vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 γεια σας! επειδη θελω να αποφυγω τους κραδασμους θελω να βαλω στης βιδες των ανεμηστηρων στων δισκων και στο dvd ροδελες απο σιλικονη αλλα κοιταξα και ειναι ακριβες(σετακι ειδικο για τον υπολογιστη) αλλα βρηκα καποιες γενικες αλλα δεν ξερω αν κανουν ειναι αυτες Site: http://www.ebay.com/itm/500-Rubber-Stopper-Rings-Silicone-Beads-Fit-European-Clip-Beads-/360679075265?pt=UK_Crafts_JewelleryMaking_GL&hash=item53fa25edc1">εδω μηπως ξερετε αν κανουν;
CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 γιατι εχεις προβλημα με τους κραδασμους? αυτα εννοεις να τα βαλεις μεταξυ βιδας και κουμπωματος πανω στους δισκους και στo οptical drive? δεν νομιζω να δεις διαφορες.. ακους τωρα οπως ειναι το συστημα καποιον θορυβο? Ο_ο..
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Κατ'αρχην δύσκολα να μπουν ανάμεσα... Προσανατολίσου σε ενδεδειγμένες λύσεις για Pcs.
vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ναι εχω ενα προβλημα με τους κραδασμους μπορειτε να μου προτεινεται μια ενδεδειγμενη λυση αλλα φτηνη;
Zapee995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Κοιτα κατι σαν αυτο: http://www.eworld.com.gr/products/details/1516/Cooltek-Case-Antivibrations-Patins
vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 δεν μου βγαζει κατι μηπως ειναι το λινκ λαθος; ααα και η ροδελες που εβαλα πανω εχουν παχοσ 2 χιλ.
Zapee995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Σωστο ειναι το λινκ. Απλα μπορει να μη βγαζει φωτο αλλα googlαρεις τον τιτλο του προιοντος και το βλεπεις. Ειναι ακριβουτσικα. Βασικα θα πρεπει να ψαξεις στο κουτι σου να δεις απο που προερχεται το προβλημα. Μπορει να συντονιζει κανα λαμαρινακι ή καμια βαση.
vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 και αυτα πως μπανινουν; εχετε καμια πατεντα ωστε να δω αν θα εχω καμια διαφορα;
Zapee995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Αυτα νομιζω ειναι αυτοκολλητα. Μια ειναι η πατεντα, οταν αρχεισει ο θορυβος, αρχισε να χουφτωνεις το κουτι στο εσωτερικο του ωστε να δεις αν φταει το bay του κληρου ή καμια βαση που δεν ειναι σφιγμενη.
vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ααα αυτο το εχω κανει και ειναι το cage των dvd αλλα θελω να μπει στο ιδιο και ο δισκος και αυτο ειναι το θεμα μας ωστε να μην εχουμε κανενα προβλημα
Zapee995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δεν θα εχεις προβλημα. Βρες απο που ειναι περιπου, που εχει κενα, και βαλε καμια σφηνα. Οσα αντικραδασμικα και να βαλεις, κατα πασα πιθανοτητα αυτο θα συνεχισει.
vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 τι εννοεις σφηνα; και κατι αλλο ειδα οτι με το πανω ας πουμε καπακι του κουτιου βιδωνει με το cage των dvd η βιδα δεν βιδωνει εχουν χαλασει η στροφες ξερετε πως μπορω να φτιαξω της στροφες γιατι νομιζω οτι την μεγαλυτερη ζημια το κανει αυτο
Zapee995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Αν εχεις ορεξη και κολαουζο, βαλες κωλο κατω, πιες και ενα ουζο και κανε καινουριες βολτες. Απο την αλλη, τυλιξε λιγο χαρτακι και στριμωξε το οπου στου δινει προσβαση ωστε να μη κουνιεται.
vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 τι ειναι το καλαουζο; ορεξη εχω μπολικη τωρα το εχω ολο λυμενο γιατι ετχες ανοιξα μρικες τρυπες για τα καλωδια και μου μενει να το βαξω και να βαλω Plexi και να φτιαξω αυτο το σπαστικο προβλημα αν το κανω με τρυπανακι;
Zapee995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Κολαουζο ειναι το εργαλειο για να κανουμε σπειρωμα σε μια τρυπα ωστε να βιδωσει η βιδα. Εφοσον δεν εχεις, κανε τρυπα και βαλε περαστη βιδα με ροδελα και παξιμαδι ασφαλειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα