Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.Εαν μου φερουνε,αγορασουνε ενα λαπτοπ απο USA,μπορω να βαλω ελληνικα εγω εδω μετα;Προκειται να μου κανουν δωρο και ειπα εαν μου φερουν κατι να ειναι λαπτοπ με επεξεργαστη i7.

Δημοσ.

Ναι μπορείς.

Ωραια εσυ τι θα μου προτεινες απο μαρκα;Βασικα εγω ασχολουμαι με επεξεργασιες βιντεο κτλ.Για αυτο λεω με i7 η εστω με i5.Nα μην μου κολαει.

Δημοσ.

Yπαρχουν σίγουρα παιδιά με περισσότερες γνώσεις, αλλα για μένα να πας DELL - Lenovo - Toshiba.

Aν αντέχεις χρηματικά τον Ι7 προχώρα..

Δημοσ.

Yπαρχουν σίγουρα παιδιά με περισσότερες γνώσεις, αλλα για μένα να πας DELL - Lenovo - Toshiba.

Aν αντέχεις χρηματικά τον Ι7 προχώρα..

Oχι δεν θα δωσω εγω χρηματα.Δωρο θα ειναι,αλλα ενταξει μην τον παω τον ανθρωπο σε κατι πολυ ακριβο.Στην USA η αγορα λαπτοπ δεν εχει διαφορα με την Ελλαδα;Ας παρω εστω εναν με i5.

Δημοσ.

Θα πάρεις Lenovo ThinkPad σειρά, που η εγγύησή τους είναι διεθνής.

Στα υπόλοιπα θα έχεις πρόβλημα, δεδομένου του ότι είναι σίγουρο ότι δε θα καλύπτεσαι από εγγύηση στην Ευρώπη.

Πρότασή μου είναι να επιλέξεις ένα T530 ή Τ430 με καλά χαρακτηριστικά (και αν είναι δυνατόν με 3ετή εγγύηση από το εργοστάσιο ή αγόρασε εξτρά εγγύηση από 1 σε 3 έτη αλλά από US, γιατί μετά είναι μπέρδεμα η διαδικασία επέκτασης από Ευρώπη).

Δημοσ.

Υπαρχουν κατι φοβερα ασους σε πολυ καλη τιμη. Ποσα λεφτα θα ριξουν;

σε Laptops υπαρχουν πολυ καλυτερες εταιρειες απο asus παντως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...