Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο κανει;

δεν μπορω να βαλω παξιμαδι γιατι κουμπωνεο λιγο καπως  αλλα σε λιγο θα ανεβασω και φωτογραφια μηπως εχετε να προτεινεται τιποτα αλλο

και κατι ακομη το cage των δισκων το εβγαλα για καλυτερο airflow και ο δισκοςς θα μπει με αλλο bracket στο cage των δισκων αν γραφω ενα δισκακι σε φουλ ταχυτητα απο τους κραδμσμους μπορει να εχω κανενα προβλημα με τον δισκο;

και κατι ακομη αν δεν αγορασω bracket και τον βιδωσω στον πατο cage απο την μια πλευρα θα εχω κανενα θεμα;

Δημοσ.

αυτο κανει;

δεν μπορω να βαλω παξιμαδι γιατι κουμπωνεο λιγο καπως  αλλα σε λιγο θα ανεβασω και φωτογραφια μηπως εχετε να προτεινεται τιποτα αλλο

και κατι ακομη το cage των δισκων το εβγαλα για καλυτερο airflow και ο δισκοςς θα μπει με αλλο bracket στο cage των δισκων αν γραφω ενα δισκακι σε φουλ ταχυτητα απο τους κραδμσμους μπορει να εχω κανενα προβλημα με τον δισκο;

και κατι ακομη αν δεν αγορασω bracket και τον βιδωσω στον πατο cage απο την μια πλευρα θα εχω κανενα θεμα;

Προφανως εννοεις το cage των 5.25" συσκευων. Το dvd δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει προβλημα στο σκληρο. Ωστοσο το να το βιδωσεις μονο απο τη μια μερια δεν ειναι και οτι καλυτερο. Κανονικα πρεπει να μπουν και οι 4 βιδες, ειτε απο το πλαι ειτε απο κατω γιατι αλλιως και κραδασμους θα εχεις αλλα και...κραδασμους.

Στο cage που λες οτι δε χωραει βιδα με παξιμαδι, θα πρεπει να κανεις σπιρωμα με κολαουζο που ειπαμε πριν. Αλλος τροπος σωστος και ωραιος δεν υπαρχει εφοσον εχεις χαλασει τις στροφες και η βιδα δε σφιγγει.

Δημοσ.

αυτο για τη βιδα θα κοιταξω μηπως το κανω με παξιμαδι αλλα να ειναι λεπτο αλλιως δεν θα μπορω να βαλω το χερι ωστε να το βιδωσω

τωρα για το δισκο σκεφτηκα να οαρω ενα παλιο cage 3.5 και να βλαω τον δισκο πανω βιδωεμενο και απο της 4 πλευρες και μετα να μπεις στης 5.25 βιδω,μενο απο την μια πλευρα δεν θα ειναι ενταξει;

προσπασθω να βρω τιποτα τετοιο γιατι αν παρω bracket θα αργησει αρκετα

Δημοσ.

Το θεμα ειναι σε τι να αντεξει? Απο θεμα βαρους εκει θα κατσει. Αλλα ο σκληρος δισκος εχει κινητα μερη οποτε δεν ειναι και οτι καλυτερο να τον εχεις "στον αερα" ουσιαστικα οταν θα περιστρεφεται με 7200 στροφες το λεπτο. Αν θες να γινει σωστα ωστε να επιβιωσει και η θυρα 5.25 και ο σκληρος και πανω απ'ολα να μην εχεις κραδασμους και συντονισμο, πας σε 5.25 hdd case.

Δημοσ.

να αντεξει εννοω να μην κραδσμους και κανενα προβλημα με τον δισκο οποτε παιρνω Bracket

σε λιγο θα ανεβασω και της φωτογραφιες να δεις

Δημοσ.

Για τους κραδασμούς μια φτηνή λύση είναι και αυτά http://www.ebay.com/itm/200-COLOR-Rubber-Tattoo-ink-gun-Needle-Machine-Armature-A-Bar-GROMMETS-NIPPLES/190859484478?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D8610039714426382042%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D3%26sd%3D360428806825%26

Εγώ που είμαι πολύ ψειρας με τον θόρυβο τα έχω περάσει σε ανεμιστήρες, σκληρούς, τροφοδοτικό. Στέκονται μια χαρά ανάμεσα στις οπές που έχει το κουτί για τις βίδες αλλά να ξέρεις οι χοντρές βίδες των ανεμιστήρων δύσκολά θα περάσουν.  Στα αγγλικά αν θες να ψάξεις λέγονται grommets

Δημοσ.

μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια ωστε να τα δω λιγο πως τα εχει βαλει στο κουτι;

βιδωνουν κανονικα τα πραγματα εεε; δεν εχουν κανενα προβλημα; \

και τωρα μεγαλο ερωτημα ειδες διαφορα;

Δημοσ.

Φωτογραφία δεν μπορώ να σου ανεβάσω τώρα. Αλλά για να καταλάβεις το κενό που έχουν ενδιάμεσα θηλυκωνει στην οπή. Οι βίδες περνάνε εύκολα αν σκεφτείς οτι είναι πολύ μαλακά αλλά οι χοντρες βίδες των ανεμιστήρων δεν περνάνε , μπορείς να περάσεις όμως μικρότερες με παξυμαδια. Διαφορά είδα κυρίως στους σκληρούς αλλά και στα ανεμιστήρια (μη φανταστείς τίποτα τρομερό) δηλαδή γλίτωσα αυτόν τον ελάχιστο συντονισμό που έκαναν με το κουτί.

Δημοσ.

Σε αυτη τη περίπτωση δεν έχουμε συντονισμό αλλά πιτσικαρισμενο κουτι. Οτι και να βαλεις, εφοσον το cage τριζει, θα έχεις προβλημα.

Δημοσ.

ωραια τοτε τα παραγγελνω

σημερα ειδα το Cage και χωραει παξιμαδι αλλα να ειναι καποιο λεπτο τωρα εσεις τι μου προτεινεται να βαλω;

πιτσικαρισμενο τι ειναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...