ps-padelis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Γεια σας, Θέλω την γνώμη σας, τι να βάλω windows 7 η 8; Ο υπολογιστής μου: GIGABYTE H61M-DS2 [Motherboard] Intel Core i3 3.30GHz [CPU] CORSAIR VENGEANCE 4GB – DDR3 [RAM] SHAPPHIRE Radeon HD6450 2GB [Graphics Card] Επίσης να αναφέρω πως δουλεύω με Photoshop, Lightroom, Illustrator, After Effects, Premiere, Cinema 4D και Sony Vegas. ΤΙ μου προτείνετε;;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Οτι σε βολευει. Και τα 2 λειτουργικα ενταξει θα σου κανουν. 2
ps-padelis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 8 Ρε σι το Adobe Premiere μου κάνει "νερά" στα 8 και το χρειάζομαι :\ 7 είναι πιο επαγγελματικά και εννοείτε 64x Ευχαριστώ, φυσικά 64x Οτι σε βολευει. Και τα 2 λειτουργικα ενταξει θα σου κανουν. . Περισσότερο στα 7 είμαι επειδή στα 8 έχω προβλήματα με τους drivers. Ευχαριστώ πάντως.
ektor7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Vista χωρίς δεύτερη σκέψη!!! ΦΥσικα και τα xp,δεν ειναι κ άσχημα! 4
ps-padelis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Vista χωρίς δεύτερη σκέψη!!! ΦΥσικα και τα xp,δεν ειναι κ άσχημα! 1) vista x64 δεν έχω 2) VISTA? VISTA? πάμε καλά;
chris_k21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Vista χωρίς δεύτερη σκέψη!!! ΦΥσικα και τα xp,δεν ειναι κ άσχημα! 1) vista x64 δεν έχω 2) VISTA? VISTA? πάμε καλά; Εγώ θα πρότεινα τα 7 μιας και τα 8 δεν μπορώ να σου πω ότι με τρελάνουν. Τουλάχιστον στα 7 δεν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας μιας που στα 8 εκτός από drivers δε μου δούλευε το ποντίκι πχ και άλλα τέτοια. Αλλά φυσικά και ότι σε βολεύει κυριως 1
kataramenos32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Προσωπικά με τα 8 ειμαι πολύ ικανοποιημενος χωρίς καθόλου προβλήματα και ενα πιο γρήγορο pc 2
spirosd2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Προσωπικά με τα 8 ειμαι πολύ ικανοποιημενος χωρίς καθόλου προβλήματα και ενα πιο γρήγορο pcθες να πεις δηλαδή ότι σε εσένα δουλεύει το ποντίκι στα 8;;; 2
kataramenos32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Χαχαχα μην τρολαρεις ρε φιλέ φυσικά και δουλευει 1
spirosd2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Χαχαχα μην τρολαρεις ρε φιλέ φυσικά και δουλευεισυγνώμη τωρα αλλά φταίω εγω πες μου... 1
ps-padelis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εγώ θα πρότεινα τα 7 μιας και τα 8 δεν μπορώ να σου πω ότι με τρελάνουν. Τουλάχιστον στα 7 δεν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας μιας που στα 8 εκτός από drivers δε μου δούλευε το ποντίκι πχ και άλλα τέτοια. Αλλά φυσικά και ότι σε βολεύει κυριως Βασικά εγώ προσωπικά το πρόβλημα δεν το είχα στην συμβατότητα των drivers αλλά στο Adobe Premiere, όταν το λειτουργούσα μου έβγαζε μήνυμα πως το πρόγραμμα τις κάρτας γραφικών σταμάτησε να λειτουργεί επιτυχώς. Ευχαριστώ που απάντησες! Προσωπικά με τα 8 ειμαι πολύ ικανοποιημενος χωρίς καθόλου προβλήματα και ενα πιο γρήγορο pc Εξαρτάτε και για πια δουλειά τα χρησιμοποιείς. πχ για το σπίτι. θες να πεις δηλαδή ότι σε εσένα δουλεύει το ποντίκι στα 8;;; Χαχαχα πάντως σε εμένα δουλεύει μια χαρά, δόξα τον θεό. Να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας! Αλλά και επίσης να πω πως windows είναι 8 η 7 να βάλω τα ίδια σκ@τ@ θα είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα