fucile24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 γεια σας εχω ενα αυτοκινητο παλιο μερσεντες 1992-ε190 τρακαρισμενο μπροστα περσυ χωρις τελη κυκλοφοριας 2013.πως μπορω να το ξεφορτωθω για ανταλλακτικα η καπως να φυγει αντι να το παρει ο δημος τσαμπα χωρις να πληρωσω τα τελη διοτι δεν εχω.γνωριζετε κατι για τη βεβαιωση τελων απο την εφορια αν θα με βαλουν να πληρωσω?τι θα κανατε στη προκημενη περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 βαλτο στο car.gr για ανταλλακτικα μηπως το δωσεις κομματι-κομματι ή ολοκληρο. Τωρα ετσι οπως ειναι η κατασταση και 150ε να παρεις στο χερι να εισαι ευχαριστημενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fucile24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 το εχω βαλει εδω και δυο μηνες.τιποτα,σημερα το εβαλα και αλλου.ναι το θεμα ειναι ασ παρω 300 το πολυ ευρω το θεμα ειναι τι παιζει με τα τελη κυκκλοφοριας τωρα δεν εχω να τα πληρωσω.πως θα γινει η μεταβιβαση εστω και για ανταλλακτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καταρχήν έχεις καταθέσει πινακίδες μέσα στο 2012? Επίσης είναι 1800 κυβικά ή 2000? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 φιλε μου δεν μπορεις να το πουλησεις με μεταβιβαση.. Τωρα προσφατα ειχα εναν γνωστο στην δικη σου περιπτωση και πουλησε καποια ανταλλακτικα απο πανω π.χ a/c και το υπολοιπο το πηγε στην ανακυκλωση πανω στην λεωφορο αθηνων και πηρε και απο κει 150ε. Ο γαρδελης διαφημιζε οτι ερχεται και στο παιρνει,σου φτιαχνει τα χαρτια και σου δινει ενα ποσο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fucile24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 δεν εχω καταθεσει πινακιδες,ειναι 1800 κυβικα περιπου.αυτο θελω να παρω περιπου γυρω στα 300 ευρω κα να απαλαγω απο αυτο το αυτοκινητο.κατι μου ειπανε για οριστικη διαγραφη .να προχωρησω και μετα να το δωσω για ανταλλακτικα που μου ζητηθηκε?με την οριστικη διαγραφη ειναι μανουρα η φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 δεν εχω καταθεσει πινακιδες,ειναι 1800 κυβικα περιπου.αυτο θελω να παρω περιπου γυρω στα 300 ευρω κα να απαλαγω απο αυτο το αυτοκινητο.κατι μου ειπανε για οριστικη διαγραφη .να προχωρησω και μετα να το δωσω για ανταλλακτικα που μου ζητηθηκε?με την οριστικη διαγραφη ειναι μανουρα η φαση? Καταρχήν για να απαλλαγείς οριστικά πρέπει ή να το πουλήσεις(να μεταβιβαστεί κιόλας) ή να γίνει οριστική διαγραφή. Για να γίνει ένα από τα δύο πρέπει πρώτα να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας μαζί με το πρόστιμο(600€). Για να το πουλήσεις πρέπει να βρεθεί κάποιος να το θέλει φυσικά, και να πληρώσει 195€ για τη μεταβίβαση. Εσύ από τη μεριά σου πρέπει να έχεις δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ. Για να κάνεις οριστική διαγραφή η μανούρα δεν είναι μεγάλη, αλλά πρέπει πρώτα να παραδώσεις το όχημα σε διαλυτήριο οχημάτων. Κατά συνέπεια δεν θα έχεις κάτι να πουλήσεις ως ανταλλακτικά μετά. Υπόψιν δεν θα το δεχτούν αν έχεις αφαιρέσει ανταλλακτικά από πάνω. Με λίγα λόγια αυτό που θες δεν γίνεται, δηλαδή και να μην χρωστάς τέλη κυκλοφορίας, και να φύγει από το όνομα σου, και να βάλεις 300€ στην τσέπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 eco-cars. 2103457115. Εχει και site. ρωτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fucile24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 να το κανω διαγραφη και να το δωσω σε εναν που μου ειπε για ανταλλακτικα γινεται?ασ εχω το χρεος στην εφορια των τελων.μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να μην τα χρεωθω κιολας.παντως μου ειπε δε χρειαζεται τα τελη αν παω για διαγραφη.θα μπορει να το παρει αυτος για ανταλλακτικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 να το κανω διαγραφη και να το δωσω σε εναν που μου ειπε για ανταλλακτικα γινεται?ασ εχω το χρεος στην εφορια των τελων.μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να μην τα χρεωθω κιολας.παντως μου ειπε δε χρειαζεται τα τελη αν παω για διαγραφη.θα μπορει να το παρει αυτος για ανταλλακτικα? Θεωρώ πως έχω απαντήσει ήδη στις ερωτήσεις σου. Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα απευθείας στα διαλυτήρια αν γίνεται να σου δώσουν πιστοποιητικό καταστροφής χωρίς να πάρουν το αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fucile24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εφοσον και αν κανω διαγραφη οχηματος μπορω με υπευθηνη δηλωση να κρατησω το οχημα?ωστε να το δωσω ανταλλακτικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εφοσον και αν κανω διαγραφη οχηματος μπορω με υπευθηνη δηλωση να κρατησω το οχημα?ωστε να το δωσω ανταλλακτικα? Έχω απαντήσει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 αν εχεις χωρο να το φυλας κρατα το,και πουλα το κομματι κομματι.θα βγαλεις αρκετα λεφτα μακροπροθεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 αν εχεις χωρο να το φυλας κρατα το,και πουλα το κομματι κομματι.θα βγαλεις αρκετα λεφτα μακροπροθεσμα. Πολύ αμφιβάλλω για το αν θα βρεθούν ενδιαφερόμενοι να αγοράσουν ανταλλακτικά από αυτό το αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα