Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!

επειδη θελω να αποφυγω τους κραδασμους θελω να βαλω στης βιδες των ανεμηστηρων στων δισκων και στο dvd ροδελες απο σιλικονη αλλα κοιταξα και ειναι ακριβες(σετακι ειδικο για τον υπολογιστη) αλλα βρηκα καποιες γενικες αλλα δεν ξερω αν κανουν ειναι αυτες Link.png Site: http://www.ebay.com/itm/500-Rubber-Stopper-Rings-Silicone-Beads-Fit-European-Clip-Beads-/360679075265?pt=UK_Crafts_JewelleryMaking_GL&hash=item53fa25edc1">εδω

μηπως ξερετε αν κανουν;

Δημοσ.

γιατι εχεις προβλημα με τους κραδασμους?

αυτα εννοεις να τα βαλεις μεταξυ βιδας και κουμπωματος πανω στους δισκους και στo οptical drive? δεν νομιζω να δεις διαφορες.. ακους τωρα οπως ειναι το συστημα καποιον θορυβο? Ο_ο.. 

Δημοσ.

ναι εχω ενα προβλημα με τους κραδασμους

μπορειτε να μου προτεινεται μια ενδεδειγμενη λυση αλλα φτηνη;

Δημοσ.

δεν μου βγαζει κατι μηπως ειναι το λινκ λαθος;

ααα και η ροδελες που εβαλα πανω εχουν παχοσ 2 χιλ.

Δημοσ.

Σωστο ειναι το λινκ. Απλα μπορει να μη βγαζει φωτο αλλα googlαρεις τον τιτλο του προιοντος και το βλεπεις.

medium_1333539.jpg

Ειναι ακριβουτσικα. Βασικα θα πρεπει να ψαξεις στο κουτι σου να δεις απο που προερχεται το προβλημα. Μπορει να συντονιζει κανα λαμαρινακι ή καμια βαση.

Δημοσ.

Αυτα νομιζω ειναι αυτοκολλητα. Μια ειναι η πατεντα, οταν αρχεισει ο θορυβος, αρχισε να χουφτωνεις το κουτι στο εσωτερικο του ωστε να δεις αν φταει το bay του κληρου ή καμια βαση που δεν ειναι σφιγμενη. 

Δημοσ.

ααα αυτο το εχω κανει και ειναι το cage των dvd αλλα θελω να μπει στο ιδιο και ο δισκος και αυτο ειναι το θεμα μας ωστε να μην εχουμε κανενα προβλημα

Δημοσ.

Δεν θα εχεις προβλημα. Βρες απο που ειναι περιπου, που εχει κενα, και βαλε καμια σφηνα. Οσα αντικραδασμικα και να βαλεις, κατα πασα πιθανοτητα αυτο θα συνεχισει. 

Δημοσ.

τι εννοεις σφηνα;

και κατι αλλο ειδα οτι με το πανω ας πουμε καπακι του κουτιου βιδωνει με το cage  των dvd η βιδα δεν βιδωνει εχουν χαλασει η στροφες

ξερετε πως μπορω να φτιαξω της στροφες γιατι νομιζω οτι την μεγαλυτερη ζημια το κανει αυτο

Δημοσ.

Αν εχεις ορεξη και κολαουζο, βαλες κωλο κατω, πιες και ενα ουζο και κανε καινουριες βολτες. Απο την αλλη, τυλιξε λιγο χαρτακι και στριμωξε το οπου στου δινει προσβαση ωστε να μη κουνιεται.

Δημοσ.

τι ειναι το καλαουζο;

ορεξη εχω μπολικη τωρα το εχω ολο λυμενο γιατι ετχες ανοιξα μρικες τρυπες για τα καλωδια και μου μενει να το βαξω και να βαλω Plexi

και να φτιαξω αυτο το σπαστικο προβλημα

αν το κανω με τρυπανακι;

Δημοσ.

Κολαουζο ειναι το εργαλειο για να κανουμε σπειρωμα σε μια τρυπα ωστε να βιδωσει η βιδα. Εφοσον δεν εχεις, κανε τρυπα και βαλε περαστη βιδα με ροδελα και παξιμαδι ασφαλειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...