GCMH Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μια βοήθεια, βρε παιδιά, μιας και δεν παρακολουθώ την αγορά. Βλέπω δύο tablet, το Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110 (http://www.skroutz.gr/s/1923380/Samsung-Galaxy-Tab-II-16GB-P5110.html) και το Toshiba AT300SE (http://www.skroutz.gr/s/2890664/Toshiba-AT300SE-101-16GB.html) Στην τιμή είναι περίπου τα ίδια. Ποιο να προτιμήσω όμως; Μου φαίνεται πως το Toshiba είναι λίγο καλύτερο (καλύτερη κάμερα, παρουσία mini-usb, πιο φρέσκο προϊόν), αν και ελαφρώς βαρύτερο και με μεγαλύτερες διαστάσεις. Ποια είναι η γνώμη σας; Επίσης έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο σε αυτή την τιμή; (όχι κινέζικο, please). Η χρήση που το θέλω είναι browsing, pdf και για να βλέπω ταινίες. Για "βαριά" παιχνίδια δεν καίγομαι σχεδόν καθόλου. Σας ευχαριστώ!
Panozz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το Samsung είχε παίξει σε προσφορά στα 250 ευρώ τα περασμένα Χριστούγεννα και επίσης ανακοινώθηκε το 3 οπότε δεν ξέρω ανά αξίζει ποια. Το Toshiba είναι πιο καινούργιο Αλλά εγώ θα σου πρότεινα καλύτερα το Asus MemoPad ME301T. Πριν μερικές μέρες το είχε στα public με 250,τώρα χάθηκε Αλλά και άλλα το έχουν σε παραπλήσια τιμή
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) το samsung είναι 2πύρινο,το toshiba 4πύρινο επεξεργαστή. +1 toshiba Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2013 από coolerman
Cryptic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Εγώ θα πρότεινα το Samsung, λόγω εμπειρίας με το Galaxy Note 10.1 που είναι ουσιαστικά βελτίωση του Tab. Αν και το Toshiba φαίνεται αρκετά καλό για τέτοια τιμή.
GCMH Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας! Το Asus MemoPad ME301T είναι μια πολύ ωραία πρόταση. Το τσέκαρα λίγο αλλά τελικά κατέληξα στο Toshiba, λόγω της υψηλής του αυτονομίας. Πάντως και τα δύο ήταν στο public στα 250 σε προσφορά. Χτύπησα το Toshiba το οποίο είχε σειρά προτεραιότητας, τώρα είναι προσωρινά εξαντλημένο. Το asus εξαντλήθηκε... Πωπω, πρέπει να είσαι με το δάκτυλο στην σκανδάλη για να προλάβεις, και πάλι δεν είσαι σίγουρος... Ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2013 από GCMH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα