Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι καινουριο μελος. μαι μερα λειτουργουσα κανονικα το πσ μου και κατεβασα το antivirus 

Malwarebytes Anti-Malware

απο κεινη τη μερα δν ξαναανοιξε δλδ ανοιγει κανονικα αλλα η οθονη παραμενει μαυρη μου λεει οτι λειπει καποιο αρχειο καμια βοηθεια?????

Δημοσ.

Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες.

Τι λειτουργικό έχεις. Πότε ακριβώς εμφανίστηκε το πρόβλημα (όταν το άνοιξες το πρόγραμμα, όταν έκανες πρώτη φορά επανεκκίνηση, το πρόγραμμα άνοιξε ποτέ; κτλ).

Και το πιο σημαντικό, τι μήνυμα ακριβώς σου εμφανίζει κατά την εκκίνηση.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον θεματοθέτη.

Μπήκα με ασφαλή λειτουργία, έφτιαξα νέο λογαριασμό χρήστη και τελικά μπήκα.

Το πρόβλημα που συνεχίζει όμως να υπάρχει είναι πως τώρα ο η/υ αργεί πάρα πολύ κατά την εκκίνηση..

Έχω τα 7 και το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν έκανα πρώτη φορά επανεκκίνηση.

Δεν δέχεται επαναφορά και μου βγάζει μήνυμα πως «αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή στον υπολογιστή σας εκτελείται ένα πρόγραμμα προστασίας από υιούς...» (εννοείται πως το έχω απεγκαταστήσει)

Και ένα δεύτερο μήνυμα που μου έβγαλε γράφει «Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την έναρξη του C:\Program......MalwerBytes....»

Δημοσ.

Ξαναεγκατέστησε το , ενημέρωσε το και τρέξε ένα πλήρες σκανάρισμα. Μετά αφού καθαρίσεις ότι βρει , τερμάτισε το και απεγκατέστησε το κανονικά (όχι με τίποτα revo κτλ.) Για να σου βγάζει μήνυμα ότι λείπει προφανώς έχουν μείνει διεργασίες μέσα που το ψάχνουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κάνω και βάζω νέα.

edit : το έβαλα στη μεσαία σάρωση και κάνει 7 δευτερόλεπτα για μία εικόνα...

(Και έχω πολλές..)

Επεξ/σία από SOTHRHS9
Δημοσ.

Tίποτα...  

εδώ ένα λινκ από άτομο που του συνέβη το ίδιο και επικοινώνησε με τους διαχειριστές της εταιρίας (δεν τα πιάνω καλά τα αγγλικά)

http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=125160

edit : Μήπως να ψάξω για το σκουπίδι στο σκληρό;

Δημοσ.

Απο safe mode αν το κάνεις απεγκατάσταση δεν μπορείς να μπεις μετά σε κανονική λειτουργία;

Απλή απεγκατάσταση.

Όχι, το driver fusion είναι καθαρό, το κοίταξα.

Και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με το kingsoft, αλλά η ανίχνευση δεν είναι καν απο υπογραφή γνωστού trojan, που ενισχύει ακόμα περισσότερο την άποψη οτι είναι false alarm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...