Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πριν λιγο καιρο εκανα format το pc μου το όπιο δν το έχω ούτε ένα χρόνο και είχα πάνω ένα σκληρό 

Verbatim 3SSD120 120 GB 2.5"

μόλις τελιωσα το φορμάτ και πέρασα drivers ενημέρωσης τα σχετικά έβλεπα ότι δν ανιγε όσο γρήγορα ανιγε πριν το φορμάτ οπότε ηπα να το κιταξο λίγο και διαπίστωσα ότι τν σκληρό τν διάβαζε sata ΙΙ και όχι sata ΙΙΙ  που είναι κανονικά και η μητρική έχει port για σατα ΙΙΙ τη μπορώ να κάνω ???

???

Δημοσ.

βάλτον σε σάτα 3 τότε!

σε άλλο pc τον δοκίμασες?

πως να το βάλω σε σατα ΙΙΙ σε θύρα ενοις ?? είναι σε θήρα σατα ΙΙΙ και πέρνη η μητρηκη σατα ΙΙΙ έχω την msi zh77a-g43 .. σε άλλο pc δν την δοκίμασα 

Δημοσ.

Achi απο το bios,σωστή επιλογή θήρας στην μητρική,και τους τελευταίους drvs της μητρικής.. αν όλα αυτά τα κάνεις σωστά είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Achi απο το bios,σωστή επιλογή θήρας στην μητρική,και τους τελευταίους drvs της μητρικής.. αν όλα αυτά τα κάνεις σωστά είσαι έτο

οκ σε ευχαριστώ θα πάω να δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω

:D

Δημοσ.

τίποτα δν έγινε παντός ελενξα το achi mode στο bios και σε όλα τα sata hot plug ήταν disabled εγώ ενεργοπιησα εκινο που έχω τον ssd μήπως πρέπει να κάνω και φορμάτ ξανά ??? παντός για τους drivers είναι όλοι ενημερωμένη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...