Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα. :)  εχω αυτην την οθονη ...

την ειχα παρει μαζι με το desktop μου γυρω στο 2006-2007

θα υπαρχει προβλημα, αν αντικαταστησω το desktop μου με ενα πιο συγχρονο και κρατησω αυτην την οθονη;

εννοω θα δουλευει κανονικα;

1269180070_81365690_1-LG-FLATRON-L1718S-

Δημοσ.

Δες ποιους τύπους καλωδίων παίρνει η οθόνη σου, λογικά κάτι από d-sub 15pin ή dvi ή hdmi. Δες φωτό στο ιντερνετ αν δεν ξέρεις να τις ξεχωρίσεις.

Αν η νέα κάρτα γραφικών που θα έχει το καινούριο σου σύστημα έχει την αντιστοιχη έξοδο τότε δε θα χεις προβλημα.

Δημοσ.

Δες ποιους τύπους καλωδίων παίρνει η οθόνη σου, λογικά κάτι από d-sub 15pin ή dvi ή hdmi. Δες φωτό στο ιντερνετ αν δεν ξέρεις να τις ξεχωρίσεις.

Αν η νέα κάρτα γραφικών που θα έχει το καινούριο σου σύστημα έχει την αντιστοιχη έξοδο τότε δε θα χεις προβλημα.

οπα, με μπερδεψες λιγο  :-D

που βλεπω τους τυπους καλωδιων;

αν πχ παρω το νεο συστημα και δεν εχουν αντιστοιχες εξοδους, μπορω να αλλαξω εξοδο στην οθονη, ωστε να ειναι συμβατη;

Δημοσ.

οτι υπολογιστη και να παρεις θα παιξει η οθονη σου.ισως να χρειαστεις εναν ανταπτορα. hdmi - dsub , dvi - dsub , hdmi - dvi .

κατα 99% η οθονη σου περνει dsub.

δεν υπαρχει θεμα , συνδεετε κανονικοτατα.:)

Δημοσ.

φίλε μου η οθόνη σου είναι 100% συμβατή,έχουμε την ίδια σειρά lg 1919s(αυτή έχω) έχει μόνο d-sub και την τροφοδοσία.

αν θές πές μοντέλο για τα τυπικά.

Δημοσ.

Θα πας στο πισω μέρος της οθόνης σου και θα δεις τι είδους υποδοχές έχει για σύνδεση με τον ΗΥ.

Όπως λενε και τα παιδιά παραπάνω μάλλον έχεις dsub.

Η καινούρια κάρτα γραφικών είτε θα χει και αυτή υποδοχη dsub οπότε όλα καλά, είτε θα έχει κάποια άλλη υποδοχή οπότε θα χρειαστείς έναν αντάπτορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...