Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικά μηχανήματα τα Air , ως καινουργιο προιόν , σιγουρα θα έχει καποια firmware issues. Τσιμπημένη τιμή αλλα τα αξίζουν, όποιος νομιζει διαφορετικά είναι προφανώς άσχετος με το αντικειμενο.

• Like 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαιρετικά μηχανήματα τα Air , ως καινουργιο προιόν , σιγουρα θα έχει καποια firmware issues. Τσιμπημένη τιμή αλλα τα αξίζουν, όποιος νομιζει διαφορετικά είναι προφανώς άσχετος με το αντικειμενο.

Αυτά γουστάρω,πες τα,γεμίσαμε άσχετους που δεν μπορούν να κατανοήσουν την μαγεία,σοβαρευτείτε ρε

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μα φυσικά και δεν φταίνε τα προϊόντα της Apple.

Απλά κάποια wifi routers έχουν προβλήματα και κάποια κανάλια...

Ίσως έχει και το πρότυπο ορισμένα προβλήματα και η Apple τα ανακάλυψε...

Αν αυτό κατάλαβες από όσα έγραψα, τότε έχουμε πρόβλημα αγαπητέ... Θα προσπαθήσω να τα γράφω λέξη λέξη με πιο απλά λόγια μπας και... :)

Επίσης ενημερώστε μας και μας τα φαν μποϋς, τελικά έχουν όλα τα νέα air πρόβλημα? 

• Like 1
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για hardware πρόβλημα. Μην ξεχνάμε ότι αντίστοιχο foul είχε συμβεί και με τα Macbook Retina, όπου η ταυτόχρονη ενεργοποίηση bluetooth και Wifi επηρεάζε εξίσου την απόδοση και των δύο συσκευών.

Πέραν των παραπάνω όμως μην αδικούμε το συγκεκριμένο μοντέλο. Προσωπικά εξακολουθώ να θεωρώ τα Macbook Air ως τον βασιλιά των ultrabooks από άποψη χρηστικοτητας, πόσο μάλλον τώρα που η αυτονομία τους ξεπερνά ακόμη και το 12ωρο.

Υ.Γ: Δεν μπορώ επίσης να μην εκφράσω και την έκπληξη-ικανοποίησή μου για την έκρηξη δημοκρατικότητας του billdanos :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για hardware πρόβλημα. Μην ξεχνάμε ότι αντίστοιχο foul είχε συμβεί και με τα Macbook Retina, όπου η ταυτόχρονη ενεργοποίηση bluetooth και Wifi επηρεάζε εξίσου την απόδοση και των δύο συσκευών.

Πέραν των παραπάνω όμως μην αδικούμε το συγκεκριμένο μοντέλο. Προσωπικά εξακολουθώ να θεωρώ τα Macbook Air ως τον βασιλιά των ultrabooks από άποψη χρηστικοτητας, πόσο μάλλον τώρα που η αυτονομία τους ξεπερνά ακόμη και το 12ωρο.

Υ.Γ: Δεν μπορώ επίσης να μην εκφράσω και την έκπληξη-ικανοποίησή μου για την έκρηξη δημοκρατικότητας του billdanos :)

Το ότι στο 13 retina που έχω δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο σου λέει κάτι ή είμαι η εξαίρεση;

Στο θέμα των air, αν ήταν hardware το πρόβλημα θα το παρουσίαζαν όλα και θα είχε γίνει μαζική ανάκληση.

Επίσης δεν έχω θέμα με τη Δημοκρατικότητα, αλλά με την ηλιθιότητα (δεν παει σε σένα αυτό...)

Δημοσ.

Το ότι στο 13 retina που έχω δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο σου λέει κάτι ή είμαι η εξαίρεση;

Στο θέμα των air, αν ήταν hardware το πρόβλημα θα το παρουσίαζαν όλα και θα είχε γίνει μαζική ανάκληση.

Επίσης δεν έχω θέμα με τη Δημοκρατικότητα, αλλά με την ηλιθιότητα (δεν παει σε σένα αυτό...)

Στα Macbook Retina 15" είχε δημιουργηθεί τεράστιο θέμα με την συγκεκριμένη δυσλειτουργία και δεν βρέθηκε λύση Υπάρχουν και πολλά σχετικά videakia στο youtube.

Στα 13αρια πιθανόν να έχουν αντικαταστήσει το hardware ή πιθανό να μην έχεις αντιληφθεί το πρόβλημα (δοκίμασες για παράδειγμα να στριμάρεις με bluetooth κάτι βαρύ από το ιντερνετ; ). Για τα 15αρια Retina έχω προσωπική εμπειρία και επιβεβαιώνω το πρόβλημα με δοκιμή σε τουλάχιστον 10 διαφορετικά router.

Όσο για την ηλιθιότητα είναι ανίκητη. Μαζί σου στην προσπάθεια περιορισμού της, απλά είναι πιο ευγενικό όταν γίνεται με δίκαιο τρόπο απέναντι και στα δύο "στρατόπεδα".

• Like 1
Δημοσ.

Τρελό validation πρέπει να κάνουν εκεί στο cupertino !

Τουλάχιστον αυτή τη φορα μισο-παραδέχονται το πρόβλημα και δεν το ρίχνουν στους χρήστες (you're holding it wrong κλπ).

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τρελό validation πρέπει να κάνουν εκεί στο cupertino !

Τουλάχιστον αυτή τη φορα μισο-παραδέχονται το πρόβλημα και δεν το ρίχνουν στους χρήστες (you're holding it wrong κλπ).

Αν δεν έκανε τίποτα θα βρίζαμε. Τώρα που τα αλλάζει πριν επιβεβαιωθεί τι φταίει ή αν είναι γενικευμένο πρόβλημα ή όχι, πάλι βρίζουμε. Απορώ πως δεν ξεφύτρωσε ακόμη κανείς να πει και για ..τους χάρτες! :P

Παλιότερα όταν άλλαξα adsl provider και μου έδωσαν ένα speedtouch, παρουσιαζόταν στο παλιό μου macbook αντίστοιχο πρόβλημα (ασε που το speedtouch πάθαινε κόκο μπλόκο αν συνδεόταν πάνω του πάνω απο 3 ασύρματες συσκευές). Λύθηκαν όλα όταν πήρα το airport extreme! Προφανώς είναι πολύ εκλεκτικά και επιλεκτικά τα προϊόντα της Apple! :)

• Like 1
Δημοσ.

Το να πληρώνεις κάτι 2.000 ευρώ και να μην δουλεύει ειναι αν μη τι άλλο παρωχημένο και δειλό...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το να πληρώνεις κάτι 2.000 ευρώ και να μην δουλεύει ειναι αν μη τι άλλο παρωχημένο και δειλό...

Δεν παίζει το "Δεν δουλεύει" και είναι υπερβολή. Και από τη στιγμή που όπου παρουσιαστεί το πρόβλημα, σου το αλλάζουν άμεσα, κάθε άλλο παρά παρωχημένο είναι! Εν τω μεταξύ τα νέα air δεν ήρθαν καν όλα στη χώρα μας, αλλά θα μου πεις νοιαζόμαστε για όλους! :P

Επίσης από 1200 ευρω ξεκινάνε (1099 το 11").

Δημοσ.

Έχω το MBP-R, και μου έτυχε και εμένα Hardware Failure. Σε 24 ώρες έγινε η αντικατάστασή.

Το να σου τύχει κάτι με Hardware, εννοείτε ότι δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά λόγου δουλείας, ξέρω πως αυτά συμβαίνουν αρκετές φορές & σε πολλούς τομείς.  Από Ηλεκ. Συσκευές, αυτοκίνητα, έπιπλα κλπ. Το θέμα είναι πως ανταποκρίνεται η εταιρία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αν και offtopic...

Έχω να συγκρίνω το Service σε HTC & Iphone, ΜΒP & Sony Vaio. 

ΗΤC: (και μάλιστα σε εγγύηση) 6 εβδομάδες.
Iphone: 4 μέρες.

Sony Vaio: 15 εργάσιμες (3 εβδομάδες δηλαδή).

