Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι newbie στο forum σας και εχω την εξης ερωτηση.
Θελω να αντικαταστησω το παλιο μου τροφοδοτικο που ειναι και χαλασμενο με ενα καινουργιο και οχι πολυ ακριβο.Λοιπον εδω ειναι τα specs: CPU:Intel P4 2.66ghz , Καρτα Γραφικων:Nvidia Geforce 7600gt και το παλιο μου PSU αυτο που θελω να αλλαξω ειναι Premier lc-b300 atx.Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε ενα συμβατο και οπως ειπα και πριν οχι πολυ ακριβο.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ειμαι newbie στο forum σας και εχω την εξης ερωτηση.

Θελω να αντικαταστησω το παλιο μου τροφοδοτικο που ειναι και χαλασμενο με ενα καινουργιο και οχι πολυ ακριβο.Λοιπον εδω ειναι τα specs: CPU:Intel P4 2.66ghz , Καρτα Γραφικων:Nvidia Geforce 7600gt και το παλιο μου PSU αυτο που θελω να αλλαξω ειναι Premier lc-b300 atx.Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε ενα συμβατο και οπως ειπα και πριν οχι πολυ ακριβο.Ευχαριστω!

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/331703/Lepa-N400-SA.html">lepa

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/412893/Thermaltake-Munich-430W.html">Thermaltake Munich 430W

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2614891/Corsair-VS-Series-VS450.html">Corsair VS

Αν στο μέλλον κάνεις αναβάθμιση το τροφοδοτικό μένει.

πρέπει να ανέβεις σε watt.. μια φορά να το πληρώσεις.

αν όχι με αυτά είσαι εντάξει.

Δημοσ.

σε ευχαριστω που μπηκες στο κοπο μια χαρα ειναι και τα 3 πιστευω αλλα κοιτα κια αυτο.θα κανει ?  http://www.e-access.gr/shop/product.php?id_product=1422

αν θέλεις τροφοδοτικό/ποιοτικό πήγαινε σε ένα απο τα 3.

αυτό που μου δείχνεις δεν στο συστήνω.είναι Noname,του κιλού που λέμε.

max μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις;;

Δημοσ.

νταξ μεχρι 50 μπορω,απλα επειδη το συστημα ειναι παλιο μηπως τα τροφοδοτικα τα ποιοτιτα που μου συστησες πανε χαμενα.γιαυτο και ελεγα μηπως παω σε κατι πιο προχειρο.

Δημοσ.

νταξ μεχρι 50 μπορω,απλα επειδη το συστημα ειναι παλιο μηπως τα τροφοδοτικα τα ποιοτιτα που μου συστησες πανε χαμενα.γιαυτο και ελεγα μηπως παω σε κατι πιο προχειρο.

στο μέλλον θα κάνεις κάποια αναβάθμιση;;η δεν το κόβεις;;

κοίτα ζήτησες βοήθεια για να βρείς καλό τροφοδοτικό.όχι μούφες/κιλού

αν θέλεις "πρόχειρο" πήγαινε σε Noname.τι να σου πώ.

την γνώμη μου  λέω.

Δημοσ.

οκ τοτε θα παρω το corsair εφοσον θα κανει δουλεια . τωρα οσοαναφορα τη καρτα γραφικων σκεφτομαι να κανω upgrade σε geforce 9800gt μπορω ?

Δημοσ.
οκ τοτε θα παρω το corsair εφοσον θα κανει δουλεια . τωρα οσοαναφορα τη καρτα γραφικων σκεφτομαι να κανω upgrade σε geforce 9800gt μπορω ?

δεν θα έχεις θέμα.

είναι καλά/ποιοτικά τροφοδοτικά.

αν εξαντλήσεις όλο το ποσόν(50 ευρώ) κοίτα αυτό,είναι vfm για αυτά που διαθέτει(5 χρόνια εγγύηση,by seasonic)

Δημοσ.

πολυ ωραια ολα αυτα αλλα δεν θα υπαρχει ανισοροπια αν το psu μου ειναι τζαματο και η καρτα γρ. ή το CPU ειναι ας-πουμε-οχι-τοσο-τζαματα ?

Δημοσ.

πολυ ωραια ολα αυτα αλλα δεν θα υπαρχει ανισοροπια αν το psu μου ειναι τζαματο και η καρτα γρ. ή το CPU ειναι ας-πουμε-οχι-τοσο-τζαματα ?

η gpu/cpu/κυκλώματα μητρικής τραβάει όσο ρεύμα χρειάζεται απο το τροφοδοτικό σου.

Δημοσ.

ευχαριστω για τα suggestions αλλα μολις τεσταρα το τροφοδοτικο απο αλλη οψη (το κολπο με το συνδετιρακι) και ο ανεμιστηρας δουλεψε.που  παει να πει οτι το προβλημα τελικα ειναι η motherboard.δεν ξερω ομως γινεται να χαλασει η μητρικη μεσα σε μια νυχτα ? η μηπως φταιει που δεν ειναι τα standoffs σωστα συνδεδεμενα με τη μητρικη ? συγνωμη για τη τσαμπα ταλαιπωρια.

Δημοσ.

ευχαριστω για τα suggestions αλλα μολις τεσταρα το τροφοδοτικο απο αλλη οψη (το κολπο με το συνδετιρακι) και ο ανεμιστηρας δουλεψε.που  παει να πει οτι το προβλημα τελικα ειναι η motherboard.δεν ξερω ομως γινεται να χαλασει η μητρικη μεσα σε μια νυχτα ? η μηπως φταιει που δεν ειναι τα standoffs σωστα συνδεδεμενα με τη μητρικη ? συγνωμη για τη τσαμπα ταλαιπωρια.

πόσο ετών είσαι;;

δεν το δίνεις κάπου να το κοιτάξουν μην με βασανίσεις με το ρεύμα.

μπορεί να έχει πρόβλημα και η μητρική και το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Μπορει το τροφοδοτικο να εχει ακομα αρκετη δυναμη να υποστηριξει το ανεμιστηρακι του οταν το βραχυκυκλωνεις αλλα οχι και ολο το συστημα. Σε αυτην την περιπτωση ειναι πρακτικα αχρηστο.

Η αλλη περιπτωση ειναι φυσικα αυτο που λες με τη μητρικη αλλα δεν θα το μαθεις αν δεν βρεις δευτερο τροφοδοτικο η δευτερο συστημα να κανεις τραμπα.

οποτε δες αν μπορεις να δοκιμασεις το τροφοδοτικο σε καποιο συστημα φιλου σου, η ζητα απο καποιον να σου δανεισει τροφοδοτικο

Αν δεν θες να δωσεις πολλα λεφτα, υπαρχουν και μεταχειρισμενα στις αγγελιες εδω. Για τοσο παλιο συστημα σιγουρα δεν αξιζει να δωσεις πολλα ενω αν κανεις αναβαθμιση, το παλιο συστημα καλο ειναι να υπαρχει ατοφιο ως backup η κατεβαστηρι.

Δημοσ.

σκεφτομαι να παρω τροφοδοτικο πρωτα και βλεπουμε.αλλα σιγουρα πρεπει να τσεκαρω και τη μητρικη.ευχαριστω.Υ.Γ. Ειμαι 15 ετων  γινομαι 16 σε ενα μηνα.

Δημοσ.

οκ σε λιγες μερες θα μου δωσει ενας φιλος το τροφοδοτικο του το οποιο δουλευει.αν το συνδεσω ολα σωστα αλλα και παλι δεν ανοιγει το pc ειναι σιγουρα προβλημα μητρικης ή φταινε τα standoffs τα οποια ειναι ετοιμα να σαπισουν και δεν καθεται καλα η μητρικη ? (η μιση μητρικη ειναι στον αερα η αλλη μιση ακουμπα το ατσαλι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...