Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, λαθος δικο μου.. συμφωνα με το site της TP-LINK  "Up to 60 meters PoE is supported"  και εγω ειμαι περιπου στα 15-18 μετρα... Οποτε ειναι καλα.. 

Ιδομεν στην πραξη το ποσο αληθεια ειναι αυτο που λενε...αν δε και μη στο επομενο παμε για ubiquiti.. 

Δημοσ.

Καλησπερα, λαθος δικο μου.. συμφωνα με το site της TP-LINK  "Up to 60 meters PoE is supported"  και εγω ειμαι περιπου στα 15-18 μετρα... Οποτε ειναι καλα.. 

Ιδομεν στην πραξη το ποσο αληθεια ειναι αυτο που λενε...αν δε και μη στο επομενο παμε για ubiquiti.. 

λεω και εγω 100 μετρα wtf?αν και υπαρχουν διαφορα παραξενοι τροποι για να πηγαινεις πιο μακρια.καπου ειχε ανοχιτει ενα θεμα για Passive poe πως να φτασεις στα 100 μετρα .ηταν κατι προιοντα της air live.αλλα ηταν λιγο ακριβα μερικα.

Δημοσ.

Θα το κοιταξω, με ενδιαφερει να μαθω για μελλοντα χρηση αμα χρειαστει... Σε ευχαριστω πολυ και παλι για τις απαντησεις σου!! :)

Δημοσ.

Πολλες καλησπερες,

Σημερα εβαλα το AP και δουλευει τελεια.. κανενα προβλημα ουτε με ρευμα ουτε με τιποτε αλλο... Συνδεθηκαν ετσι οπως το ειπα τελικα και δουλευει αψογα, και καλυτερα αποτελεσματα απο μεριας εμβελειας του ΑΡ.

Αυριο θα ανεβασω φωτος να μου πεις και εσυ σαν πρωτη μου δουλεια σε αυτο το τομεα.. 

Σε υπερ ευχαριστω για τις γνωσεις σου!! 

Μια απορια εχω μονο, με το θεμα θερμοκρασιας, στη περιοχη που ειμαι τωρα το καλοκαιρι η θερμοκρασια βαραει 40+ για μερικες μερες εως και αρκετες και στα σιγουρα 35-37 (στις νορμαλ ημερες), στην σελιδα της TP-LINK λεει για σωστη λειτουργια μεχρι 60 βαθμους... λες να υπαρξει καποιο προβλημα? 
Η δικη μου λογικη πιστευω οτι δε νομιζω να εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα... εσυ τι λες?

Δημοσ.

Πολλες καλησπερες,

Σημερα εβαλα το AP και δουλευει τελεια.. κανενα προβλημα ουτε με ρευμα ουτε με τιποτε αλλο... Συνδεθηκαν ετσι οπως το ειπα τελικα και δουλευει αψογα, και καλυτερα αποτελεσματα απο μεριας εμβελειας του ΑΡ.

Αυριο θα ανεβασω φωτος να μου πεις και εσυ σαν πρωτη μου δουλεια σε αυτο το τομεα.. 

Σε υπερ ευχαριστω για τις γνωσεις σου!! 

Μια απορια εχω μονο, με το θεμα θερμοκρασιας, στη περιοχη που ειμαι τωρα το καλοκαιρι η θερμοκρασια βαραει 40+ για μερικες μερες εως και αρκετες και στα σιγουρα 35-37 (στις νορμαλ ημερες), στην σελιδα της TP-LINK λεει για σωστη λειτουργια μεχρι 60 βαθμους... λες να υπαρξει καποιο προβλημα? 

Η δικη μου λογικη πιστευω οτι δε νομιζω να εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα... εσυ τι λες?

Υποτιθεται οτι ειναι φτιαγμενες για να παιζουν σε εξωτερικους χωρους αρα και μεγαλες θερμοκρασιες.εν τουτοις αν μπορει να μπει λεμε τωρα καπου να μην την χτυπαει ο ηλιος και γενικοτερα οι διαφορες συνθηκες βροχη κτλ θα ειναι ακομα καλυτερα.οχι οτι θα παθει τιποτα απο την βροχη αλλα οσο λιγοτερη ταλαιπωρια τοσο καλυτερα.απο τα 40 στα 60 εισαι μακρια.απλα οταν την χτυπαει ο ηλιος το 40 γινεται 45 -50:P.αλλα το εχουν προβλεψει και αυτο.βεβαια μην περιμενεις οτι θα βγαλει 10 χρονια η κεραια.ολα αναλωσιμα ειναι.πχ η hp δινει εγγυηση Lifetime στα εσωτερικα acccess points αλλα 1 χρονο στα εξωτερικα.ειδικα μερη που ειναι διπλα σε θαλασσα σκιζουν τα παντα λογω αλατιου.

Δημοσ.

Το μαγαζι μενει ανοιχτο μονο καλοκαιρινη σεζον Οκτωμβρη κλεινει... Οποτε βροχη εκτος απο λιγες στην αρχη τις γλυτωνουμε,

Τωρα για να μπει σκεπαστρο πολυ δυσκολο εως και απογορευμενο (θα καταλαβεις στις φωτο αυριο) οποτε ας βολευτει ως εχει.. χαχα

Αλλα και ετσι οπως το παει πλεον ο καιρος για φετος τουλαχιστον δεν προβλεπω πολλες ζεστες, μονο που σκεφτομαι να ανεβαινω καθε τοσο (20-30 μερες) να το καθαριζω λογο αλμυρας να μη το "τσακισει" και αυτο φυσικα αναλογως τον αερα κλπ... 

Ιδομεν, το θεμα ειναι οτι δουλεψε και ειμαστε ολοι happy!! :D

Στο επομενο τωρα.!!

Δημοσ.

Το μαγαζι μενει ανοιχτο μονο καλοκαιρινη σεζον Οκτωμβρη κλεινει... Οποτε βροχη εκτος απο λιγες στην αρχη τις γλυτωνουμε,

Τωρα για να μπει σκεπαστρο πολυ δυσκολο εως και απογορευμενο (θα καταλαβεις στις φωτο αυριο) οποτε ας βολευτει ως εχει.. χαχα

Αλλα και ετσι οπως το παει πλεον ο καιρος για φετος τουλαχιστον δεν προβλεπω πολλες ζεστες, μονο που σκεφτομαι να ανεβαινω καθε τοσο (20-30 μερες) να το καθαριζω λογο αλμυρας να μη το "τσακισει" και αυτο φυσικα αναλογως τον αερα κλπ... 

Ιδομεν, το θεμα ειναι οτι δουλεψε και ειμαστε ολοι happy!! :D

Στο επομενο τωρα.!!

α οκ αμα κλενει τοτε το κατεβαζεις πχ η το στεγανοποεις.δεν ξερω αν μπορει να μπει στεγαστρο επειδη δεν το εχω δει.απλα το προτεινα σαν λυση.η αλμυρα θα το φαει λιγακι.προσπαθησε απλα να μονωσεις οσο γινεται εκει που ενωνονται τα καλωδια και οι κεραιες.εγω συνηθως εκει παρολο που δεν παθαινουν ευκολα κατι βαζω λαστιχοταινια.

Δημοσ.

ενημερωτικα.η κολωνα του οτε δεν ειναι για να βαζει πανω ο καθενας οτι θελει.στεγνα σε κραζουν  ανα πασα στιγμη και με το δικιο τους.

Δημοσ.

τεχνικος του οτε μου ειπε οτι δεν προκειται να πουν τιποτα μιας και αυτος ερχεται σε αυτη τη περιοχη... αμα ημουν σε αλλο μερος και σε αλλη περιπτωση ουτε καν σαν ιδεα δε θα το ειχα... πιστεψε με.. 

Δημοσ.

τεχνικος του οτε μου ειπε οτι δεν προκειται να πουν τιποτα μιας και αυτος ερχεται σε αυτη τη περιοχη... αμα ημουν σε αλλο μερος και σε αλλη περιπτωση ουτε καν σαν ιδεα δε θα το ειχα... πιστεψε με.. 

οκ απλα το ειπα.εχω δει και πιατο δορυφορικης τηλεορασης πανω σε κεραια του οτε.ηταν περιπτερο οποτε μαλλον τον βολευε εκει.

Δημοσ.

ειπαμε δεν θα κανω και ολοκληρη εγκατασταση χαχαχαχα

Σε αλλη περιπτωση δεν προκειτε να την εβαζα εκει... ειπαμε μεχρι ενα σημειο... :)

Δημοσ.

ειπαμε δεν θα κανω και ολοκληρη εγκατασταση χαχαχαχα

Σε αλλη περιπτωση δεν προκειτε να την εβαζα εκει... ειπαμε μεχρι ενα σημειο... :)

καλα ναι ο καθενας κανει οτι θελει.και αυτο που σου λεω το ειδα αθηνα.να θυμαμαι λαθος δεν νομιζω.μου ειχε κανει πολυ εντυπωση.οκ απλα το λεω μην σου πουνε τιποτα.το πολυ να σου λεγαν να την κατεβασεις βεβαια παρα κατι αλλο.απλα λεω τι ισχυει κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...