Προς το περιεχόμενο

[Gpu]Sapphire AMD Radeon HD 7950 (3GB, GDDR5, PCI Express 3.0, HDMI) @amazon.co.uk = 259eu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίζει σε 2 revision απο τι βλέπω η 760 που παραθέσατε. δεν ξέρω το λόγο. Απο τιμή αν είναι ισοδύναμη είναι σίγουρα πολύ καλή

Aγνωστο ακομα,μπορει να εχει διαφορετικη τροφοδοσια(8+8 η 8+6).Παντως εχουν μια μικρη διαφορα στις διαστασεις.

Τωρα τι σηματοδοτει αυτο.......

post-250709-0-02196900-1372250130_thumb.png

Δημοσ.

Ε ναι είναι που ρίχνουν τις τιμές τώρα που σταματήσαμε το amazon να δω τι άλλο θα ακούσουμε  :X

Δημοσ.

Ε ναι είναι που ρίχνουν τις τιμές τώρα που σταματήσαμε το amazon να δω τι άλλο θα ακούσουμε  :X

Καλά πλαίσιο είναι αυτό. Σε λίγες μέρες στα σκρουτζομάγαζα θα δούμε φυσιολογικές τιμές.

Δημοσ.

Ηρεμησε φιλε μου,δεν υπαρχει λογος να γινεσε εριστικος,δε σε ξερω δε με ξερεις,ουτε και σε αφορα το τι σχεσεις θελω να εχω με τις τραπεζες.Οποτε λιγη χαλαροτητα δε βλαπτει.

Παρεξήγησες. Ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποδώσει το ύφος του προφορικού.

Δημοσ.

Καλά πλαίσιο είναι αυτό. Σε λίγες μέρες στα σκρουτζομάγαζα θα δούμε φυσιολογικές τιμές.

Μακαρι αλλα δεν το νομιζω.Σε αλλες καρτες το Πλαισιο ειναι 10-15 αντε 20 ευρω πιο ακριβο.Οποτε 280 ευρω τη στιγμη που εξω πωλουντε mid 240 ευρω.Οπως εχει ειπωθει σε γειτονικο φορουμ,παιρνεις με 221 ευρω(μεταφορικα μεσα)απο EVGA και βαζεις οτι ψυκτρα θελεις,αν οντως δεν σου κανει αυτη της acx.

Ρε παιδι μου οσο και να θελεις να στηριξεις την ελληνικη αγορα σε αναγκαζουν να κοιταζεις εξω.κριμα.

Α στα διαλα πια.

Παρεξήγησες. Ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποδώσει το ύφος του προφορικού.

Ok ζηταω συγνωμη τοτε,παρανοησα :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρι αλλα δεν το νομιζω.Σε αλλες καρτες το Πλαισιο ειναι 10-15 αντε 20 ευρω πιο ακριβο.Οποτε 280 ευρω τη στιγμη που εξω πωλουντε mid 240 ευρω.Οπως εχει ειπωθει σε γειτονικο φορουμ,παιρνεις με 221 ευρω(μεταφορικα μεσα)απο EVGA και βαζεις οτι ψυκτρα θελεις,αν οντως δεν σου κανει αυτη της acx.

Ήδη στο you την βρίσκεις με 280 ευρώ και δεν είναι και από τα φθηνά μαγαζιά. Στο σκρουτζ θα την δούμε πιστεύω σύντομα στα 260 ίσως και πιο κάτω και θα πέσει ανάλογα και η τιμή της 7950.

Δημοσ.

Τέλος και η 760 απο EVGA. Δυστυχώς δεν πρόλαβα την GTX 760 SC w/ ACX Cooler.

τι τέλος? Αφου τοσες μέρες δεν ήταν διαθέσιμη.. Έλεγε απλα notify me when available... Και είχα δώσει εμαιλ αλλα.... Τίποτα!.. Ίσως και καλύτερα βέβαια γιατί μάλλον θα την έπαιρνα (ενω στην ουσία δεν την πολύ χρειάζομαι :-P)
Δημοσ.

τι τέλος? Αφου τοσες μέρες δεν ήταν διαθέσιμη.. Έλεγε απλα notify me when available... Και είχα δώσει εμαιλ αλλα.... Τίποτα!.. Ίσως και καλύτερα βέβαια γιατί μάλλον θα την έπαιρνα (ενω στην ουσία δεν την πολύ χρειάζομαι :-P)

Τέλος και η απλή έκδοση, EVGA GeForce GTX 760 SC, δεν έχει επιλογή για αγορά(καλάθι).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...