MaxPayne Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ειμαι newbie στο forum σας και εχω την εξης ερωτηση.Θελω να αντικαταστησω το παλιο μου τροφοδοτικο που ειναι και χαλασμενο με ενα καινουργιο και οχι πολυ ακριβο.Λοιπον εδω ειναι τα specs: CPU:Intel P4 2.66ghz , Καρτα Γραφικων:Nvidia Geforce 7600gt και το παλιο μου PSU αυτο που θελω να αλλαξω ειναι Premier lc-b300 atx.Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε ενα συμβατο και οπως ειπα και πριν οχι πολυ ακριβο.Ευχαριστω!
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ειμαι newbie στο forum σας και εχω την εξης ερωτηση. Θελω να αντικαταστησω το παλιο μου τροφοδοτικο που ειναι και χαλασμενο με ενα καινουργιο και οχι πολυ ακριβο.Λοιπον εδω ειναι τα specs: CPU:Intel P4 2.66ghz , Καρτα Γραφικων:Nvidia Geforce 7600gt και το παλιο μου PSU αυτο που θελω να αλλαξω ειναι Premier lc-b300 atx.Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε ενα συμβατο και οπως ειπα και πριν οχι πολυ ακριβο.Ευχαριστω! Site: http://www.skroutz.gr/s/331703/Lepa-N400-SA.html">lepa Site: http://www.skroutz.gr/s/412893/Thermaltake-Munich-430W.html">Thermaltake Munich 430W Site: http://www.skroutz.gr/s/2614891/Corsair-VS-Series-VS450.html">Corsair VS Αν στο μέλλον κάνεις αναβάθμιση το τροφοδοτικό μένει. πρέπει να ανέβεις σε watt.. μια φορά να το πληρώσεις. αν όχι με αυτά είσαι εντάξει.
MaxPayne Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 σε ευχαριστω που μπηκες στο κοπο μια χαρα ειναι και τα 3 πιστευω αλλα κοιτα κια αυτο.θα κανει ? http://www.e-access.gr/shop/product.php?id_product=1422
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 σε ευχαριστω που μπηκες στο κοπο μια χαρα ειναι και τα 3 πιστευω αλλα κοιτα κια αυτο.θα κανει ? http://www.e-access.gr/shop/product.php?id_product=1422 αν θέλεις τροφοδοτικό/ποιοτικό πήγαινε σε ένα απο τα 3. αυτό που μου δείχνεις δεν στο συστήνω.είναι Noname,του κιλού που λέμε. max μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις;;
MaxPayne Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 νταξ μεχρι 50 μπορω,απλα επειδη το συστημα ειναι παλιο μηπως τα τροφοδοτικα τα ποιοτιτα που μου συστησες πανε χαμενα.γιαυτο και ελεγα μηπως παω σε κατι πιο προχειρο.
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 νταξ μεχρι 50 μπορω,απλα επειδη το συστημα ειναι παλιο μηπως τα τροφοδοτικα τα ποιοτιτα που μου συστησες πανε χαμενα.γιαυτο και ελεγα μηπως παω σε κατι πιο προχειρο. στο μέλλον θα κάνεις κάποια αναβάθμιση;;η δεν το κόβεις;; κοίτα ζήτησες βοήθεια για να βρείς καλό τροφοδοτικό.όχι μούφες/κιλού αν θέλεις "πρόχειρο" πήγαινε σε Noname.τι να σου πώ. την γνώμη μου λέω.
MaxPayne Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 οκ τοτε θα παρω το corsair εφοσον θα κανει δουλεια . τωρα οσοαναφορα τη καρτα γραφικων σκεφτομαι να κανω upgrade σε geforce 9800gt μπορω ?
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 οκ τοτε θα παρω το corsair εφοσον θα κανει δουλεια . τωρα οσοαναφορα τη καρτα γραφικων σκεφτομαι να κανω upgrade σε geforce 9800gt μπορω ? δεν θα έχεις θέμα. είναι καλά/ποιοτικά τροφοδοτικά. αν εξαντλήσεις όλο το ποσόν(50 ευρώ) κοίτα αυτό,είναι vfm για αυτά που διαθέτει(5 χρόνια εγγύηση,by seasonic)
MaxPayne Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 πολυ ωραια ολα αυτα αλλα δεν θα υπαρχει ανισοροπια αν το psu μου ειναι τζαματο και η καρτα γρ. ή το CPU ειναι ας-πουμε-οχι-τοσο-τζαματα ?
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 πολυ ωραια ολα αυτα αλλα δεν θα υπαρχει ανισοροπια αν το psu μου ειναι τζαματο και η καρτα γρ. ή το CPU ειναι ας-πουμε-οχι-τοσο-τζαματα ? η gpu/cpu/κυκλώματα μητρικής τραβάει όσο ρεύμα χρειάζεται απο το τροφοδοτικό σου.
MaxPayne Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ευχαριστω για τα suggestions αλλα μολις τεσταρα το τροφοδοτικο απο αλλη οψη (το κολπο με το συνδετιρακι) και ο ανεμιστηρας δουλεψε.που παει να πει οτι το προβλημα τελικα ειναι η motherboard.δεν ξερω ομως γινεται να χαλασει η μητρικη μεσα σε μια νυχτα ? η μηπως φταιει που δεν ειναι τα standoffs σωστα συνδεδεμενα με τη μητρικη ? συγνωμη για τη τσαμπα ταλαιπωρια.
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ευχαριστω για τα suggestions αλλα μολις τεσταρα το τροφοδοτικο απο αλλη οψη (το κολπο με το συνδετιρακι) και ο ανεμιστηρας δουλεψε.που παει να πει οτι το προβλημα τελικα ειναι η motherboard.δεν ξερω ομως γινεται να χαλασει η μητρικη μεσα σε μια νυχτα ? η μηπως φταιει που δεν ειναι τα standoffs σωστα συνδεδεμενα με τη μητρικη ? συγνωμη για τη τσαμπα ταλαιπωρια. πόσο ετών είσαι;; δεν το δίνεις κάπου να το κοιτάξουν μην με βασανίσεις με το ρεύμα. μπορεί να έχει πρόβλημα και η μητρική και το τροφοδοτικό.
Bspus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μπορει το τροφοδοτικο να εχει ακομα αρκετη δυναμη να υποστηριξει το ανεμιστηρακι του οταν το βραχυκυκλωνεις αλλα οχι και ολο το συστημα. Σε αυτην την περιπτωση ειναι πρακτικα αχρηστο. Η αλλη περιπτωση ειναι φυσικα αυτο που λες με τη μητρικη αλλα δεν θα το μαθεις αν δεν βρεις δευτερο τροφοδοτικο η δευτερο συστημα να κανεις τραμπα. οποτε δες αν μπορεις να δοκιμασεις το τροφοδοτικο σε καποιο συστημα φιλου σου, η ζητα απο καποιον να σου δανεισει τροφοδοτικο Αν δεν θες να δωσεις πολλα λεφτα, υπαρχουν και μεταχειρισμενα στις αγγελιες εδω. Για τοσο παλιο συστημα σιγουρα δεν αξιζει να δωσεις πολλα ενω αν κανεις αναβαθμιση, το παλιο συστημα καλο ειναι να υπαρχει ατοφιο ως backup η κατεβαστηρι.
MaxPayne Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 σκεφτομαι να παρω τροφοδοτικο πρωτα και βλεπουμε.αλλα σιγουρα πρεπει να τσεκαρω και τη μητρικη.ευχαριστω.Υ.Γ. Ειμαι 15 ετων γινομαι 16 σε ενα μηνα.
MaxPayne Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 οκ σε λιγες μερες θα μου δωσει ενας φιλος το τροφοδοτικο του το οποιο δουλευει.αν το συνδεσω ολα σωστα αλλα και παλι δεν ανοιγει το pc ειναι σιγουρα προβλημα μητρικης ή φταινε τα standoffs τα οποια ειναι ετοιμα να σαπισουν και δεν καθεται καλα η μητρικη ? (η μιση μητρικη ειναι στον αερα η αλλη μιση ακουμπα το ατσαλι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα