Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ψάξει όλο τον κόσμο και κανένας δεν μπορεί να μου απαντήσει αν αυτός σε Idle καταναλώνει κάτω από 20W (θα χρησιμοποιηθεί για 24/7 ftp/web server).

Έχει κανείς προσωπική εμπειρία?

Δημοσ.

γιατι τετοιο κολλημα με τα 20watt.

οτι και να βαλεις απο την στιγμη που απλα θα δουλευουν idle και θα παιζουν μπαλα οι σκληροι δεν θα εχεις μεγαλη καταναλωση (βεβαια εξαρταται απο τον αριθμο σκληρων και ανεμιστηρων ) γιατι για 24/7 κοιτας και μετρας την καταναλωση παντου..

παντως αν σε βοηθαει αυτο που θα σου πω ειναι οτι το δευτερο μηχανημα της υπογραφης μου που ειναι 24/7 και αυτο απο τοτε που στηθηκε δεν εχω παρατηρησει καποια αυξηση στο τιμολογιο της δεη ...

σε γενικες γραμμες πιστευω οτι απο την στιγμη που δεν πας σε ετοιμη λυση μητρικης επεξεργαστη aio  ειναι το πιο οικονομικο συστημα που μπορεις να φτιαξεις.

Δημοσ.

εχω τον celeron g530 ( sandy) και εχει πολυ λγη καταναλωση γυρω στα 35w παει idle. Λογικα ο ivy 1610 θα ειναι ακομα πιο χαμηλα. οπως και να εχει ειναι πολυ μικρη η καταναλωση της cpu. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά θα περιμένω μέχρι σεπτέμβρη που θα βγούνε οι Haswell Pentium(κάπου το διάβαζα χθες) και θα τσιμπήσω έναν από αυτούς :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...