Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερωτηση για αυτην την καρτουλα αυτη την στιγμη εχω την 250gts και θελω να παω εκει θα δω καμια διαφορα?η δικια μου ειναι 1 gb  και η αλλη ειναι 2gb και γινεται 4 με καλη μνημη ραμ το θεμα ειναι θα δω διαφορα?πιο ποιοτικα γραφικα?δεν ειμαι τρελος gamer να θελω ολα να τα παιζω ultra high οποια βοηθεια ευπροσδεκτη ευχαριστω

Δημοσ.

Εχεις βρεί καπου την 540? Και αν ναι ποσο? και τι ακριβώς σε κανει να πιστεύεις ότι εινια συμβατη με το λαπτοπ σου? 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η 540m

Αν δεν σε ικανοποιεί η 250 που για την εποχή της ήταν πολύ καλή κάνε υπομονή πιο πολύ καιρό και πάρε κάτι καλύτερο.

Πόσα χρηματα διαθετεις για λαπτοπ ?

Δημοσ.

Δηλαδη δεν θα δω καθολου διαφορα;τωρα αυτη την στιγμη δεν θιαθετω χρηματα απλα προεκυψαν 2 συναλλαγες μια απο φιλο μου ο οποιος θελει να κανουμε ανταλλαγη με το δικο του που εχει την αναλογη καρτα και η αλλη παρομοια περιπτωση απο αγγελια ποια η γνωμη σας;για να παρω καποιο αλλο για αργοτερα δεν εχω την δυνατοτητα τωρα δηλαδη μετα απο 4,5 μηνες θα εδινα μεχρι 900 1000 ευρω οχι παραπανω απλα αν τελικα κανω την συναλλαγη ισως το κρατησω λιγο παραπανω και παρω μετα κατι καλυτερο

επισης να σημειωθει οτι συνοδευεται με επεξ ι7 τετρ 8 ραμ και η καρτα ειναι 2048 αποκλειστικη μνημη με επεκταση εως 4 οσο γισ την δικια μου δεν εχω τρελες απαιτησεις καλουτσικη ειναι για την ηληκια της θα ημουν ευχαριστημενος αν απο την 540μ παιζει τα παιχνιδια που παιζω εγω σε low settings να τα παιζει εστω εκει η στα μεσαια με καλυτερη ποιοτητα γραφικων και αντι για 14 καρρε που εχω τωρα με την δικια μου αυτη να μου δινει 20-25-30 να ειναι ομαλο

Δημοσ.

το παλιο μου laptop ειχε αυτη την καρτα. δε λεει τιποτα. και το λαπτοπ το'στειλα :D

καλυτερα περιμενε λεω εγω...

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα, πχ sleeping dogs  low-med χαροπαλευε στα 30. αν θα εισαι ικανοποιημενος με μια εστω μικρη διαφορα μερικων frames οπως γραφεις, ξερω 'γω? καντο. απλα μην περιμενεις κατι (τιποτα) ιδιεταιρο

http://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php

(ctrl+f 540m) (εχει και αυτη που εχεις τωρα)

Δημοσ.

ναι επειδη δεν εχω δυνατοτητα τωρα για αγορα οποτε για μια ανταλλαγη απλη δεν θα ηταν ασχημο ναι πιστευω πως η δικια μου στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα εβγαζε με το ζορι 15-19

δεν ξερω αν και κανενα αλλο παιδι εχει να μου πει καμια γνωμη διοτι για ατην την καρτα που εχω ρωτησει κατι γνωστους οι μισοι λενε αστο πατατα αλλοι λενε με χιλια και εχω ψιλομπερδευτει

Δημοσ.

Η gts250 ειναι πιο δυνατη απο την 540m σε ολους τους τομεις.

Αρνητικο της ομως ειναι οτι δεν υποστηριζει dx11

Ειχα την καρτα αυτη για πολλα χρονια και ακομα κ λαπτοπ με 6770m ημουν πιο δυνατος στην ιδια αναλυση(1280x1024)

Δημοσ.

Δοκιμασε το και μονος σου..

Ισως να χανει που ειναι 512(εγω εχω την εκδοση με το 1 γιγα)

Αναβαθμιση παντως δεν θεωρειται...

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gts250/specifications

http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gt-540m/specifications

Δες κ μονος σου τα χαρακτηριστικα καθε καρτας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...