Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια, επειδη προσφατα  αλλαξα μητρικη, αλλά αυτη που ειχα απο το πλαισιο η foxconn με σοκετ 775 δεν ταιριαξε, δηλαδη εχει μονο 3 συνδεσεις σατα,  δεν εχει ελεγκτη  pci  και θελω αν ειναι να κανω μια αναβαθμιση γιατι δεν ξερω αν συμφερει να αγωρασω καινουρια μητρικη παλι σοκετ 775  τωρα εχω μεσα καρτα γραφικων gtx 550ti  8gb ram ddr 3  1333    intel core 2 quad q9400, λοιπον   

λεω να κρατησω αυτα ολα, εκτος επεξεργαστη,   οποτε να παρω προσορινα μια πλακετα και εναν επεξεργαστη,  το θελω για απαιτιτικα παιχνιδια, και να ειναι καινουριο μοντελο,  η μητρικη να εχει να κανεις αναβαθμιση στο μελον οπως καρτες γραφικων, μνημες,   καρτες επεκτασης  και να εχει δικια της καρτα γραφικων (on board) για ωρα αναγκης το τροφοδοτικο μου ειναι 650w  corsair  και οθονη εχω μια lg 22'' 

περιμενω τις προτασεις σας αν αξιζει να στησω καινουριο μηχανημα ή να παρω σοκετ 775 μητρικη

Δημοσ.

Να κρατήσεις τον επεξεργαστή σου και να αγοράσεις μια καλή μεταχειρισμένη μητρική 775!

Τα υπόλοιπα χρήματα ρίξτα σε κάρτα γραφικών !

Δημοσ.

κοιταξε να δεις  ειχα μια gigabyte απο το μουλτιραμα η οποια ητανε ΑΤΧ κανονικη οχι μινι,   αυτη εκανε εναν σπαστικο θορυβο σαν συχνοτητα απο τα πηνια-πυκνωτες κοντα στον επεξεργαστη, ειπα να την αλλαξω γιατι αρχισε να βγαζει και μπλε οθονες, εβαλα την φοξκονν   αυτη παλι εχει 3 σατα, δεν εχω συνδεσει τους  οδηγους,  και δεν εχω συνδεσει και τον controller γιατι δεν εχει θυρα για καρτα επεκτασης,  τωρα η gigabyte εχει ακομα εγγυηση αλλά ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα την παρουνε πισω,   για τοσο μικρο προβλημμα, και θα λενε τα δικα τους,   οποτε μενει να αγωρασω μια καινουρια στα 60Ε   που ειδα παλι gigabyte   ειπα μηπως εκει που θα πετουσα 60Ε να αλλαζα τελειως επεξεργαστη και μητρικη

Δημοσ.

αρχικα πες μας το budget σου να σου πουμε αν με αυτα τα χρηματα ειναι εφικτο να κανεις αναβαθμιση αυτα που θες ωστε να σε συμφερει 

Δημοσ.

θα προτιμούσα να πάρω μια μεταχειρισμένη με 60ευρω με x48 πχ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/168372-gigabyte-x48t-dq6-intel-e8500/ ψάξε θα βρεις κι άλλες και να πάω πίσω την μητρική αφού οπως λες έχει πρόβλημα , πάρε πιστωτικό και πάρε κάτι άλλο (ψύκτρα , μνήμες , βάλε ενα 30αρι και πάρε ssd) ή αστο να κάθεται για όταν το χρειαστείς.

Δημοσ.

ωραια η ειδεα σου φιλε   αλλά  60Ε εχει μια καινουρια, προφανως και δεν θα την παρουνε πισω την μητρικη επειδη ακουγεται μια συχνοτητα απο τα ποινια  του επεξεργαστη,   οποτε αν την παρουνε θα παρω πιστωτικο οπως λες και θα παρω κατι αλλο, και αν ειναι μητρικη θα αγορασω, ή εκτος και αν την στειλω στην ειδια την gigabyte ξερεται ποσο εχει μεταφορικα, εχει κανενας εμπειρια απο τετοια πραγμματα;

Δημοσ.

αξίζει να την στείλεις ; πιστωτικό δεν θα πάρεις και θα χαλάσεις και για τα μεταφορικά και σαν αποτέλεσμα λογικά θα σου στείλουν καινούργιο το ίδιο μοντέλο. 

Δημοσ.

και τι να κανω, μαλον δεν θα την κανω ακομα την αναβασμιση, απλα θελω μια μητρικη που να με βολεψει να βαλω τα εξαρτηματα μου οπως πρεπει,  οι μεταχειρισμενες ειναι ακριβες, και νομιζω οτι αν παρω μια καινουρια θα εχει και την εγγυηση μαζει, αλλα επειδη αυτη που χαλασε  εχει ακομα εγγυηση δεν ξερω κατα ποσο το μουλτιραμα θα αναγνωρισει αυτο το προβλημμα που εχει 

Δημοσ.

πρέπει να βλέπεις και τι σου προσφέρει. 60ευρω για μεταχειρισμένη x48 full κομπλε δεν το λες ακριβά. Εγώ λεω κάνε μια προσπάθεια πρώτα με μουλτιραμα και αν δεν τότε κοιτάς να την στείλεις gigabyte. 

Δημοσ.

παιδια η gigabyte με ειπε οτι δεν γινεται να την παρει πισω και να μηλισω λεει με το καταστημα που την αγορασα,  επισης να πω οτι το προβλημμα με το κανει και σε αυτη την μητρικη, το εκανε μια φορα,  (foxconn G41-MD)   οποτε αρχιζω να πιστευω το σεναριο που λεει οτι ειχε προβλημμα η μητρικη τοσους μηνες,  η gigabyte με αυτο τον παραξενο ηχο κοντα στα  πηνια του επεξεργαστη, με αποτελεσμα να τον καψει λιγο τον επεξεργαστη, πρεπει να αρπαξε, γιατι δεν εξηγειται και σε αυτην την μητρικη να κανει τα ειδια, οποτε μαλον θα παω σε ολικη αναβαθμιση, αλλά θα πρεπει να σιγουρευτω για τον επεξεργαστη μου

Δημοσ.

παιδια λοιπον αποφασισα,   θα παρω   αυτον τον επεξεργαστη    http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/epeksergastes/intel-core-i5-4670k-340-ghz/prod4410389pp/

και για μητρικη σκεφτομαι αφου θα με πιστωσουνε τα λεφτα τα 64Ε   να παρω μια ασους   στα 117Ε   θα πληρωσω μονο 53Ε

http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/mitrikes/asus-h87m-pro-matx-1150/prod4450265pp/

τι λετε ειναι καλη αναβαθμιση;   ή να παω καλυτερα σε Ι7  4770Κ

Δημοσ.

γιατι το λες αυτο,  δεν τα ξερω αυτα  ειμαι λιγο ασχετος απο επεξεργαστες,   βρηκα και σε  Ι5  http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/epeksergastes/intel-core-i5-4670k-340-ghz/prod4410389pp/

στα 245Ε  εχει μεγαλη διαφορα απο τον Ι7  Κ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...