ΜΒP: 24 ώρες.  

Back to Topic:

Εάν το πρόβλημα λύνεται σε 24 ώρες η με Αντικατάσταση - ΟΚ υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά κάνουν και κάτι για να το λύσουν. (Αυτό εννοείτε ισχύ για όλες της εταιρίες, άσχετα εάν είναι Apple, Samsung, Κλπ..)

Δημοσ.

Ξυπνάς ένα όμορφο πρωινό και δίνεις τα ωραία σου ευρώ!

Πας σπίτι, ανοίγεις το λάπτοπ με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, κάνεις τις αρχικές σου ρυθμίσεις εεε και κάποια στιγμή κάνεις σύνδεση ασύρματου δυκτίου! ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Λες, εεε μωρέ σκάλωσε το wi/fi, προσπαθείς ξανά, ΠΡΟΒΛΗΜΑ, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά, σε πιάνει πανικός και αμέσως σκέφτεσαι τα 1500 ευρώ, μετά σκέφτεσαι την Ελλάδα που και εργοστασιακό πρόβλημα να είναι σου το βγάζουν δικό σου, σε πιάνει τρέμουλο, σου κόβεται η ανάσα και λες τι κάνω τώρα; Θα μου δώσουν άλλο; Σε πιάνει φρίκη και τρέχεις μέσα στο λιοπύρι να το επιστρέψεις πίσω, χάνεις μερικά χρόνια από τη ζωή σου στο τέλος καταφέρνεις να πάρεις νέο μοντέλο, όμως είναι αργά... τα μαλλιά σου έχουν ήδη ασπρίσει!

Ψυχολογικό πόλεμο κάνουν δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, πως αφήνουν απαρατήρητα τέτοια προβλήματα απορώ... Υποτείθεται πως τεστάρουν το κάθε κομμάτι κατά την διαδικασία της παραγωγής...

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω το MBP-R, και μου έτυχε και εμένα Hardware Failure. Σε 24 ώρες έγινε η αντικατάστασή.

Το να σου τύχει κάτι με Hardware, εννοείτε ότι δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά λόγου δουλείας, ξέρω πως αυτά συμβαίνουν αρκετές φορές & σε πολλούς τομείς.  Από Ηλεκ. Συσκευές, αυτοκίνητα, έπιπλα κλπ. Το θέμα είναι πως ανταποκρίνεται η εταιρία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αν και offtopic...

Έχω να συγκρίνω το Service σε HTC & Iphone, ΜΒP & Sony Vaio. 

ΗΤC: (και μάλιστα σε εγγύηση) 6 εβδομάδες.

Iphone: 4 μέρες.

Sony Vaio: 15 εργάσιμες (3 εβδομάδες δηλαδή).

ΜΒP: 24 ώρες.  

Back to Topic:

Εάν το πρόβλημα λύνεται σε 24 ώρες η με Αντικατάσταση - ΟΚ υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά κάνουν και κάτι για να το λύσουν. (Αυτό εννοείτε ισχύ για όλες της εταιρίες, άσχετα εάν είναι Apple, Samsung, Κλπ..)

αν δεν κάνω λάθος δεν μένεις Ελλάδα έτσι?

• Like 2
Δημοσ.

Παλιότερα όταν άλλαξα adsl provider και μου έδωσαν ένα speedtouch, παρουσιαζόταν στο παλιό μου macbook αντίστοιχο πρόβλημα (ασε που το speedtouch πάθαινε κόκο μπλόκο αν συνδεόταν πάνω του πάνω απο 3 ασύρματες συσκευές). Λύθηκαν όλα όταν πήρα το airport extreme! Προφανώς είναι πολύ εκλεκτικά και επιλεκτικά τα προϊόντα της Apple! :)

Πραγματικά σε παραδέχομαι,ούτε ένα Apple δεν σου 'χει βγάλει πρόβλημα,αντίθετα οτι άλλο έχεις πάρει εχει και 5-6 κουσούρια.

Λογικά παίρνεις και το airport extreme μαζί όπου πας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...