giorgos1966 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Παιδια καλημερα.Εαν μου φερουνε,αγορασουνε ενα λαπτοπ απο USA,μπορω να βαλω ελληνικα εγω εδω μετα;Προκειται να μου κανουν δωρο και ειπα εαν μου φερουν κατι να ειναι λαπτοπ με επεξεργαστη i7.
giorgos1966 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ναι μπορείς. Ωραια εσυ τι θα μου προτεινες απο μαρκα;Βασικα εγω ασχολουμαι με επεξεργασιες βιντεο κτλ.Για αυτο λεω με i7 η εστω με i5.Nα μην μου κολαει.
Kuga Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Yπαρχουν σίγουρα παιδιά με περισσότερες γνώσεις, αλλα για μένα να πας DELL - Lenovo - Toshiba. Aν αντέχεις χρηματικά τον Ι7 προχώρα..
Giorgos09 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Υπαρχουν κατι φοβερα ασους σε πολυ καλη τιμη. Ποσα λεφτα θα ριξουν;
giorgos1966 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Yπαρχουν σίγουρα παιδιά με περισσότερες γνώσεις, αλλα για μένα να πας DELL - Lenovo - Toshiba. Aν αντέχεις χρηματικά τον Ι7 προχώρα.. Oχι δεν θα δωσω εγω χρηματα.Δωρο θα ειναι,αλλα ενταξει μην τον παω τον ανθρωπο σε κατι πολυ ακριβο.Στην USA η αγορα λαπτοπ δεν εχει διαφορα με την Ελλαδα;Ας παρω εστω εναν με i5.
plpapadopoulos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Θα πάρεις Lenovo ThinkPad σειρά, που η εγγύησή τους είναι διεθνής. Στα υπόλοιπα θα έχεις πρόβλημα, δεδομένου του ότι είναι σίγουρο ότι δε θα καλύπτεσαι από εγγύηση στην Ευρώπη. Πρότασή μου είναι να επιλέξεις ένα T530 ή Τ430 με καλά χαρακτηριστικά (και αν είναι δυνατόν με 3ετή εγγύηση από το εργοστάσιο ή αγόρασε εξτρά εγγύηση από 1 σε 3 έτη αλλά από US, γιατί μετά είναι μπέρδεμα η διαδικασία επέκτασης από Ευρώπη).
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Υπαρχουν κατι φοβερα ασους σε πολυ καλη τιμη. Ποσα λεφτα θα ριξουν; σε Laptops υπαρχουν πολυ καλυτερες εταιρειες απο asus παντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα