Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και οι ζεστες αρχισαν για τα καλα , πως μπορω να μαθω ποιες θερμοκρασιες θεωρουντε φυσιολογικες για το συστημα μου ? ( cpu - gpu - motherboard σκληρος)

Εψαξα στα αντιστοιχα site κατασκευαστων αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη

Δημοσ.

μονο μου τα εχει παρει? πλακα κανεις?? σαν κομπρεσερ κανει , οταν ανεβαζει θερμοκρασια. τωρα που σ γραφω ομως ειμαι στους 22 βαθμους και γυρναει στις 3000 αρα δεν ακουω τπτ. 
δεν εχω ανεμιστηρα μπροστα αλλα μολις παρηγγειλα αυτον http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808858

. Aν εχεις κατι καλο να προτεινεις για να αλλαξω αργοτερα και την ψυκτρα του επεξεργαστη , σε καλη τιμη , καλοδεχουμενο.

και κατι αλλο , παρατηρησα οτι το fan της gpu ακομα και οταν φτανει στους 60 φευγα βαθμους δε συγκινειτε ιδιεταιρα και γυρναει στο 30-35 % οπως λεει. αρα ειναι καλη η θερμοκρασια για να μην ανεβαζει κ αλλο στροφες? δοκιμασα να το ανεβασω λιγο αλλα μου δινει επιλογη μονο για να καταργησω εντελως το αυτοματο , και να το βαλω εγω σε ενα στανταρ επιπεδο.

το εβαλα ετσι για πλακα στο 90% και την εριξε αμεσως στους 53 αλλα σε συνδιασμο με το fan του cpu στις 6000 στροφες ετρεμε το πατωμα!

Δημοσ.

Δες και κατι αλλο φιλος......

Μαζεψε λιγο το εσωτερικο σου απο καλωδια κ.λ.π. για να εχεις πιο σωστο airflow.

Δημοσ.

μονο μου τα εχει παρει? πλακα κανεις?? σαν κομπρεσερ κανει , οταν ανεβαζει θερμοκρασια. τωρα που σ γραφω ομως ειμαι στους 22 βαθμους και γυρναει στις 3000 αρα δεν ακουω τπτ. 

δεν εχω ανεμιστηρα μπροστα αλλα μολις παρηγγειλα αυτον http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808858

. Aν εχεις κατι καλο να προτεινεις για να αλλαξω αργοτερα και την ψυκτρα του επεξεργαστη , σε καλη τιμη , καλοδεχουμενο.

και κατι αλλο , παρατηρησα οτι το fan της gpu ακομα και οταν φτανει στους 60 φευγα βαθμους δε συγκινειτε ιδιεταιρα και γυρναει στο 30-35 % οπως λεει. αρα ειναι καλη η θερμοκρασια για να μην ανεβαζει κ αλλο στροφες? δοκιμασα να το ανεβασω λιγο αλλα μου δινει επιλογη μονο για να καταργησω εντελως το αυτοματο , και να το βαλω εγω σε ενα στανταρ επιπεδο.

το εβαλα ετσι για πλακα στο 90% και την εριξε αμεσως στους 53 αλλα σε συνδιασμο με το fan του cpu στις 6000 στροφες ετρεμε το πατωμα!

μολις πηρα και γω 2 απτους ανεμιστηρες που πηρες και εσυ σε κοκκινο λεντακι βεβαια για να ταιριαζει με το ολο σεταπ αλλα εγω να τους δωσω thumbs up. και αθορυβοι για τα λεφτα τους και ολα τελεια. 

Δημοσ.

Δες και κατι αλλο φιλος......

Μαζεψε λιγο το εσωτερικο σου απο καλωδια κ.λ.π. για να εχεις πιο σωστο airflow.

Αν και το κουτί δε με βοηθάει κ πολύ έχω κάνει ότι καλύτερο μπιρω με τα καλώδια. Και από σκόνη είναι καθαρό όλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...