Themos3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 LINK Skroutz Camel Οι ειδικοι ας αποφανθουν για τα τεχνικα χαρακτηριστικα της καθως το χω χασει το εργο με τις gpu και το gaming. 1
salonika91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/489652-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B6-%CF%83%CF%84%CE%BF-amazon/ 11
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δεν τιθεται θεμα lock παρολα αυτα αν διαβασετε το παραπανω λινκ. 4
giorginho Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καθε τρεις και λιγο συζηταμε για μια 7950 στα 260 ευρω περιπου (με εξαιρεση ενα 'λαθος' στο αγγλικο αμαζον προσφατα). Νορμαλ τιμη ειναι, τα εχουμε ξαναπει...
Themos3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οποτε προφανως σ αυτα τα λεφτα σε καποιον που θελει να αγορασει καρτα γραφικων σημερα ας πουμε εχεις να του προτεινεις πολλες ισαξιες ενναλακτικες γιατι οπως ειπα εγω δε ξερω απ αυτα....
zizu10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οποτε προφανως σ αυτα τα λεφτα σε καποιον που θελει να αγορασει καρτα γραφικων σημερα ας πουμε εχεις να του προτεινεις πολλες ισαξιες ενναλακτικες γιατι οπως ειπα εγω δε ξερω απ αυτα.... Όχι, δεν υπάρχουν καλύτερες vfm εναλλακτικές αλλά δεν θεωρούνται προσφορά τα 260 από τη στιγμή που εκεί παίζει πολύ συχνα τελευταία και έπαιξε και τον Δεκέμβρη του '12. 2
giorginho Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Kατ' εμε πολυ πολυ λαθος κινηση η αγορα αυτης της καρτας σε αυτη την τιμη αυτη την εποχη!
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 τα 48 ευρώ και μάλιστα απο 2 οχι τόσο γνωστά μαγαζιά είναι αρκετή διαφορά .Επίσης απο τον Δεκ. του 12 πάνε κάτι μήνες..! Μια χαρά προσφορά την βλέπω. Εκτός και αν βγαίνει μέσα στο καλοκαίρι η καινούργια σειρά και πέσουν κι άλλο.
Themos3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 giorginho εισαι ρε φιλε κατατοπιστικοτατος και με επιχειρηματα που σκοτωνουν ... καλα το για τον Δεκεμβρη του 12 δε θα το σχολιασω... Κραξτε ρε αλανια αλλα τουλαχιστον με επιχειρηματα... ουτε στο amazon δουλευω ουτε ποσοστα απο τα post μου παιρνω ... το μονο που κανω ειναι να χανω 5 λεπτα απ τον χρονο μου γιατι μπορει καποιον να βοηθησω... 1
zizu10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 giorginho εισαι ρε φιλε κατατοπιστικοτατος και με επιχειρηματα που σκοτωνουν ... καλα το για τον Δεκεμβρη του 12 δε θα το σχολιασω... Κραξτε ρε αλανια αλλα τουλαχιστον με επιχειρηματα... ουτε στο amazon δουλευω ουτε ποσοστα απο τα post μου παιρνω ... το μονο που κανω ειναι να χανω 5 λεπτα απ τον χρονο μου γιατι μπορει καποιον να βοηθησω... Το αλάνι κράτα το για τον εαυτό σου, προσφορά δεν είναι και αυτή είναι η τιμή της όπως είπα και υποστήριξα με επιχειρήματα. Επίσης, από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις όπως λες να μην είσαι εριστικός!! Το Δεκέμβρη του '12 πραγματικά μην τον σχολιάσεις γιατί τότε όντως ήταν προσφορά και δείχνει πόσο εκτός είσαι. Επίσης απο τον Δεκ. του 12 πάνε κάτι μήνες..! Αυτό ακριβώς, τότε ήταν προσφορά, τώρα όχι! 1
giorginho Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Kαλα και αυτος εδω εχει -100 και βαλε ευρω διαφορα απο τον επομενο... http://www.exelixis-shop.gr/index.php?route=product/product&product_id=1134 αλλα και παλι θα επελεγα την 770 που μολις βγηκε (αρα λογικα θα πεσει λιγο ακομα σε λιγο καιρο) και ειναι ηδη φθηνοτερη (αγγιζει ηδη τα 300 ευρα εξω) και καλυτερη απο την 680 (και ακομα περισσοτερο φυσικα απο την 7950)! Ξαναλεω για την 7950 παιρνετε τσιπακι που εχει κλεισει 1,5 χρονο... υπο αλλες συνθηκες η "νορμαλ" τιμη θα ηταν <200, ποσο μαλλον η "τιμη προσφορας" της..! Καινουργιες ΔΕΝ θα βγαλει αμεσα η AMD (πρωτες μερες του 2014 υπολογιστε), αλλα το οτι κ*λ*φτιαχτηκε με τις συμφωνιες με sony-microsoft για τις κονσολες και αφιερωσε εκει την παραγωγη της τον τελευταιο καιρο ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ τον κοσμο του PC κανονικοτατα, για να μην πω για τους drivers τους που δε θα γινουν ποτε της προκοπης... Βαριεμαι να ξαναγραφω τα ιδια για οσους απορουν για επιχειρηματα (πχ την εξελιξη των τιμων την εχω ξαναεξηγησει στο θεμα-κλωνο πριν λιγες μερες, οπως και οσα εγραψα εδω), την αποψη μου ειπα, παρτε την και πεταχτε την στα σκουπιδια αμα αυτο θελετε. Αλλά 260 ευρω για μια 7950 με ημερομηνια ξερω γω 01-02/2012 ακριβως 1,5 χρονο μετα δε μου καθεται καθολου καλα... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Το αλάνι κράτα το για τον εαυτό σου, προσφορά δεν είναι και αυτή είναι η τιμή της όπως είπα και υποστήριξα με επιχειρήματα. Επίσης, από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις όπως λες να μην είσαι εριστικός!! Το Δεκέμβρη του '12 πραγματικά μην τον σχολιάσεις γιατί τότε όντως ήταν προσφορά και δείχνει πόσο εκτός είσαι. Αυτό ακριβώς, τότε ήταν προσφορά, τώρα όχι! Ξέρεις φαντάζομαι πώς παίζουνε τα drops του amazon οπότε δεν την καθιστά λιγότερο προσφορά στα 260 με τα σημερινά δεδομένα Σύγκρινε μνήμες και SSD για παράδειγμα το 2012 με τις τωρινές τιμές- προσφορές .. Εχουν ανέβει αισθητά και με την ιδια λογική δεν θα έπρεπε να τα ανεβάζουμε καν ώς προσφορές .
giorginho Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 με την ιδια λογική δεν θα έπρεπε να τα ανεβάζουμε καν ώς προσφορές . Εγω παντως συμφωνω με αυτο Καποιος που εχει αναγκη να παρει θα παρει οταν εχει την αναγκη οσο και να κοστισει. Καποιος που κυνηγαει "Προσφορες" και παρακολουθει τις τιμες τετοια θεματα τα προσπερναει χωρις 2η σκεψη.
Themos3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καταλαβαινεις οτι αυτα που λες δεν εχουν καμια απολυτως λογικη ετσι? Τι παει να πει καποιος που κυνηγαει προσφορες? Καποιος που θελει κατι για μεταπωληση? Καποιος που θα αγορασει κατι αχρειαστο γι αυτον μονο και μονο επειδη ειναι προσφορα? Επειδη λοιπον βαρεθηκα και δε προκειται να απαντησω ξανα θελω να πεις σε καποιον που θελει σημερα να παρει καρτα γραφικων ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα