vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 αυτο κανει; δεν μπορω να βαλω παξιμαδι γιατι κουμπωνεο λιγο καπως αλλα σε λιγο θα ανεβασω και φωτογραφια μηπως εχετε να προτεινεται τιποτα αλλο και κατι ακομη το cage των δισκων το εβγαλα για καλυτερο airflow και ο δισκοςς θα μπει με αλλο bracket στο cage των δισκων αν γραφω ενα δισκακι σε φουλ ταχυτητα απο τους κραδμσμους μπορει να εχω κανενα προβλημα με τον δισκο; και κατι ακομη αν δεν αγορασω bracket και τον βιδωσω στον πατο cage απο την μια πλευρα θα εχω κανενα θεμα;
Zapee995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 αυτο κανει; δεν μπορω να βαλω παξιμαδι γιατι κουμπωνεο λιγο καπως αλλα σε λιγο θα ανεβασω και φωτογραφια μηπως εχετε να προτεινεται τιποτα αλλο και κατι ακομη το cage των δισκων το εβγαλα για καλυτερο airflow και ο δισκοςς θα μπει με αλλο bracket στο cage των δισκων αν γραφω ενα δισκακι σε φουλ ταχυτητα απο τους κραδμσμους μπορει να εχω κανενα προβλημα με τον δισκο; και κατι ακομη αν δεν αγορασω bracket και τον βιδωσω στον πατο cage απο την μια πλευρα θα εχω κανενα θεμα; Προφανως εννοεις το cage των 5.25" συσκευων. Το dvd δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει προβλημα στο σκληρο. Ωστοσο το να το βιδωσεις μονο απο τη μια μερια δεν ειναι και οτι καλυτερο. Κανονικα πρεπει να μπουν και οι 4 βιδες, ειτε απο το πλαι ειτε απο κατω γιατι αλλιως και κραδασμους θα εχεις αλλα και...κραδασμους. Στο cage που λες οτι δε χωραει βιδα με παξιμαδι, θα πρεπει να κανεις σπιρωμα με κολαουζο που ειπαμε πριν. Αλλος τροπος σωστος και ωραιος δεν υπαρχει εφοσον εχεις χαλασει τις στροφες και η βιδα δε σφιγγει.
vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 αυτο για τη βιδα θα κοιταξω μηπως το κανω με παξιμαδι αλλα να ειναι λεπτο αλλιως δεν θα μπορω να βαλω το χερι ωστε να το βιδωσω τωρα για το δισκο σκεφτηκα να οαρω ενα παλιο cage 3.5 και να βλαω τον δισκο πανω βιδωεμενο και απο της 4 πλευρες και μετα να μπεις στης 5.25 βιδω,μενο απο την μια πλευρα δεν θα ειναι ενταξει; προσπασθω να βρω τιποτα τετοιο γιατι αν παρω bracket θα αργησει αρκετα
Zapee995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το θεμα ειναι σε τι να αντεξει? Απο θεμα βαρους εκει θα κατσει. Αλλα ο σκληρος δισκος εχει κινητα μερη οποτε δεν ειναι και οτι καλυτερο να τον εχεις "στον αερα" ουσιαστικα οταν θα περιστρεφεται με 7200 στροφες το λεπτο. Αν θες να γινει σωστα ωστε να επιβιωσει και η θυρα 5.25 και ο σκληρος και πανω απ'ολα να μην εχεις κραδασμους και συντονισμο, πας σε 5.25 hdd case.
vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 να αντεξει εννοω να μην κραδσμους και κανενα προβλημα με τον δισκο οποτε παιρνω Bracket σε λιγο θα ανεβασω και της φωτογραφιες να δεις
xristossl2000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Για τους κραδασμούς μια φτηνή λύση είναι και αυτά http://www.ebay.com/itm/200-COLOR-Rubber-Tattoo-ink-gun-Needle-Machine-Armature-A-Bar-GROMMETS-NIPPLES/190859484478?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D8610039714426382042%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D3%26sd%3D360428806825%26 Εγώ που είμαι πολύ ψειρας με τον θόρυβο τα έχω περάσει σε ανεμιστήρες, σκληρούς, τροφοδοτικό. Στέκονται μια χαρά ανάμεσα στις οπές που έχει το κουτί για τις βίδες αλλά να ξέρεις οι χοντρές βίδες των ανεμιστήρων δύσκολά θα περάσουν. Στα αγγλικά αν θες να ψάξεις λέγονται grommets
vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια ωστε να τα δω λιγο πως τα εχει βαλει στο κουτι; βιδωνουν κανονικα τα πραγματα εεε; δεν εχουν κανενα προβλημα; \ και τωρα μεγαλο ερωτημα ειδες διαφορα;
xristossl2000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Φωτογραφία δεν μπορώ να σου ανεβάσω τώρα. Αλλά για να καταλάβεις το κενό που έχουν ενδιάμεσα θηλυκωνει στην οπή. Οι βίδες περνάνε εύκολα αν σκεφτείς οτι είναι πολύ μαλακά αλλά οι χοντρες βίδες των ανεμιστήρων δεν περνάνε , μπορείς να περάσεις όμως μικρότερες με παξυμαδια. Διαφορά είδα κυρίως στους σκληρούς αλλά και στα ανεμιστήρια (μη φανταστείς τίποτα τρομερό) δηλαδή γλίτωσα αυτόν τον ελάχιστο συντονισμό που έκαναν με το κουτί.
Zapee995 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σε αυτη τη περίπτωση δεν έχουμε συντονισμό αλλά πιτσικαρισμενο κουτι. Οτι και να βαλεις, εφοσον το cage τριζει, θα έχεις προβλημα.
vlahoskwn Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ωραια τοτε τα παραγγελνω σημερα ειδα το Cage και χωραει παξιμαδι αλλα να ειναι καποιο λεπτο τωρα εσεις τι μου προτεινεται να βαλω; πιτσικαρισμενο τι ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα