moutro256 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σήμερα το laptop ενώ δούλευε έκλεισε ξαφνικά και παρατήρησα ότι δεν έπαιρνε ρεύμα. Μόλις του έβαλα την μπαταρία δούλεψε κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα και το τροφοδοτικό ή μόνο ο φορτιστής;
SPANK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αν δεν δουλεύει χωρίς την μπαταρία επανω μονο με το ρεύμα τοτε εχει πρόβλημα ο φορτιστής μαλλον, μαλλον πρέπει να κοιτάξεις για αλλον
dimuscrossfire Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 πάρε ένα πολύμετρο.γύρνα το στα volt για dc όμως, σύνδεσε μόνο το φορτιστή στην πρίζα και μέτρα τον.αν σου δείξει λιγότερα ή περισσότερα από ότι αναγράφει τότε είσαι για καινούριο.αλλιώς έχει θέμα το βύσμα από το λαπτοπ
moutro256 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Βρήκα ebay έναν φορτιστή 65w ενώ αυτός είναι 90w. Θα υπάρχει πρόβλημα; Volt τα ίδια, μόνο amper αλλάζουν.
dimuscrossfire Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 έχει και το eshop και το πλαισιο universal φορτιστές.εγώ από όσο ξέρω τα volt στην έξοδο πρέπει να είναι ίδια.
coolerman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Βρήκα ebay έναν φορτιστή 65w ενώ αυτός είναι 90w. Θα υπάρχει πρόβλημα; Volt τα ίδια, μόνο amper αλλάζουν. δεν ξέρω ποιό έχεις βρεί.εαν θέλεις πες μας ποιό μοντέλο λάπτοπ έχεις να βοηθήσουμε περισσότερο γνήσιο η γνώμη μου για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο 1
ShadowSpectre Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αν σκοπεύεις να πάρεις third-party charger,τουλάχιστον φρόντισε να παίζει στις ίδιες τάσεις.Γιατί άμα γίνει τίποτα,μετά τρέχα γύρευε.
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Καλύτερα γράψε το μοντέλο του laptop στο ebay και παρε εναν που θα ειναι συμβατός η πήγαινες σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά να σου δώσουν τον αντίστοιχο
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Βρήκα ebay έναν φορτιστή 65w ενώ αυτός είναι 90w. Θα υπάρχει πρόβλημα; Volt τα ίδια, μόνο amper αλλάζουν. αν το λαπτοπ σου σε Full load τραβαει 90 watt η κοντα στα 90 τοτε ναι ο 65watt δεν σου κανει.επισης αν παρεις κατι παρε κατι καλο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα