ennia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 το μεσημερι εβλεπα ενα επεισοδιο απο μια ξενη σειρα. οταν τελειωσε και πηγα να βαλω το επομενο, με το που ξεκινησε, αρχισε να παιζει απο πισω μια διαφημιση ελληνικη. χρησιμοποιω το media player classic. το εκλεισα και η διαφήμιση ακουγοταν ακομα (μονο την ακουγα) χωρις να εχω τιποτα αλλο ανοιχτο. ουτε browser ουτε player.τι μπορει να φταιει.?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, μαλλον προκειται για ιο. Ειχα παθει ακριβως το ιδιο πραγμα με εσενα και εντοπισα ιο. Και συγκεκριμενα μιλουσαν στα Αγγλικα και οχι Ελληνικα οπως σε εσενα γι'αυτο σου λεω δεν ειμαι σιγουρος. Κατεβασε το malwarebytes antimalware free, ενημερωσε το, μπες με ασφαλης λειτουργια και κανε full scan. Και οταν τελειωσει κανε ακριβως το ιδιο με το superantispyware free. Μαλλον θα στο εντοπισει το ενα απτα 2 και θα εισαι οκ.
ennia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 το εκανε και σε ενα φιλο μου το ιδιο.... μαλλον το skype ηταν. αλλα θα το ψαξω και για ιο 1
Demon Lord Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, μαλλον προκειται για ιο. Ειχα παθει ακριβως το ιδιο πραγμα με εσενα και εντοπισα ιο. Και συγκεκριμενα μιλουσαν στα Αγγλικα και οχι Ελληνικα οπως σε εσενα γι'αυτο σου λεω δεν ειμαι σιγουρος. Κατεβασε το malwarebytes antimalware free, ενημερωσε το, μπες με ασφαλης λειτουργια και κανε full scan. Και οταν τελειωσει κανε ακριβως το ιδιο με το superantispyware free. Μαλλον θα στο εντοπισει το ενα απτα 2 και θα εισαι οκ. +1 επίσης, μπορεί να δοκιμάσει και με το anti-rootkit της ίδιας εταιρίας πάλι σε safe mode! Είναι free για κατέβασμα (νομίζω) και δεν απαιτεί εγκατάσταση! 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Και αυτο ειναι καλο. Απλα αυτα θα τον καλυψουν πιστευω.
Demon Lord Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Και αυτο ειναι καλο. Απλα αυτα θα τον καλυψουν πιστευω. Ας τα τρέξει όλα να είμαστε σίγουροι
salonika91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 μπορει να ειναι και καμια διαφημιση απο τον browser ή και απο το skype. Παντως το scan καντο.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εσύ μπορεί να έκλεισες το πρόγραμμα αλλά αυτο έμεινε σαν διεργασία, την επόμενη φορά που θα το πάθεις βρες στις διεργασίες το πρόγραμμα που έτρεχες και κλείστο 1
MaDaFaKa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σύμφωνα με τα κριτήρια σου το πιο λογικό είναι πως είναι backdoor. Ιός, ωραίος ιός. Κάνε ένα scan με όποιο antivirus θες και αν δεν βρει κανένα trojan τότε κάνε επανεκκίνηση και κοίταξε στις διεργασίες για κανένα περίεργο πρόγραμμα. Υπόψιν ότι ένα backdoor έχει πλήρη πρόσβαση στον υπολογιστή. Σε περίπτωση που έχεις πλήρη άδεια διαχειριστή τα πράγματα μπορεί να χειροτερεύσουν. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να θέλουν να σου κάνουν απλά πλάκα. Πολλοί κάνουν spread τέτοιους ιούς για να έχουν μερικά 'θύματα' να πειράζουν. Καλή τύχη όπως και να έχει.
ennia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, μαλλον προκειται για ιο. Ειχα παθει ακριβως το ιδιο πραγμα με εσενα και εντοπισα ιο. Και συγκεκριμενα μιλουσαν στα Αγγλικα και οχι Ελληνικα οπως σε εσενα γι'αυτο σου λεω δεν ειμαι σιγουρος. Κατεβασε το malwarebytes antimalware free, ενημερωσε το, μπες με ασφαλης λειτουργια και κανε full scan. Και οταν τελειωσει κανε ακριβως το ιδιο με το superantispyware free. Μαλλον θα στο εντοπισει το ενα απτα 2 και θα εισαι οκ. +1 επίσης, μπορεί να δοκιμάσει και με το anti-rootkit της ίδιας εταιρίας πάλι σε safe mode! Είναι free για κατέβασμα (νομίζω) και δεν απαιτεί εγκατάσταση! Και αυτο ειναι καλο. Απλα αυτα θα τον καλυψουν πιστευω. Ας τα τρέξει όλα να είμαστε σίγουροι μπλοκαρα τις διαφημισεις του skype αλλα θα κανω και τα scan για να ειμαι σιγουρος Εσύ μπορεί να έκλεισες το πρόγραμμα αλλά αυτο έμεινε σαν διεργασία, την επόμενη φορά που θα το πάθεις βρες στις διεργασίες το πρόγραμμα που έτρεχες και κλείστο το κοιταξα και ηταν κλειστο. επισης κοιταξα μηπως τρεχει κατι αλλο απο πισω που το εβλεπα αλλα ηταν κατι. μαλλον το skype την εκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα