτι είναι η θύρα; Καλό θα ήταν να άνοιγες ένα άλλο θέμα βέβαια.....
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ναι... Μαλλον αυτο ειναι...Δοκιμασα το τροφοδοτικο και δεν φταει...Δεν κανει κανει καλη επαφη!!!
nikos903 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Άρα είναι είτε το jack του φορτιστή είτε το jack απάνω στην μητρική, απέκλεισε το πρώτο δοκιμάζοντας έναν πολυφορτιστή (ή φορτιστή με το ίδιο βύσμα στα ίδια βόλτ και ίδια ή παραπάνω αμπέρ) και μετά άμα κάνει τα ίδια χτυπάς βύσμα απο ebay και με το που σου έρθει το αλλάξεις (σε μαγαζί άμα δεν ξέρεις απο κολλήσεις μα άμα του έχεις βγάλει την μητρική και έχεις πάρει και το ανταλλακτικό πόσο να σου πάρει; 5€; Άντε 10€... Παραπάνω είναι μεγάλη κλεψιά :p).
takoulou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μαλλον πρεπει να ειναι πανω στην μητρικη...Γιατι πηγα και το δοκιμασα και αλλο νεο τροφοδοτικο μηπως ειχε αυτο βλαβη αλλα μου εκανε το ιδιο προβλημα..Εχω αυτο εδω το laptop compaq 615... Τι θα πρεπει να κανω τωρα; Βυσμα απο που; Ευχαριστω..
nikos903 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 To power jack είναι ανάμεσα στην VGA και την Ethernet στο λάπτοπ σου σωστά; Αν ναι αυτό είναι το jack που θες: link. Αν όχι βρες το μοντέλο κάτω απο το λάπτοπ στα αυτοκόλλητα και γράψε το εδώ. Αυτό θα κάνει όμως να έρθει 15-20 μέρες, το βιάζεσαι;
takoulou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλημερα...Ειναι αυτο εδω...http://www.notebookcheck.net/HP-Compaq-615.21515.0.html.... Οταν βαζω το καλωδιο του φορτιστη δεν πιανει καλα και μονο οταν το κραταω σε καποιο σημειο δειχνει οτι φορτιζει...Ενω αν το αφησω ελευθερο δεν κανει την φορτιση...
nikos903 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Άμα το κρατάς προς τα απάνω; Μπορεί αν έχει απλά ξεκολλήσει τότε το jack και να θέλει πέρασμα με κόλληση απλά... Με τα κολλητήρια και τις κολλήσεις πως τα πας; Θα το φτιάξεις εσύ ή θα το πας έξω δηλαδή;
takoulou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μπα.. Δεν τα παω καλα...!!! Μαλλον εξω.. Θελει μαλλον να τον ανοιξεις το laptop για να το κανεις...Ξερεις που; Καμια προταση...
nikos903 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Θέλει να το ανοίξεις τελείως ναι... Εγώ θα το πήγαινα σε κανένα μικρό μαγαζί κοντά μου γιατί στα μεγάλα προβλέπω να σου λένε αλλαγή μητρικής... Δηλαδή, πάρε τηλ στα κοντινά μαγαζιά εκεί που είσαι και ρώτα πόσο στοιχίζει η επισκευή jack και στον φθηνότερο πας, δεν είναι τίποτα δύσκολο όπως και να έχει η κόλληση του jack. Δεν είμαι Αθήνα άρα δεν ξέρω τι και που :/ Άμα είναι μπορείς να βάλεις και καμιά αγγελία ζήτησης εδώ στο site αλλά απο τιμές δεν ξέρω πόσο θα σου πάει :/ Το άνοιγμα είναι που χρεώνουν πολύ :/ Μετά η δουλειά που πρέπει να γίνει δεν είναι και τίποτα αν θέλει απλά κόλλημα... Αλλά και αλλαγή να θέλει πάλι δεν είναι τίποτα δύσκολο.
takoulou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Και παλι σε ευχαριστω.. Αυτο το ανταλακτικο υπαρχει;
nikos903 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Φυσικά και υπάρχει, απο έξω έχει γύρω στα 5€, εδώ στην Ελλάδα όμως άμα το πάρεις απο μαγαζί μπορεί να το βρεις και 20... Για αυτό άμα είναι ρώτα τώρα πόσο πάει για αλλαγή σε μερικά μαγαζιά και μετά ρώτα τους πόσο πάει άμα τους δώσεις εσύ το jack να το κολλήσουν. Γενικά πάντως είναι εύκολη επισκευή... Το πόσο θα σου πάει ο τεχνικός είναι το θέμα......... Πάντως άμα το βλέπεις να κουνάει (πίεσε το έχοντας βγάλει τον φορτιστή πάνω, αριστερά,δεξιά) τότε απλά θέλει κόλλημα και οχι ανταλλακτικό....
takoulou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Καλημερα.. Εχω ενα θεμα.. Το laptop δουλευει και χωρις μπαταρια..Αλλα η μπαταρια δεν φορτιζει...Τι γινεται; Και αν κανω οτι κουναω λιγο το βυσμα του φορτιστη σβηνει και το laptop μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα