nicoc89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 το vampire diares όταν ξεκίνησε δεν είχε σχέση με αυτό που κατέληξε πάντωςαν δεις 1-2 επεισόδιο πχ καμία σχέση
LEFteriz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω φτάσει στο 12ο επεισόδια και πραγματικά δε ξέρω γιατί το βλέπω Οι ηθοποιοί ειναι όλοι ΤΡΑΓΙΚΟΙ εκτός βέβαια του Breaking Bad Hank.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 για την redhead 3
LEFteriz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 χε χε μπα κι αυτη χαλια ειναι. προτιμω την Μαξ
NoisePollution Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Είδα και το τελευταίο της σεζόν. Λοιπόν, αυτή η σειρά μέσω του άθλιου σεναρίου, και των άθλιων ηθοποιών γελοιοποιεί: 1) Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία του King που θα μπορούσε να εκτιμηθεί από το κοινό αν γινόταν μια πιο dark και όχι τόσο φλώρικη απόδοσή της. 2) Τον Dean Norris 3) Τον θεατή. Αυτά. Δύσκολα θα επιστρέψω για τη δεύτερη σεζόν. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 κάθισα και διάβασα τη σύνοψη από τη wikipage για το book, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα αν δεν κάνω λάθος...
NoisePollution Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ε βέβαια τώρα που αλλάζουν πράγματα απ' το βιβλίο και εμπλέκεται και ο ίδιος ο King, τσιμουδιά. Όταν ο Kubrick έκανε αλλαγές στο βιβλίο του και έφτιαχνε ταινιάρα τότε o King την έθαβε. 1
user12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν βλεπετε η σειρα ειδα μεχρι 3ο και την εκοψα και μπηκα να δω αν πιο μετα γινεται καλυτερη αλλα απο οτι λετε δεν θα κανω τον κοπο
timoboll Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ατάλαντοι όλοι και αυτό που μόλις γίνετε μια λάμψη η κάτι τέτοιο και έχουν μια καθυστερημένη ευχαρίστηση τα παιδάκια είναι απίστευτα εκνευριστικό 1
tool1983 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα ο τροπος που τελειωσε η πρωτη σεζον ειναι ανεκδιηγητος. Παντως εντελως στο χαλαρο,εγω την ειδα ευχαριστα τη σεζον. Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,ουτε καν συγκρινεται με αλλες μεταφορες του Κing στη TV,οπως ειχα γραψει μετα τα 2 πρωτα επεισοδια,αλλα δεν ειναι κ τοσο ασχημο ωστε να τρωει τοσο θαψιμο. 1
patrickdrd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 καλα ναι, αυτο το πραμα ειναι γιατι θελουν ολοι σειρες σαν got κ δεν ξερω κι εγω τι, δεν μπορουν να δουν μια σειρα χωρις να εχουν τοσες απαιτησεις, τεσπα, εγω θα την συνεχισω κ στην επομενη σεζον, οποιος δεν γουσταρει ας δει τπτ αλλο, κανεις δεν εχει την ορεξη για τις γκρινιες σας, δεν περνατε καλα ρε παλικαρια; κοφτε το
Dimitris1948 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Από το πρώτο επεισόδιο την έκανα drop αυτήν την μαλακία.
nasospp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά έχω δει 3 επισόδεια και έχω απογοητευτεί αρκετά. Η σειρά μοιάζει να έχει στηθεί πολύ απλοΪκά, πολύ πρόχειρα. Αξίζει να φτάσω στο 13ο επισόδειο ή η σειρά κυλάει στο ίδιο μοτίβο σε όλα τα επισόδεια?
KREATOR13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πανω κατω στο ιδιο μοτιβο,δεν υπαρχουν αυτες οι wow στιγμες σε κανενα επεισοδιο,εγω εκατσα και τα ειδα ολα λογω του ηθοποιου που παιζει τον Βig Jim και για να δω τι στο καλο θα γινει αλλα μπααα....μαλ...ιες
gotham7878 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια εγω την ειδα τη σειρα και μου ψιλοαρεσε. Με αφησε σε αγωνια ομως. Οσοι εχετε διαβασει το βιβλιο, μπορειτε να μου πειτε (οχι στοιχεια και τελος), συμφωνα με αυτα που δεν εχουν γινει ακομα, ποσοι κυκλοι περιπου θα βγουν ακομα. Γιατι μου την δινει να βλεπω 13 επισοδεια καθε χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα