thomaslar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Γεια σας παιδια!! Εχω το παραπανω Laptop,απο χθες οταν παταω να ανοιξει μου πεταει ασπρη οθονη με καποιες μαυες γραμμες οριζοντια.Πριν το παθει αυτο μονιμα,μου το εκανε σποραδικα και παρατηρησα πως αν εκανα την κινηση να κλεισω την οθονη οχι εντελως και την ξαναανοιγα τελειως εφευγε το ασπρο φοντο και εβλεπα κανονικα.Αλλα απο χθες δεν επανερχεται με τιποτα.Να υποθεσω καρτα γραφικων?Εχω τις γνωσεις να το ανοιξω,αν χρειαστει. Ευχαριστω.
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 δοκιμασέ το και σε εξωτερική οθόνη απο την έξοδο vga του λάπτοπ, για να βεβαιωθείς οτι είναι πρόβλημα με κάρτα γραφικών. και εδω είμαστε.
thomaslar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Οχι δεν δειχνει τιποτα ουτε στην εξωτερικη οθονη.Υπαρχει η καρτα γραφικων του σαν ανταλλακτικο?
ca6mio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Πιο πιθανο να πασχεις απο οθονη ή απο καλωδιοταινια. Για να δειξει στην εξωτερικη οθονη πρεπει να πατησεις τον συνδιασμο πληκτρων Fn+Fκατι (αναλογα τον κατασκευαστη). Αλλες καρτες γραφικων ειναι πανω στην μητρικη και αλλες οχι.
coolerman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Οχι δεν δειχνει τιποτα ουτε στην εξωτερικη οθονη.Υπαρχει η καρτα γραφικων του σαν ανταλλακτικο? είναι κολλημένο το chipaki τις κάρτας γραφικών επάνω στην μητρική. 2 τρόποι υπάρχουν. επισκεύαζεις το υπάρχων chip τις κάρτας και δουλεύει ρολόι με 100/150 ευρώ περίπου Η πηγαίνεις σε άλλη μητρική με το ίδιο κόστος ανταλλακτικού & εργασίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα