Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "πρόβλημα" είναι πως ότι βάζω τον υπολογιστή σε κατάσταση αναμονής ακούγονται πολύ έντονα τα ανεμιστηράκια  ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ;

Δημοσ.

Τι εννοείς ακούγονται έντονα τα ανεμιστηράκια; Τον βάζεις σε αναμονή και αντί να κλείσει δουλεύουν φούλ τα ανεμιστηράκια ή όταν γυρίζει απο αναμονή δεν πέφτουν οι στροφές τους;

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό αντί να κλείσει ακούγεται όπως όταν γίνεται εκκίνηση του υπολογιστή μόνο που είναι συνεχόμενος ο ήχος από τα ανεμιστηράκια όταν γυρίζει από αναμονή κανονικά πέφτουν οι στροφές.

Δημοσ.

Λάπτοπ είναι ή σταθερός; Άμα είναι λάπτοπ πες μας μοντέλο και άμα είναι σταθερός πες μας μητρική (με το CPU-Z θα μπορούσες να δεις αμα δεν ξέρεις ποια έχεις).

Πάντως αυτό είναι γιατί δεν πέφτει σε S3, αλλά σε S1, πρέπει να μπεις στο bios και να βρεις το suspend type και να το πας S3.

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα και έκανα την αλλαγή από S1 σε S3 με αποτέλεσμα πλέον να κλείνουν εντελώς οι ανεμιστήρες και γενικά ο υπολογιστής φαίνεται να κλείνει εντελώς και επανέρχεται μόνο με το πάτημα του κουμπιού εκκίνησης από το κουτί.Αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία S3 να φανταστώ ; Μπορείς να μου πεις εσύ τι θα επέλεγες την S3 ή S1 ;

Δημοσ.

Ναι, έτσι δουλεύει σε S3, σε S1 πάλι λογικό ήταν να μένουν ανοικτά.

Δες τις διαφορές εδώ. Σε γενικές γραμμές πάντως σε S3 μόνο η ραμ δουλεύει.

Εγώ S3 προτείνω καρφωτό... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο που θα με έκανε να έβαζα S1....

Edit: Μπορείς να ρυθμίσεις άλλη συσκευή να "ξυπνάει" τον υπολογιστή αμα προτιμάς, υπάρχει με το κουμπί κλασικά, μπορείς με πληκτρολόγιο-ποντίκι και δεν θυμάμαι αμα υπάρχει άλλο (είχε βγάλει και κάποια εταιρία ένα με BT που όταν γύριζες στον υπολογιστή άναβε αλλά άστο αυτό χαχαχα).

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τις συμβουλές σου nikos903 ναι λογικό μου φαίνεται να μένουν ανοικτά σε S1 απλώς δεν κατάλαβα το λόγω που ανεβάζουν στροφές αντί να μειώνουν ή να μένουν έστω σταθερές.

Δημοσ.

Τίποτα, να σε καλά :-)

Το γιατί ανεβάζουν αντί να πέφτουν τελείως δεν το γνωρίζω να σου πω με σιγουριά, υπολογίζω πάντως επειδή είναι ρυθμιζόμενα αυτά τα ανεμιστηράκια με το που πέφτει σε αδράνεια το σύστημα δεν παίρνουν σήμα και έτσι δουλεύουν φούλ, δεν είναι σίγουρο όμως :/ Δεν έχω δει κάτι σχετικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...