Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Ποσό που διαθέτουμε : 300-450 (όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο)

-Χρήση υπολογιστή :Να παίζω με 40FPS se Med-High γραφικά Low Reqs Games(Dota 2, LoL, Minecraft) με Capture από το OBS & Mid to High Reqs Games(Dead Space, Bioshock) χωρίς OBS 

-Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσω: OBS

-Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Όχι δεν χρειάζομαι οθόνη

-Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Ούτε περιφερειακά θέλω

-Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Αθήνα

-Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω πρόβλημα 
-Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Από εμένα θα στηθεί

-Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Δεν επιθυμώ 

Μόνο μια βασική προϋπόθεση το κουτί θα είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804553

Εχω βρει ενα setup

Case: Sharkoon Vaya Value

Processor: AMD FX4300

MoBo: Asus M57A78L LE

RAM: Geil 8GB 1600MhZ

GFX: Asus HD7770 GD5 2GB

PSU: L&C LC8500BTX 500W PSU

HDD: TOSHIBA DT01ACA100 1TB 3.5'' SATA3

Δημοσ.

AMD FX 6300 (105€)

ASROCK 970 PRO3 R2.0 (67€)

G.SKILL 8GB DDR3 1600Mhz (60€)

W.D. 500GB CAVIAR BLUE SATA III (51€)

XFX 7770 1GB DDR5 (102€)

THERMALTAKE 530Watt  (46€)

SHARKOON V3S-V (USB III) (34€)

----------------------------------------------

460€

• Like 3
Δημοσ.

Τι οθόνη έχεις;

1 4αρι ram θα μπορούσε να βάλει και αργότερα άλλα 4.

LG 22LD320  νομίζω ανάλυση 1366χ768

Θα μπορούσα να βάλω 4αρα RAM απλά θέλω να νιώθω ποιο ασφαλείς στην αρχή και πιστεύω ότι και με το OBS θα χρειαστώ παραπάνω RAM

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο σε αυτή την ανάλυση.Αν σου χρειάζονται τα 8 από την αρχή, βάλτα.Η σύνθεση του adtakhs είναι καλύτερη από αυτή που παρέθεσες.

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο σε αυτή την ανάλυση.Αν σου χρειάζονται τα 8 από την αρχή, βάλτα.Η σύνθεση του adtakhs είναι καλύτερη από αυτή που παρέθεσες.

Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τα Capτure που θα κάνω γιαυτό βάζω 8αρα RAM

AMD FX 6300 (105€)

ASROCK 970 PRO3 R2.0 (67€)

G.SKILL 8GB DDR3 1600Mhz (60€)

W.D. 500GB CAVIAR BLUE SATA III (51€)

XFX 7770 1GB DDR5 (102€)

THERMALTAKE 530Watt  (46€)

SHARKOON V3S-V (USB III) (34€)

----------------------------------------------

460€

τι Sharrkoon v3s-V τι ειναι;;;

Δημοσ.

τι Sharrkoon v3s-V τι ειναι;;;

αν ξερεις τι ειναι ολα τα υπολοιπα τοτε ξερεις αυτοματως και τι ειναι αυτο που ρωτας τι ειναι

Δημοσ.

αν ξερεις τι ειναι ολα τα υπολοιπα τοτε ξερεις αυτοματως και τι ειναι αυτο που ρωτας τι ειναι

ROM ειναι γιατι δεν την βρισκω πουθενα;

Δημοσ.

ROM ειναι γιατι δεν την βρισκω πουθενα;

o λογος που δεν βρισκεις κατι ειναι διοτι κανεις σ'ολο το google δεν εχει κανει το ιδιο τυπογραφικο με τον φιλο που το παραθεσε. λεγεται  SHARKOON VS3-V και οχι V3S-V

891932.jpg

Δημοσ.

o λογος που δεν βρισκεις κατι ειναι διοτι κανεις σ'ολο το google δεν εχει κανει το ιδιο τυπογραφικο με τον φιλο που το παραθεσε. λεγεται  SHARKOON VS3-V και οχι V3S-V

891932.jpg

Παιδια το ανεφερα κιολας το κουτι θα ειναι το Sharkoon Vaya Value White το οποιο το εχω ερωτευτει.

Δημοσ.

Παιδια το ανεφερα κιολας το κουτι θα ειναι το Sharkoon Vaya Value White το οποιο το εχω ερωτευτει.

Ε θα γλυτώσεις 30-40 ευρώ.Βάλτα για 7790.

SSD να βάλεις αργότερα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...