drspiros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τελευταία έχουν πέσει στην αντίληψή μου ανεμιστήρες με δοχείου νερού (ή πάγου) που προκαλούν λέει μείωση της θερμοκρασίας του χώρου που βρισκόμαστε μέσω της ψύξης του αέρα. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία να μας πει εντυπώσεις;
bilakos10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τελευταία έχουν πέσει στην αντίληψή μου ανεμιστήρες με δοχείου νερού (ή πάγου) που προκαλούν λέει μείωση της θερμοκρασίας του χώρου που βρισκόμαστε μέσω της ψύξης του αέρα. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία να μας πει εντυπώσεις; Το μόνο σίγουρο είναι ότι καταστρέφουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σε ακτίνα 10 μέτρων... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Το μόνο σίγουρο είναι ότι καταστρέφουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σε ακτίνα 10 μέτρων... Για ποιο λογο αυτο ???
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αυξανεται η υγρασια στον χωρο Αυτο δεν αντιμετωπιζεται ?
bilakos10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αυτο δεν αντιμετωπιζεται ? Άμα είναι να το αντιμετωπίσεις τότε γιατί να χρησιμοποιήσεις έναν "υγραντήρα" χώρου όπως το αναφερόμενο μαραφέτι; ΕΛΕΟΣ
nomikarios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Το μόνο σίγουρο είναι ότι καταστρέφουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σε ακτίνα 10 μέτρων... Εγώ έχω τέτοιο ανεμιστήρα υδρονέφωσης της AEG από πέρσι και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα υπολογιστής και τηλεόραση, που είναι σε απόσταση 3 μέτρων πάντως...Λίγο αυξάνει την υγρασία, ούτε έχει μεγάλη διαφορά από τον απλό ανεμιστήρα. Εκτός και αν λέτε για τις επαγγελματικές συσκευές που είναι αμιγώς εξωτερικού χώρου;
drspiros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εγώ έχω τέτοιο ανεμιστήρα υδρονέφωσης της AEG από πέρσι και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα υπολογιστής και τηλεόραση, που είναι σε απόσταση 3 μέτρων πάντως...Λίγο αυξάνει την υγρασία, ούτε έχει μεγάλη διαφορά από τον απλό ανεμιστήρα. Εκτός και αν λέτε για τις επαγγελματικές συσκευές που είναι αμιγώς εξωτερικού χώρου; Μιλάω για τους εσωτερικού χώρου. Κάνουν δουλειά σε σχέση με τους απλούς; Παγώνουν λίγο τον αέρα; Σε σχέση με ένα κλιματιστικό;
nomikarios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μιλάω για τους εσωτερικού χώρου. Κάνουν δουλειά σε σχέση με τους απλούς; Παγώνουν λίγο τον αέρα; Σε σχέση με ένα κλιματιστικό; Μικρή η διαφορά στον αερα σε σχέση με έναν απλό ανεμιστήρα, αλλά αν το μπάτζετ το επιτρέπει δεν θα έλεγα όχι (είναι λίγο ακριβότεροι). Καμία σχέση με το κλιματιστικό όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το υποκαταστήσει οποιοσδήποτε ανεμιστήρας, εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία λειτουργίας τους και η απόδοσή τους η μέρα με τη νύχτα. Οπότε το αιρ κοντίσιον είναι μονόδρομος και συμπληρωματικά μόνο, αν θες, έναν ανεμιστήρα υδρονέφωσης.
drspiros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οπότε νομίζω δεν αξίζει η αντικατάσταση ενός κλασικού δυνατού ανεμιστήρα με έναν τέτοιο που κοστίζει 100-130 ευρώ. Νομίζω ότι τελικά είναι καλύτερη λύση (πριν το κλιματιστικό) ένας ανεμιστήρας οροφής.
nomikarios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οπότε νομίζω δεν αξίζει η αντικατάσταση ενός κλασικού δυνατού ανεμιστήρα με έναν τέτοιο που κοστίζει 100-130 ευρώ. Νομίζω ότι τελικά είναι καλύτερη λύση (πριν το κλιματιστικό) ένας ανεμιστήρας οροφής. Και ανεμιστήρα οροφής έχω...Κοίταξε, καλά όλα αυτά, και ο ανεμιστήρας οροφής αρκετά αποδοτικός είναι, αλλά αν με ρωτήσεις τώρα που έχω και τα 3, θα σου έλεγα ότι εάν θες να δεις διαφορά σε σχέση με έναν απλό ανεμιστήρα των 20 ευρώ, μόνο με αιρ κοντίσιον θα τη δεις. Θα προτιμούσα να είχα δώσει τα λεφτά που έδωσα στους ανεμιστήρες για ένα ακόμη καλύτερο κλιματιστικό, να στο πω απλά. Δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα