rfc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 οκ σε λιγες μερες θα μου δωσει ενας φιλος το τροφοδοτικο του το οποιο δουλευει.αν το συνδεσω ολα σωστα αλλα και παλι δεν ανοιγει το pc ειναι σιγουρα προβλημα μητρικης ή φταινε τα standoffs τα οποια ειναι ετοιμα να σαπισουν και δεν καθεται καλα η μητρικη ? (η μιση μητρικη ειναι στον αερα η αλλη μιση ακουμπα το ατσαλι) Ενα ενα τα ξεφουρνιζεις....
MaxPayne Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 σορρυ αν μπερδευτηκε το θεμα αλλα απο ολα τα αλλα κατι γνωριζω αλλα απο μητρικες σχεδον τιποτα . πες μου ομως ειναι προβλημα το οτι δν ακουμπαει σωστα η μητρικη ?
rfc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αναλογως το πως ακουμπαει φιλε μου, κανονικα θελει μονο στα ποδαρακια και βιδωμα, αν οχι και βραχυκυκλωνει απο κατω, παιζει να την κλαις κιολας.
MaxPayne Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 αυτο πιστευω και εγω,το συστημα ειναι και παλιο οποτε παω για αναβαθμιση.σκεφτομαι να παρω καπιο μεταχειρισμενο που εχω βρει σε πολυ καλη τιμη εχει CPU AMD Athlon x3 8650 triple core , Καρτα Γραφικων Geforce 9800gt και 4GB ram.ειναι καλο PC gia gaming ? για κανα absolution και τετοια ?
rfc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οχι.... θες καλυτερη καρτα και χειροτερο επεξεργαστη. Αυτο για να γλυτωσεις καποια χρηματα, αλλα στη καρτα δε χωραει σκοντο. χειροτερο cpu τροπος του λεγειν οπως καταλαβες φιλε μου.
MaxPayne Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 δηλαδη να τα ριξω ολα στην καρτα γρ. ? δεν θα μπορω να κανω κανα upgrade ?
rfc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εγω ετσι σε συμβουλευω, πρωτα καλη καρτα και καλο τροφοδοτικο.
MaxPayne Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 δικιο εχεις νταξ δεν θελω και το τελειο , απλα να μην λαγκαρει σε ορισμενα παιχνιδια.και ειναι και σε καλη τιμη γιαυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα