CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 και γω ειμαι υπερ του να βγει η ψυκτρα των ram. επισης, αν εχεις 4 ντιμακια/μνημες τοτε εχεις πιο σιγουρα θεμα. παντως... ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ αν ειχες σκοπο να κανεις τετοιο πραγμα επρεπε > αρχικα μεγαλυτερη mobo και σιγουρα λιγο > μεγαλυτερο κουτι, βγαλε τη φωτο 90 μοιρες just απο πανω εχοντας πρωτα αφαιρεσει το Ram Cooler. αν και νομιζω οτι αν το κανεις αυτο παιζει και να χωρεσει η ψυκτρα.
Fortycade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 θελω να βγαλω το μεταλικο καρμεν γυρω απτις vengeance και γενικα απο ολεσ τις ραμ γινετε ?
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 βρε γίνεται απλά ΔΕΝ απαντάς σε αυτά που σε ρωτάμε και τελικά vengeance έχεις ή όχι; edit: Νύχτα σας. Γέρασα για μεγάλα ξενύχτια... 1
Fortycade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ναι καρμεν οι δυο ψηλες ραμ ειναι vegeance corpse φιλε και αυτο γινετε αλλα βρηκα αυτο
CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ρε forty πλακα εκανα Ο_Ο.... ειναι λιγο dangerous η φαση. ειδικα για καποιον που χρειαζεται να ρωτησει αν γινεται. αν το κανεις απλα προσεχε οσο δεν παει γιατι αν σπασεις κανα δοντακι απτη μνημη θα χεις προβλημα
Fortycade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 αυτο που διχνει στο βιντεο μαν ειναι ευκολο
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Σε κάθε περίπτωση θέλει μεγάλη προσοχή κ υπομονή γιατί αν γρατζουνίσεις την πλακέτα στο ελάχιστο πιθανόν να τις στείλεις αδιάβαστες..
CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Σε κάθε περίπτωση θέλει μεγάλη προσοχή κ υπομονή γιατί αν γρατζουνίσεις την πλακέτα στο ελάχιστο πιθανόν να τις στείλεις αδιάβαστες.. αχαχαχαχαχαχ... ηρθε και εδεσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα