giannis22k Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας.εχω τον σκληρό μου δισκο ο οποιος εχει ενα partiition με της acer το backup (15gb).me tτο προγραμμα active kill disk μπορω να διαγραψω ολο τον σκληρό εκτός από αυτο της acer,,επίσης αν γίνεται ποια μέθοδο να επιλέξω για καλύτερα αποτελέσματα
Zapee995 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αν εχεις windows 7 ή 8 γινεται πολυ ευκολα απο τη διαχειρηση των δισκων.
giannis22k Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 7 εχω θελω να βαλω τα 8.οποτε τι να κανω ακριβως για ενα καλο clean του δισκου χωρις να χασω το partition με το backup
gnarkill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τίποτα τρέχεις την εγκατάσταση των windows και κάνεις την εγκατάσταση στο partition που είναι τα 7, στο c συνήθως
giannis22k Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 και κατι τελευταιο οταν θα βαλω τα 8 εκει που λεει κατα την εγατασταση "διαμορφωση" η διαγραφη τομου'να πατησω τι ειναι το καλυτερο
gnarkill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Πατάς εγκαταστάση(install)/custom install/advanced/format. Δες και ένα videaki να καταλάβεις και εκεί απλά αυτός που πατάει New εσύ πατάς format στο συγκεκριμένο partition
gnarkill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τίποτα! Άμα προκύψει τίποτα άλλο postare το. Καλή επιτυχία και αν μπορείς μόλις ολοκληρώσεις τι διαδικασία γράψε πως πήγε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα