DimitrisPas13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καλημέρα παιδιά...το λάπτοπ της αδερφής μου(Lenovo G550) χθες το βράδυ παρουσίασε ένα πρόβλημα...καθώς το ανοίγεις βγάζει κανονικά το BIOS,ακούγεται το ανεμιστηράκι και όλα τα υπόλοιπα...πάνω που πάει να ξεκινήσιμαυρίζει η οθόνη και πάνω αριστερά έχει μία παύλα που αναβοσβήνει...πάει μέχρι εκεί...το λάπτοπ είναι συνδεδεμένο στην πρίζα...και έχει λειτουργικό windows 7...τι να κάνω;;;
coolerman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καλημέρα παιδιά...το λάπτοπ της αδερφής μου(Lenovo G550) χθες το βράδυ παρουσίασε ένα πρόβλημα...καθώς το ανοίγεις βγάζει κανονικά το BIOS,ακούγεται το ανεμιστηράκι και όλα τα υπόλοιπα...πάνω που πάει να ξεκινήσιμαυρίζει η οθόνη και πάνω αριστερά έχει μία παύλα που αναβοσβήνει...πάει μέχρι εκεί...το λάπτοπ είναι συνδεδεμένο στην πρίζα...και έχει λειτουργικό windows 7...τι να κάνω;;; άλλον σκληρό δίσκο έχεις για δοκιμή;; βρές απο κάποιον δικό σου φίλο/φίλη να δοκιμάσεις.
DimitrisPas13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 αυτό το σκέφτηκα και εγώ...αλλά δεν υπάρχει κάποιος...
coolerman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 αυτό το σκέφτηκα και εγώ...αλλά δεν υπάρχει κάποιος... το λαμπάκι του σκληρού λειτουργεί;; πρέπει να βρείς 2.5'' σκληρό για να τον δοκιμάσεις.
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Βγάλε,αν έχει,ότι συσκευή μπορεί να έχεις πάνω usb,βγάλε και τυχών δισκάκια από το cd,μπες και στο bios,δες αν τον βλέπει καταρχάς τον δίσκο, και όρισε να ξεκινήσει από τον δίσκο.
DimitrisPas13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Βγάλε,αν έχει,ότι συσκευή μπορεί να έχεις πάνω usb,βγάλε και τυχών δισκάκια από το cd,μπες και στο bios,δες αν τον βλέπει καταρχάς τον δίσκο, και όρισε να ξεκινήσει από τον δίσκο. πως θα το κάνω όλο αυτό;;;....καμία συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη..........
DimitrisPas13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 πως θα το κάνω όλο αυτό;;;....καμία συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη.......... λάθος ερώτηση έκανα....πως θα το κάνω να ξεκινήσει από τον δίσκο;;;
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 λάθος ερώτηση έκανα....πως θα το κάνω να ξεκινήσει από τον δίσκο;;; αναφέρεται στο ποστ #5 μπαίνεις στο bios με το πλήκτρο F1(αν δεν κάνω λάθος)AN τον βλέπει τον σκληρό και τον bootareis
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 πάνω που πάει να ξεκινήσιμαυρίζει η οθόνη και πάνω αριστερά έχει μία παύλα που αναβοσβήνει...πάει μέχρι εκεί...το λάπτοπ είναι συνδεδεμένο στην πρίζα...και έχει λειτουργικό windows 7...τι να κάνω;;; Δοκιμασε, τα εξης 2 ευκολα: 1] αν μπαινεις @ bios -> "load set up defaults" & "save changes" αν δεν μπαινεις bios, βρισκεις & βγαζεις cmos battery, ωστε να το οδηγησεις σε clear cmos 2] bootαρεις απο windows 7 dvd και δοκιμαζεις επιδιορθωση εγκαταστασης, ή επαναφορα συστηματος Το [1] για την περιπτωση που εχει παρει καμια αναποδη το bios Το [2] για την περιπτωση που εχουν φαει καμια σφαλιαρα τα win
ca6mio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Βγαλε τον σκληρο και βαλε τον σε εναν αλλον υπολογιστη σαν δευτερο. Δες με hard disk sentinel αν εχει καποιο προβλημα. Αν δεν εχει κανε ενα scandisk και ξαναβαλε τον στο λαπτοπ. Αν εχει πας για καινουργιο.
sintalkas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Λογικά είναι ο σκλήρος χτυπήμενος εμένα ένα λαπτοπ με χτυπημένο δίσκο τα ίδια κάνει
DimitrisPas13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 παιδιά τελικά πήγα το λαπτοπ σε τεχνικό να το κοιτάξει...αφού δεν έκαναν τίποτα αυτά που μου είπατε...τελικά υπήρχε πρόβλημα στον δίσκο....και πήρα καινούριο(πιο καινούριο μοντέλο)...ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας......τώρα όμως έχω ένα άλλο πρόβλημα...με κάποια αρχεία που θέλω να περάσω στον υπολογιστή αλλά δεν περνιούνται....θα ανοίξω καινούριο θέμα...!!!
sintalkas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 βασικά εμένα αν και έχει πρόβλημα ο σκλήρος μια χαρά είναι λειτουργικό το παλιό λάπτοπ μου
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 παιδιά τελικά πήγα το λαπτοπ σε τεχνικό να το κοιτάξει...αφού δεν έκαναν τίποτα αυτά που μου είπατε...τελικά υπήρχε πρόβλημα στον δίσκο....και πήρα καινούριο(πιο καινούριο μοντέλο)...ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας......τώρα όμως έχω ένα άλλο πρόβλημα...με κάποια αρχεία που θέλω να περάσω στον υπολογιστή αλλά δεν περνιούνται....θα ανοίξω καινούριο θέμα...!!! Τον παλιο δισκο, σου τον εδωσε πισω & τσεκαρες οτι πραγματι ειχε προβλημα? Στο λεω γιατι, τετοια συγκεκριμενη περιπτωση οπως περιεγραψες, την εχω δει 2 φορες και δεν ηταν 'προβλημα δισκου' -θα μπορουσα βεβαιως (!) να ειχα πει, οτι ειναι χαλασμενος, να τον καβατζαρω & να τους χρεωσω να παρουν καινουργιο
doakes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εχει δικιο TheDevilMayCare ο μερικες φορες εχουν σβησει καποια αρχεια εκκινησης των Windows (ειτε απο καποιο ιο ή μετα απο ξαφνικο κλεισιμο απο διακοπη ρευματος) και το laptop δε μπορει να μπει στα Windows.Το προβλημα λυνεται απλα με format κι επανεγκατασταση Windows.Επρεπε να παρεις πισω τον παλιο σου δισκο να ελεγξεις το Health του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα