Calexako Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ο καθένας όπως βολεύεται παιδιά. Τσάμπα τα flame wars. άλλοι βολεύονται με την απλότητα και το restricted της apple που τους τα δίνει πιο έτοιμα, άλλοι θέλουν να το ψάχνουν πιο πολύ και καταλήγουν σε Android. Πόσες φορές να τα πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiannEle Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ο καθένας όπως βολεύεται παιδιά. Τσάμπα τα flame wars. άλλοι βολεύονται με την απλότητα και το restricted της apple που τους τα δίνει πιο έτοιμα, άλλοι θέλουν να το ψάχνουν πιο πολύ και καταλήγουν σε Android. Πόσες φορές να τα πούμε; σωστά τα λες, απλά έχουν πλάκα οι τσακωμοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 "Αντιπαραθέσεις ιδεών" παρακαλώ, όχι τσακωμοί! Tres banal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiannEle Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 "Αντιπαραθέσεις ιδεών" παρακαλώ, όχι τσακωμοί! Tres banal mais oui, σωστός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 μα δεν τσακωνονται κανουν κουβεντα για ενηλικες(το δικο μου ειναι καλυτερο νια νια) :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos47ki7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Tο καλυτερο που έχει να κανει βασικα η Apple μετα την φετινη "ηττά" με το 5αρι... ειναι να τα αποσυρει... Τι το σκευτονται; Με Hardware του 2011 ζητάνε και πωλήσεις;;; Με hardware του '11. Βρες μου μια συσκευή android με hardware του ... ´20 που να τρέχει πιο smooth απο το 5 και χωρις lag και μετά τα λέμε Sent from my iPhone using Insomnia Είπαμε, ο καθένας ότι του αρέσει. Εμένα πχ δεν με ενοχλούν τα 2 δέκατα του δευτερολέπτου που θα λαγκαρει το android μπροστά στην ελευθερία που έχω να το κάνω ότι θέλω χωρίς να με περιορίζει. Εσύ προτιμάς το super smooth...Πάντως αναρωτιέμαι αν όσοι λένε για λαγκαρισμα έχουν δουλέψει πρόσφατα μοντέλα android άνω των 400 ευρώ ήαν κρίνουν από ΖΤΕ των 100 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα