SokinLyg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καταλαβαινεις οτι αυτα που λες δεν εχουν καμια απολυτως λογικη ετσι? Τι παει να πει καποιος που κυνηγαει προσφορες? Καποιος που θελει κατι για μεταπωληση? Καποιος που θα αγορασει κατι αχρειαστο γι αυτον μονο και μονο επειδη ειναι προσφορα? Επειδη λοιπον βαρεθηκα και δε προκειται να απαντησω ξανα θελω να πεις σε καποιον που θελει σημερα να παρει καρτα γραφικων ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ. Τώρα θα κυκλοφορήσει η 760 άρα λογικά θα πέσει η τιμή της 7950, οπότε όποιος θέλει κάρτα σε αυτά τα λεφτά καλύτερα να περιμένει λίγο.
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω παντως συμφωνω με αυτο Καποιος που εχει αναγκη να παρει θα παρει οταν εχει την αναγκη οσο και να κοστισει. Καποιος που κυνηγαει "Προσφορες" και παρακολουθει τις τιμες τετοια θεματα τα προσπερναει χωρις 2η σκεψη. το τι είναι προσφορά για τον καθένα είναι υποκειμενικό. Το αντικειμενικό όμως της υπόθεσης είναι οτι τη δεδομένη στιγμή είναι 48 ευρώ κάτω απο τον ανταγωνισμό και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Για σένα δεν είναι προσφορά και είναι σεβαστό για τους λόγους που παρέθεσες. Για κάποιον που ψάχνει κάρτα τώρα είναι μια πολύ καλή τιμή δεδομένου οτι έχει 48 ευρώ κάτω απο τον ανταγωνισμό όπως προανέφερα. Οπότε ορθά ανέβηκε ώς προσφορά . Το τι πιστεύω εγώ ή εσύ για το πόσο θα έπρεπε να κοστίζει είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης .Για μένα η 7950 θα έπρεπε να κοστίζει 170 ευρώ. doesn't make sense..και φυσικά θα πέσει όταν θα βγεί όπως λέει ο φίλος παραπάνω η 760. Ετσι γίνεται πάντα με τα τεχνολογικά προιόντα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2013 από Prof_Chaos
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 εντάξει όλες οι απόψεις είναι σεβαστές δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα και δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζουμε . Ο καθένας με την κρίση που διαθέτει αξιολογεί κατα πόσο είναι προσφορά γι αυτόν ή οχι και αναλόγως πράττει .Κάθε φορά πάντως που ανοίγει προσφορά πετάγονται τα spoiler βροχή ειδικά αν δεν έχει τιμή χάρισμα ή την τιμή που πιστεύει ο καθένας οτι πρέπει να έχει.. Ε δεν είναι όλες οι προσφορές στην τιμή που θέλουμε εμείς ..Μακάρι να ήταν αλλά δεν λειτουργεί έτσι το εμπόριο. 1
moredread Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 επειδή και εγώ ψάχνω για GPU στα 200 +-50 ευρώ ποια προτίνεται? εγώ είμαι ανάμεσα στην VTX3D AMD Radeon HD 7870 Tahiti LE(210 ευρώ) και σε μια απλή GTX 660 (στα 200). Μετά πάμε στην 7950 που προτίνει ο TS.
zizu10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 επειδή και εγώ ψάχνω για GPU στα 200 +-50 ευρώ ποια προτίνεται? εγώ είμαι ανάμεσα στην VTX3D AMD Radeon HD 7870 Tahiti LE(210 ευρώ) και σε μια απλή GTX 660 (στα 200). Μετά πάμε στην 7950 που προτίνει ο TS. H 660 είναι κατώτερη των δύο AMD, καλύτερα να την αποφύγεις. Ανάλογα τις ανάγκες σου μετά διάλεξε ανάμεσα σε 7870 Tahiti και 7950
darkheretic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 επειδή και εγώ ψάχνω για GPU στα 200 +-50 ευρώ ποια προτίνεται? εγώ είμαι ανάμεσα στην VTX3D AMD Radeon HD 7870 Tahiti LE(210 ευρώ) και σε μια απλή GTX 660 (στα 200). Μετά πάμε στην 7950 που προτίνει ο TS. Φιλε κι εγω ψαχνω και απο οτι φαινετε κυκλοφορισε η 760 σε πολυ καλη τιμη τουλαχιστoν εξωτερικο.Ειδωμεν και υπομονη http://www.mindfactory.de/search_result.php/search_query/760%2520gtx/Hardware/Grafikkarten+%28VGA%29/GeForce+GTX+fuer+Gaming/GTX+760.html http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2762-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR Η υλοποιηση απο EVGA is too good to be true?
moredread Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλώς, θα περιμένω γιατι μου την δίνουν οι ΑΤΙ στους driver τους. Nvidia fun here. Η 760 αν εμφανιστεί σε αυτή την τιμή μάλλον είναι πολυ καλή! (λογικά θα είναι καλύτερη απο την 7870 tahiti LE και στα ίδια με 7950 ΄(ίσως λίγο κατώτερη)
GSpiraras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλώς, θα περιμένω γιατι μου την δίνουν οι ΑΤΙ στους driver τους. Nvidia fun here. Η 760 αν εμφανιστεί σε αυτή την τιμή μάλλον είναι πολυ καλή! (λογικά θα είναι καλύτερη απο την 7870 tahiti LE και στα ίδια με 7950 ΄(ίσως λίγο κατώτερη) H 760 είναι ελαφρά καλύτερη αν όχι ισοδύναμη ανάλογα με τα reviews. Δες ενδεικτικά το http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_760_WindForce_OC/27.html Το μόνο μου πρόβλημα έιναι ότι οι highly clocked κάρτες της NVIDIA έχουν γενικά ημερομηνία λήξης - έχω δει ουκ ολίγες καμένες 460, 560, 480, 580 και οι drivers τους ενίοτε πουσάρουν πολύ τις κάρτες - αλλά δεν μου έχει τύχει κάρτα 6ΧΧ σειράς με πρόβλημα ακόμη. Πάντως η παραπάνω προσφορά για την 7950 που την είχα πάρει 240 Ευρώ πριν ένα χρόνο δεν μου κάθετε καλά. Ενημερωτικά έχουν ήδη πέσει οι τιμές της 7970 στο US (σαν συνέπεια της κυκλοφορίας της 770) οπότε και η 7950 θα ακολουθήσει σύντομα και θα έρθουν οι εκπτώσεις και από Ευρώπη μεριά. Bottom line: Περίμενε...
darkheretic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 To θεμα ειναι νομιζω ποσο θα εχουν στο Ελλαδισταν τουλαχιστον αρχικα.Θα ψαχνουμε παλι φιλους και γνωστους με VISA και PayPal λογαριασμο για παραγγελια απ'εξω. Τσεκαρισμενο σε γειτονικο φορουμ. GTX 760 209 ευρω κατ'ευθειαν απο EVGA + 12 ευρω μεταφορικα.Απ'οτι τσεκαρα στο site τους πρεπει να εξαντληθηκαν,και σε βαζουν σε notify
efo355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 To θεμα ειναι νομιζω ποσο θα εχουν στο Ελλαδισταν τουλαχιστον αρχικα.Θα ψαχνουμε παλι φιλους και γνωστους με VISA και PayPal λογαριασμο για παραγγελια απ'εξω. Τσεκαρισμενο σε γειτονικο φορουμ. GTX 760 209 ευρω κατ'ευθειαν απο EVGA + 12 ευρω μεταφορικα.Απ'οτι τσεκαρα στο site τους πρεπει να εξαντληθηκαν,και σε βαζουν σε notify Πήγαινε σε μια τράπεζα βγάλε μια χρεωστική και μπες στο paypal και κάνε ένα λογαριασμό. Δεν είναι δύσκολο ο ωχαδερφισμός φταίει.
darkheretic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πήγαινε σε μια τράπεζα βγάλε μια χρεωστική και μπες στο paypal και κάνε ένα λογαριασμό. Δεν είναι δύσκολο ο ωχαδερφισμός φταίει. Ηρεμησε φιλε μου,δεν υπαρχει λογος να γινεσε εριστικος,δε σε ξερω δε με ξερεις,ουτε και σε αφορα το τι σχεσεις θελω να εχω με τις τραπεζες.Οποτε λιγη χαλαροτητα δε βλαπτει.
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 παίζει σε 2 revision απο τι βλέπω η 760 που παραθέσατε. δεν ξέρω το λόγο. Απο τιμή αν είναι ισοδύναμη είναι σίγουρα πολύ καλή
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Kαλα και αυτος εδω εχει -100 και βαλε ευρω διαφορα απο τον επομενο..ttp://www.exelixis-shop.gr/index.php?route=product/product&product_id=1134]http://www.exelixis-shop.gr/index.php?route=product/product&product_id=1134[/url] αλλα και παλι θα επελεγα την 770 που μολις βγηκε (αρα λογικα θα πεσει λιγο ακομα σε λιγο καιρο) και ειναι ηδη φθηνοτερη (αγγιζει ηδη τα 300 ευρα εξω) και καλυτερη απο την 680 (και ακομα περισσοτερο φυσικα απο την 7950)! Ξαναλεω για την 7950 παιρνετε τσιπακι που εχει κλεισει 1,5 χρονο... υπο αλλες συνθηκες η "νορμαλ" τιμη θα ηταν <200, ποσο μαλλον η "τιμη προσφορας" της..! Καινουργιες ΔΕΝ θα βγαλει αμεσα η AMD (πρωτες μερες του 2014 υπολογιστε), αλλα το οτι κ*λ*φτιαχτηκε με τις συμφωνιες με sony-microsoft για τις κονσολες και αφιερωσε εκει την παραγωγη της τον τελευταιο καιρο ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ τον κοσμο του PC κανονικοτατα, για να μην πω για τους drivers τους που δε θα γινουν ποτε της προκοπης... Βαριεμαι να ξαναγραφω τα ιδια για οσους απορουν για επιχειρηματα (πχ την εξελιξη των τιμων την εχω ξαναεξηγησει στο θεμα-κλωνο πριν λιγες μερες, οπως και οσα εγραψα εδω), την αποψη μου ειπα, παρτε την και πεταχτε την στα σκουπιδια αμα αυτο θελετε. Αλλά 260 ευρω για μια 7950 με ημερομηνια ξερω γω 01-02/2012 ακριβως 1,5 χρονο μετα δε μου καθεται καθολου καλα... Πρωτον η 770 με την 7950 ειναι διαφορετικη κατηγορια,δευτερον δωσε λινκ σε παρακαλω,αν καταλαβα καλα,με την 770 στα ~300€.. Και αν νομιζεις οτι η Nvidia κυριαρχει στο θεμα των drivers,γραψε στον γουγλη 320.18 να δεις τι παιχτηκε,αν ειναι ποτε δυνατον δλδ..
john-117 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πρωτον η 770 με την 7950 ειναι διαφορετικη κατηγορια,δευτερον δωσε λινκ σε παρακαλω,αν καταλαβα καλα,με την 770 στα ~300€.. Και αν νομιζεις οτι η Nvidia κυριαρχει στο θεμα των drivers,γραψε στον γουγλη 320.18 να δεις τι παιχτηκε,αν ειναι ποτε δυνατον δλδ.. LOL, αυτη θα ειναι η απαντηση μας για χρονια στην ιδια καραμελα, τοσα χρονια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα