Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 7 χρόνια έχω ένα enermax 525W που με βγάζει ακόμα ασπροπρόσωπο σε όλα εκτός απ το θέμα του θορύβου (απ την αρχή υπήρχε αυτό το θέμα). Οπότε τώρα που το pc θα γίνει media pc στο σαλόνι, θέλω να τ αλλάξω με κάποιο όσο το δυνατόν πιο ήσυχο. Δε με νοιάζει να ναι 0db, απλά μη σου παίρνει τ αυτιά όπως αυτό.

Το hardware του κουτιού που το φιλοξενεί είναι ένας C2D E6600, μια 8800GT και 5-6 HDD. Πιο ενεργοβόρα parts δεν προβλέπεται να μπουν, οπότε το θέμα της αναβαθμισιμότητας δεν πολυενδιαφέρει (ούτε το να είναι modular).

Στο άλλο pc έχω ένα Corsair Enthusiast Series Modular TX650M απ το οποιό είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, απλά θα θελα κάτι πιο οικονομικό.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Νικο , το ιδιο εχω και εγω αν και οχι σε τοσο απαιτητικο συστημα αλλα ειναι εντελως αθορυβο εδω και 6 - 7 μηνες που το εχω στην κατοχη μου.

• Like 2
Δημοσ.

E6600 & nvidia 9800/8800 ήταν κλασικός gaming συνδιασμός κάποτε :)

Καλά εμένα αρχικά ήταν 7600GT και σε μία 19άρα οθονίτσα έπαιζα NFS Carbon με full όλα και τρελαινόμουν!  :confused: (ήμουν και πιο μικρός τότε μην παρεξηγείτε :P )

Πάντως επειδή πλέον το XFX υπάρχει μόνο σε 2 καταστήματα (Χανιά και Θεσσαλονίκη) και το visionstudio του χτύπησε την τιμή έτσι γιατί γουστάρει, δε ξέρω κατα πόσο θα σε βόλευε η αγορά από Κρήτη ή αν θα σε σύμφερε από Θεσσαλονίκη (δε ξέρω που μένεις βέβαια :P ) αλλά σίγουρα σε καλύπτουν κι άλλα τροφοδοτικά που τα ξέρουν άλλοι καλύτερα εδώ μέσα.

Δημοσ.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να αλλαξεις τους ανεμιστηρες μονο?η να τους καθαρισεις και λαδωσεις?

ειναι ποιοτικοτατο τροφοδοτικο.κριμα ειναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα συμφωνήσω με τον θάνο,αφού είναι ακόμα ζωντανό και είναι άψογο,αγόρασε ενα καλό αθόρυβο fan 120mm θα σου μείνουν και ρέστα. ;)

4 καλώδια έχει

faul :shifty: :shifty: :shifty:

Επεξ/σία από coolerman
Δημοσ.

Τι ανεμιστήρα προτείνετε σε 550w enermax που έχω στο 3ο pc μου για να ησυχάσει; Πάνω απ'όλα η ησυχία.

Δημοσ.

Έχει 2 8άρηδες απ τη μάνα του και δεν χωράει μεγαλύτερος. Δεν είναι θόρυβος που προκλήθηκε απ τη φθορά του χρόνου, απ την πρώτη μέρα έτσι έκανε. Δε με χαλάει να προσπαθήσω να τους αλλάξω (το αντίθετο μάλιστα) αλλά δεν ξέρω αν θα χω τα επιθυμητά αποτελέσματα με άλλους 8άρηδες. Συν ό,τι εγχείριση τροφοδοτικού για αλλαγή fan δεν έχω ξακάνει.

Οπότε, έχετε υπόψη κάποιους αθόρυβους 8cm fans; Θα πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; πχ wattage, profile (λεπτοί ή όχι) ανεμιστήρων ή είναι default;

edit: Το τροφοδοτικό είναι το ENERMAX EG565AX-VH (W)

post-55103-0-81624000-1372107011_thumb.jpg

post-55103-0-58006800-1372107020_thumb.jpg

Δημοσ.

η Be qouiet & enermax έχουν καλά στοιχεία.

με ρεύμα δεν έχεις πρόβλημα θα δουλέψουν.

στο πάχος πιστεύω είναι το ίδιο.

ανοιξέ το,βγάλε τον έναν και σάρωσε τα μαγαζιά για αθόρυβους φαν

**πρίν έπεσα τελείως έξω με τον φαν,αλήθεια ποιό μοντέλο είναι;;

Δημοσ.

Χμ αυτο εαν θυμαμαι καλα εχει fan controller πισω οπως δειχνεις και στην φωτογραφια για τα fan του.

το εχεις δουλεψει καθολου με το fan controller?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...